Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syla37

30-to parolatki otwieramy klub przyjaciół...

Polecane posty

Z niewiadomych przyczyn nasz temat został usunięty z forum :-( Trzeba administratora op... Jak by co to musimy od nowa pisać do siebie .Dodaje swojego posta do poprzednich stron. 🌼BUKA-sto lat i spełnienia marzeń!!!!!! 🌼Siostro )ohydko jak fejnie,że już jesteś.Jak akceptujesz,to prześlę Ci moje foty,ale czekam na rewanż 🌼She-gratulacje za zdany egzamin 🌼Lukas😘 🌼Clear[cześć] I cała reszta pozdrawiam i nadal czekam na reszte fotek 🌼Rudamaxi-zaraz wyślę Ci fotosiki,ale Ty też coś odeślij 🌼ija73-doszły foty.Dzięki

cholera jasna, zniknęło mnóstwo mocno długich topików.... może to jakaś awaria?? a może jakis gnom szaleje

widać nie tylko my mamy głupawke...administator jakby troche też...

od wczoraj tak topiki giną nawet był topik gdzie ModerN /lub ktos z moderatorow/ się tłumaczyl ze nic o tym nie wiedzą:O😠

Ale dobrze,że mój synuś wpadł na pomysł co by założyć temat od nowa.Piszemy dalej

Juz z SHE ustaliliśmy na GG, że forum opanowała cenzura, może jest nowy moderator z LPRu albo Partii Moherowych Beretów, i kasuje wszystkie tematy mające cokolwiek wspólnego z sexem...

zobaczcie ze wszystko leci na leb na szyje z polecanych wszystko juz wylecialo

nie mają szans, kimkolwiek są, bo znaleźliśmy się po kilku minutach i Syla37 chwała Ci za to! :)

🌻A ja też jestem-nie damy się:-D Pewnie się znajda te topiki,bo by ich zlinczowali:-)

AgaN-Moja Dominika skończyła13 lat 15 lutego.Ale to tylko miesiąc różnicy jest między naszymi dziewczynami. Piszcie i nadrabiajcie.;-)

Proponuje stworzyc harmonogram prac, limity osobo-wiadomości na dzień (na weekend podwojone) i do połowy roku się odrobi straty :-)

kasowaniem podnosza cisnienie powinni sie zastanowic bo podwyzszone cisnienie w ciazy jest bardzo niebezpieczne

:( :( :( ale mi zrobili prezent moderatorzy. Kasują po kolei, co się tylko nawinie. Nawet nie wiem kto mi złożył życzenia :( :( :( Co kochani czas na nowe zycie, czy kontynuację?? Syla dziękuję 😘 Twoje się uchowały :)

Który? ten o wibratorach? upsssss... jak to jednak LPR kasował tematy, to ten zaraz też nam zamkną........ :-)

isa a ta pijawka to wiarygodna przynajmniej??? jeśli tak to zwracam honor moderatorom.

lukas to może się nie odzywaj za dużo :P

buka🌻 nie mam pojęcia ale już wczoraj topiki zaczęły ginąć i też był taki w którym podobnie tłumaczono sytuację... ale tamtego topiku już dziś nie ma:O w redakcji kafe tez znikają topiki

a z tymi urodzinami to jaka kto tak \"życzliwy\" mnie \"zadenuncjonował\"? Mam komuś łeb ukręcić??? :D

No właśnie... ja zawsze miałem niewyparzoną gębę... ale żeby przeze mnie od razu całe forum sie rozsypało...?????

No jestescie az mi sie gorąco zrobiło uffff Lukas co jest dostane zdięcie? She juz zna;lazłam Buka jak koniec kontynuujemy :)

BUKA 👄❤️ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Milosci po kres i radosci do lez, Promykow slonca I bukietow roz bez konca, Mnostwo wrazen I spelnienia marzen, Wiele szczescia i trafnych decyzji podjecia, A w portfelu i na koncie – kasy tysiace 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 wszystkim topowiczkom i topowiczom :) milego dnia