Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syla37

30-to parolatki otwieramy klub przyjaciół...

Polecane posty

no wczoraj tak krakali:P bo wczoraj wsio się zaczęło:P [tańcząca lala] nie bardzo wierzę w kopię zapasową forum;)

na forum Redakcji jest komunikat od moderatorów,wystarczy albo czekac albo nie pisac bo znowu nas wykasują:) poszły wszystkie najdłuzsze i najpopularniejsze topiki:P

Bukus🌻to w takim razie -jeszcze raz-100lat,spełnienia wszystkich marzeń🌻🌻🌻 Jak znam życie,to nie uda im się przywrócić tych topików, które zniknęły:-(a nadrobić na zapas się nie da.Tak więc zaczynamy nowe życie...topikowe:-)

to ja już i mam tylko nadzieje,że was znajde w poniedziałek.. mam jakąś nasiadówe.. 🌻

anula🌻ale to nie jest taka nasiadówa o której ja pomyślałam?;)Z pęcherzem u Ciebie wszystko ok?:D

na 20 min byłam odcięta:D jest coraz śmieszniej:D

heloł :)można się przyłaczyć? hihihihi zaczynamy nowe życie![ulalala}

a co tu sie dzieje???? Ktos sie nie bal i nas chcial skasowac??? Kurcze, wystarczy nie sprawdzac czy jestescie a juz was nie ma. Myslalam, ze, mi komp siada, a to inni wariuja.... Witam wszystkich🖐️ Clear🖐️ Lucas🌻.......a gdzie dla mnie zdjecie? Buka 🌻🌻🌻... czy ty masz urodzinnki???? Wszystkiego naj.... naj... naj...... wlacznie z tymi orgaz..... o ktorych bylo wczesniej, no i duzo redsika, wineczka, lub tez innego ulubionego alkoholu na mily wieczorek. :D:D:D:D:D:D:D:D: Niestety nie dolacze sie jeszcze do dyskusji, ide sprawdzic co tym razem musze pozamiatac lub powynosic..... 🖐️

bambasiu 😘 dziękuję serdecznie. makumba 😘 bardzo dziękuję :) eluniu również dziękuję 😘 może ma-da po mailu się zoriętowała, bo tamta ( zaznaczam może ) zostawiła sobie poprzedni :P Trochę to wg mnie infantylne ( zaznaczam to jest moje zdanie ) No i dziś już zostałam sama. Rodzinkę wyprawiłam w świat. Miałam wyjść z koleżanką gdzieś w miasto, jednak nie che mi się. Będzie miała mi to za złe. Jest tu okropny mróz, dlatego też nie mam ochoty wychylać nosa. Obowiązki mnie zmuszają do opuszczenia ciepłego mieszkanka za kilka godzin. To przy okazji kupię sobie piwko jakieś :D A co w taki dzień będę sama o suchym pysku siedzieć :(

no Aniu gratuluję Ci znajomości zasad ortograficznych, znajomości językoznawstwa itd itp Cóż za erudycja :P Piszę to sama do siebie po byku jaki strzeliłam w poprzednim poście, a ZORIENTOWAŁAM się ciut późno.

she dziękuję za gg no właśnie, ja tu gg a chłop śliwki rwie. Samo się pranie nie powiesi :D tymczasem

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
30-latki, a co tak rozrabiacie, że musza was likwidować :-D ???????????

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
a wiecie to dziwne, bo na topiku "ławeczka 50-tek mniej i więcej...." tez ich zlikwidowano, może pogadajcie jak to się stalo ?

W MORDE!!! ALE SIE WYSTRACHAŁAM :( MYŚLAŁAM,ŻE JUŻ WAS NIE ZNAJDE HLIP HLIP ZDJĘCIA POSZŁY DO KOGO MIAŁY PÓJŚĆ :)

do ooooooo, eeee inne też kasują ( się ). Większośc znika. Został tylko o miłości internetowej, co właśnie jest zastanawiające

Tańcząca Wśród Ananasów poinformowała mnie że dziś jest we Wrocławiu Dzień Radości. Tak więc rozsyłam :D 😘 :D 😘 :D 😘 :D 😘 :D 😘 :D 😘 :D 😘 :D wszystkim bez wyjątku.

Mam nadzieje,że wszyscy nas znajdą.Ja dzisiaj znikam,jutro mam dużo czasu to nas znajde.

Ma-da - dzięki za fotki, odwdzięczę się - ale chyba dopiero w poniedziałek z pracy, w domu internet mi za bardzo muli na wysyłanie fotek :-( Anula - a Ty jesteś SADYSTKĄ - jak można wysyłać ponad 4-megowe fotki... Obejrze dopiero za 3 dni :-(

Ale jestem tu nowy, zaledwie od 3 dni, no i dotąd byłem monogamistą i nie przywykłem do takiej ilości kobiet - macie prawo na razie mi się mylić... ;-)