Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syla37

30-to parolatki otwieramy klub przyjaciół...

Polecane posty

Anetka - wyłaź z tej kuchni raz dwa! Wracam z kanjpki, no i teściowa opowiada mi co jej wnuczek kazał jej zrobić ( a mój syn ma się rozumieć). No i kazał babci pozmywać naczynia, on oczywiście będzie pomagał, bo jak powiedział -mama się ucieszy, jak naczynia będą czyste :-) Jak bum cyk cyk ;-) :-D nie kazałam mu nic takiego mówić

Haniu znaczy się dzięcko dobrze wytrenowane :D :P

aneto serio masz ( moje marzenie) węża??? Ja postanowiłam jako pocieszkę po śmierci męża kupić sobie węża. One są takie majestatyczne. tiaaa, telefon milczy a ja jestem sama

Ja tylko machne🖐️Wam na dobranoc ,bo tygrys szczeka:o koszmar jakis czy cuś;)u mnie to norma ostatnim czasem:o helloł🖐️

ZMYKAM DO WYRKA BO WY SOBIE BĘDZIECIE SPAĆ A JA JUŻ BĘDĘ TYRAĆ OD RANA :( PA PA

Dobranoc Dziewczynki! Śmigam do kuchni, pomogę zrobić małżowi kolację, a co tam raz w tygodniu to mogę ;-) :-) AgaN 👄 no, mądrala mi rosnie! Jej... przeraża mnie tylko ta sterta ubrań, auuuu! Anetka 🌻 dzięki za fotki! PA!

anetko kliknij na nick i masz adres albo drugi to: ania_gb@o2.pl ok znikam, dobranoc kochani. wiesz już ...... \"ptasie mleczko i jesteś w niebie\" Wedlowskie ...... sama słodycz :D papa

.... proszę ... Mars de light ... sama rozkosz.... sama (SMS) słodycz .....

Buka 🌼 i ja dołączam się z życzonkami dla Ciebie !!! Samych radości, pieszczot w miłości i na koncie waluty mnogości życzę Ci ! Och fajnie,że Was znalazłam , to znaczy nas to znaczy nie wiem jak to nazwać ale chodzi o to ,że fajnie Was widzieć , czytać....hihi ale poplątałam albo namotałam :-)

Ale tu sie dzialo :) ma da 🌻 dziekuje za zdjecia :) fajna rodzinka:):) A ja z zapytaniem . Co mozna kupic fajnemu szefowi , ktory nas zostawia:). Nie ma duzo kasy na prezent.

Glamurek zróbcie grupowe i ładną rameczkę zakupcie, napewno miło będzie Was wspominał i paczkę chusteczek na otarcie łez po odejściu od takich fajnych ludzi

Glamuer🌼 to grupowe to zdjęcie ma być oczywiście...żebyś czegoś innego nie zorganizowała, bo szefowi się spodoba i będzie trzeba częściej coś wymyślać .:-)

I ja miałem kłopoty z netem. Spacer z psem... potem było już za późno bo świat okrył się płaszczem snu. Dobranoc wszystkim, spokojnych snów. 👄❤️.... ps... dwa paluszki wznoszę drugą rękę kładę na sercu i daję słowo...... to nie ja narozrabiałem z topikiem.....:D:D:D 🌻🌻🌻🌻❤️🌻🌻🌻🌻

Proponuję,żeby odszedł topk zastępczy.Komu by się chciało nadrabiać tyle stronek.W razie ponownego usunięcia temat znamy to znów otworzymy nowy.Myśle,że jadnak to się nie powtórzy.Spokojnej soboty i niedzieli wszystkim życze

czesc🖐️ to ktory topik aktualny, bo zglupialam.... BUka ...🌻 i ci ktorzy chetni. U mnie waz jest do poogladania , jesli ktos ma ochote..

Hej🌻 Jakos dziwnie tutaj, tylko 4 strony! Pozdrawiam swiatecznie wszytkich, buziaki :)

Hej witam :) Dawno nie nie bylo i nie wiedzialam gdzie Was szukac??? Co sie dzieje??