Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syla37

30-to parolatki otwieramy klub przyjaciół...

Polecane posty

a co se bedem żałować, kupiłam \"szampana\", a chciałam wino musujące deserowe :( . Pan w sklepie się zapytał czy ma być rozlewany w kraju czy oryginalny, po czym po jeden i drugi sięgnął na najniższą półkę, by mi9 pokazać. Tak się uśmiałam, że w końcu wzięłam. Pan natomiast stał tam mocno zdziwiony. Ubawiło mnie rówbnież że te pseudo szmapny stoją obok nalewatorów :D

Lukas 🌼 ale teraz zdecydowanie poligamista z Ciebie wychodzi :D witajcie na \"nowym\" forum... a ja nadal chora a w dodatku dowiedziałam się dzisiaj, że mój Tata będzie miał operację... niestety bardzo ryzykowną :( nie potrafię sobie poradzić...

Nadiu, no co Ty... Jaki \"poli\" gamista... Co najwyzej BI-gamista, z większą ilością niż 2 kobiety bym sobie nie poradził... ;-)

...... i upijam sie na smutno ..... przy kompie

jeden taki po śmierci żony pił Bolsa.... ja szampana, nikt szczególny i szczególnie nie zszedł ( odszedł, minął, został, ..... a może )

ło matko w końcu Was znalazłam, a już myślałam , że mi to zajmie całą noc. Po pierwsze buka🌻 jeszcze raz wszystkiego najlepszego. lukas*** ja też chcę zdjęcia. Anetka ile Twoja córcia ma lat i gdzie robiliście te zdjęcia?

buka i przy kompie moze byc wesoło;)i jeszcze raz wszystkiego co najlepsze👄] u mnie szpital 😭dzieciaki chore,a Agta ma jeszcze zapalenie spojówek:oa w przychodni przepełnienie nie chcieli mnie przyjąc:opani grzecznie powidziała ze mam przyjsc jutro:oa miałam isc na zjęcia😭 Pozdrawiam...

ma-da współczuję. Przyznam że wiem co to znaczy. Kiedyś zostałam potraktowana podobnie. Pojechalismy na pogotowie, popnieważ rosła w zastraszającym tempie temperatura mojej córce. Pani doktór stwierdziła że z takim przypadkiem należy się zgłosić do lekarza roedzinnego. Myślałam że tej ( ^%@#%$^&%) wyrwę nędzne kłaki. Ta pani była nieco łysa :P O Boże może nie będę komentować ani jej ubioru ani urody :( Znaów dowiedziuałam się o rozpadzie małżeństwa mojego znajomego(?) Nic nie zapowiadało tego. Jak mogą pozory mylić. Cóż więcej - ech życie, westchnąć by. Wczoraj i ja miałam w domu wymianę zdań. Tym razem nie ja wyraziłam nieprzychylną opinię o naszym związku. A niech to .... Qrcza, skończył się szampan :( The end, koniec filma.... Zakontruję Polską, 5 razy dystylowaną Polską wódeczką. Jak wstanę??? Mam to gdzieś. Muszę i już!!! ( już zaczyma podwójnie widzieć literki)

miałbym ochotę rzucić inwektywami, ale mnie wykasują ( mieliby rację tym razem )

szampan + wódka = 100% kac jutro rano i obawiam się, że może się nawet do wieczora nie skończyć ;-) Anetko - udało mi się jednak ściągnąć fotki od Ciebie - jestem pod wrażeniem tej gadziny na szyji Twojej córki... a nie chciałem wierzyć, że węże bardzo przywiązują się do swoich właścicieli...

Sprawdzam ilu osobom udało się nas znaleźć.Widze,że dużo brakuje.Co niektórym trzeba info na gg albo mailem wysłać gdzie nas szukać

macie namiary na Kwiatka2525? to jej wyslijcie bo nawet sie nie dowiemy kiedy zostaniemy ciociami:)

a ja \"profilaktycznie\" uprzątnęłam całe moje zasoby alkoholowe... miałam taki pamiętny tydzień... no a teraz przydałoby się... bo jakoś myśli pozbierać nie mogę...

Rudamaxi - fotke już Ci puściłem Nadia - \"profilaktycznie\" to trzeba miec w domu taki zapas alkoholu, żeby nawet przy maksymalnym nalocie niespodziewanych gości min na 3 dni wystarczyło ;-)

Lukas to kobiet i ich możliwości nie znasz. Skąd Ty się urwałeś??? :D oglądam film z Miśkiem Wiśniewskim. Jest zajefajny

wiem już kto pierwszy, jesteś zaje...super..extra i w ogóle

lukas dzieki juz sie zrewanzowalam Fajny bombel:) Buka to ogladamy razem:)

Cześc dziewczyny z forum ,tłoczno tu dzisiaj ,jak nigdy , teraz usiadłam ----------co to jest z tym usuwaniem ,czy to ja cos zle pojmuję?Dzień zleciał z bólem głowy więc nie miałam ochty na co kolwiek .Ktoś tu ma urodziny----?Jeśli tak to wszystkiego dobrego.Jest Was tu tyle więc nie mogę nadążyc🌻[ pa pa]czesc

Jestem i ja! Buka 🌻 wszystkiego najlepszego!

Aaaa... nie ma co powiadamiać kogoś gdzie jest nasz topik, kazy nałogowiec naszego forum prędzej czy później sam go znajdzie, nie prawda? ;-) :-) Buka - chętnie bym się z Toba napiła, ale byłam z mężem w knajpce na piwie i po dalszym spozyciu mogę być ... znów pisać głupoty ;-) :-D A czeka mnie jeszcze prasowanie, od poniedziałku :-) No ma się ten refleks ;-)

NARESZCIE WYLAZŁAM Z KUCHNI :) UFFF MUSZE PRZYGOTOWAĆ WAŁÓWKE DLA MĘŻA HI HI, NO I DLA SIEBIE, BO NIE WIEM CO MNIE TAM CZEKA... agaN MOJA CÓRCIA MA 11 WOISENEK ALE JEST WYSOKA I WYGLĄDA NA WIECEJ PRAWDA?? BYLIŚMY NAD NASZYM POLSKIM MORZEM :) W MIELNIE. POLECAM LUKAS SORKI JAK WRZUCAŁAM ZDJĘCIA TO NIE PATRZAŁAM NA ICH ROZMIAR HE HE A CO DO WĘŻA TO MIAŁ NA IMIE KATARZYNA!!! ŚMIESZNE IMIE JAK NA WĘŻA:/ I NIE BYŁ NASZ!!! W ŻYCIU NIE TRZYMAŁABYM TAKIEGO PASKUDZTWA W DOMU!!! BRRRR JESTEM POSIADACZKĄ PSA-OLBRZYMA :) WIDOCZNY NA ZDJĘCIU :)

anetka pytałam gdzie byliście bo miałam wrażenie że to moje strony - no i nie pomyliłam się.