Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

CZERWCÓWKI 2007

Polecane posty

dlaczego usuneli tyle topikow? mialysmy tyle informacji tam :(

ja chce to komuś zgłosić tą niesprawiedliwość, chyba jest jakiś zarządzający tym forum!

tez mam nadzieje, ze ktos taki jest. ale juz kilka topikow jest o usuwaniu. Ktos sie pewnie pobawil :(

ja_saba ktos wykasowal kilkanascie topikow w tym nasz :( zaczynamy od poczatku :(

jezu, tyle było informsacji, które sobie miałam skopiować!!!!! co sie stało???

ja_saba ktos wykasowal kilkanascie topikow w tym nasz :( zaczynamy od poczatku :(

dziewczynki głowa do góry wszystko naprawimy, ważne że nas nikt z rzeczywistości nie usunął, choć to przykre co zrobiono

przecież kobiet w ciąży nie można stresować!!!

Nick...... Imie ...... Wiek ....... Skad ....... Termin.... Tc..... Kg na + .... Obwod pasa..... Plec.... Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar

Nick....Imie ....Wiek ...Skad .....Termin.... Tc....Kg na + ....Obwod pasa....Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar

jeszcze sie rozjechala :( Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar

Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar klo...Klaudia...27...Gliwice...26.06...23...6,5...101...chłopiec...Pawełek

Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar lalicja....Alicja....30...Bielsko-B..13.06..23...?......?......????

dziewczynki a może zamiast tworzyć wszystkie tabelki od nowa skopiujemy tamte z archiwum co?

poprawa graficzna Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar lalicja........Alicja.......30...Bielsko-B..13.06. .23...?...... ?......????

no nic, nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem! nika, masz racje... my nadal jestesmy ;-) Kasiaka, udalo mi sie dotrzec do jedynego importera na Polske wozkow Mutsy - to hurtownia MIKO w Poznaniu :-) podaje bezposredni link do stronki mutsy-miko, sa super opisane poszczegolne modele my bedzimy wybierac miedzy Urban Rider i 3 Rider, kolor Sport 02 :-) oto link http://www.mutsy-miko.pl/

Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar klo...........Klaudia.....27...Gliwice.....26.06.....23....6,5....101... chłopiec....Pawełek lalicja........Alicja.......30...Bielsko-B..13.06. .23...?...... ?......????

nika2006 nie da rady skopiowac bo jest dostep tylko do 1 strony na tym serwerze. A tam nie ma tableki :( ale jestem zla :(

lalicja Ty się musisz chyba wpisać przede mną bo masz termin wczesniej, no chyba że już tak nie trzeba...Niech ktoś coś zarządzi!

Nick..Imie ..Wiek..Skad...Term.... Tc..Kg+..Obwod ...Plec....Imie..... Mysz_ka... Patrycja...28... Ostrów... 03.06.... 25... 13,5....105...chlopiec....Oskar lalicja........Alicja.......30...Bielsko-B..13.06. ....23....?...... ?......???? klo...........Klaudia.....27...Gliwice.....26.06.....23. ...6,5....101... chłopiec....Pawełek ja_saba......Sabina.....29...Wejherowo...02.07....6,8.....100.....? nika2006....Monika.. 26...Warszawa... 04.06.... 8....... 95.... chlopiec...Wiktorek