Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

CZERWCÓWKI 2007

Polecane posty

ale sie z wami zzylam szok nawet nie wiedzialam ze az tak bardzo dla wszystkich 🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

poznanianka kiedy masz ok. 150 dzien zwolnienia musisz juz zlozyc dokumenty do ZUS. A mianowicie: - wniosek o swiadczenie rehab - wywiad zawodowy - zasw od lekarza ginekologa Sa na to druki w ZUS. Poza tym dolaczasz ksero karty ciazy. Wiekszosc decyzji jest wydawana zaocznie czyli nie bedziesz wzywana na komisje. NA SWIADCZENIU NIE MA JUZ ZWOLNIEN. CO oznacza, ze jesli Zus przyzna CI to swiadczenie, to juz gin nie wystawia L4. Swiadczenie jest do dnia poprzedzajacego porod. Wynosi tyle co L4 100%. Jesli juz przekroczylas te 182 dni to i tak jak najszybciej zloz te dokumnety do ZUS. Dostaniesz wyrownanie. Ale na pewno nastaw sie na ok 1,5 mies czekania :(

ja saba ja mam to samo odczucie co Ty. Dla Wszystkich Was brzuchatkow 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻

magda r. tabelka jest ulozona wzgledem terminow porodu ;-) NICK.........TERMIN.......TC........KG+........MIASTO.... IMIĘ/PLEC 1.magda.r....01.06.......26........15.........ok. Warszawy....OLA 2.Myszka....03.06.........25.......13,5.......Ostrów.... Oskar 3.nika2006...04.06.......25........8..........Warszawa.. ...Wiktorek 4.ani00lek....11.06.......24.........6,5.......ok.Ziel. Góry....?????? 5.lalicja.......13.06.......23........?.........Bielsko- B iała............. 6.aga1979....20.06.......24.........6..........Niemcy... .......Sara 7.magua.......21.06......24........12,5.....Warszawa.... Maurycy 8.klo...........26.06.......23........6,5........Gliwice ........Pawełek

Nooo... Mysz_ka - dzięki wielkie 🌼 W końcu się nade mną zlitowałaś i ślicznie wszystko wytłumaczyłaś :)

A co się będziemy denerwowały tabelkami 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 dla wszystkich!

Mysle, ze mozemy zostawic te kilogramy i tygodnie- przynajmniej tabelka bedzie zawsze aktualna i nam sie nie zgubi gdzies po drodze ;)

klo, ja jestem za krotka tabelka niki + tabelka co srode z pomiarami :-) bedzie jak dawniej...tylko tego tasiemca wywalimy :-p NIE WIECIE DLACZEGO TAK SIE STAŁO ZE NAS SKASOWALI ???? ja_saba 👄 🌻

myszka - a po co ten zasilek nie kumam? jak mam umowe na czas nieokreslony to tez musze????

dzieki dziewczyny, ale ten zus jest beznadziejny, w dodatku moja ciotka tam pracuje i mi nic nie powiedziala

Ja przez to całe zamieszanie musiałam leniwe zrobić na obiad:)

Saba - a siedzisz w domku od prawie 6 m-cy będąc w ciązy na L4? Jeśli tak to musisz :)

skasowali nas bo usuwali najczęściej uczęszczane topiki... mi tam odpowiada tabelka niki i zgadzam się że będzie najlepsza i aktualna...

Skasowal nas jakis konowal, ktory wlamal sie do banku danych kafeterii i sie zabawil naszym kosztem. Kasowal najbardziej popularne topiki.

ja_saba przez 182 dni masz prawo do chorobowego. Jesli zamierzasz byc dluzej to juz na 150 dzien L4 musisz zlozyc wniosek o swiadczenie.Od 183 dnia tak sie to nazywa :) Ani00lek 🌻

W dziale \"Redakcja kafeterii\" jest odpowiedni komunikat: \"W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje\" Adres: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3416759

:) zluzowal im sie serwer wiec pewnie jest im to na reke :(

NICK.........TERMIN.......TC........KG+........MIASTO... . IMIĘ/PLEC 1.magda.r....01.06.......26........15.........ok. Warszawy....OLA 2.Myszka.....03.06........25.......13,5.......Ostrów.... Oskar 3.nika2006...04.06.......25........8..........Warszawa.. ...Wiktorek 4.kasia.e.....04.06........25.......3,5........Tczew........Jakub........ 5.ani00lek....11.06.......24.........6,5.......ok.Ziel. Góry....?????? 6.lalicja.......13.06.......23........?.........Bielsko- B iała............. 7.aga1979....20.06.......24.........6..........Niemcy... .......Sara 8.magua.......21.06......24........12,5.....Warszawa.... Maurycy 9.klo...........26.06.......23........6,5........Gliwice ........Pawełek

Wg mnie wynika z tego, że jest jakaś szansa na przywrócenie nam naszego topiku. Zobaczymy :) Ale mi ciśnienie podnieśli, mają szczęście, że mam niskie :) A co do tabelek: kochane moje, zdecydujcie sie proszę na którąś/eś i ja wtedy się chętnie dopiszę :) A skoro już Saba sentymentalne tematy podniosła, to ja też Wam powiem, że jak nie mogę usiąść przy PC to za Wami tęsknię. A dzień zaczynam o 6.40 od połknięcia żelaza i przeczytania wpisów późnowieczornych :) Buziaczki i dużo 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 dla was wszystkich :D

Hihihi tygrysek super, moja koleżanka ma takiego, jej synuś wygląda super:)

ja lykam magnez i pierwsze to w biurze nadrabiam zaleglosci z wieczora i zaczyna sie dzien drukowania z Wami :) teraz nie wyobrazam sobie, gdybysmy nie mogly miec ze soba kontaktu :( zaraz lece robic lososia :)