Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

CZERWCÓWKI 2007

Polecane posty

ja strasznie zaczelam sie pocic. Myje sie kilka ladnych razy dziennie. I kurcze to za duzo nie pomaga. Macie jakies sposoby?

a to zapytam gina.........

Czesc! mokry recznik powieszony gdziekolwiek w pokoju swietnie dziala na wyschniete sluzowki :-) no nie mowiac juz o nawilzaczu powietrza Myszka, mnie tez puchna dlonie i kostki nie moge juz nosic obraczki a ni kozakow.... pytalam o to lekarza, z racji tego ze wyniki krwi i moczu mam genialane powiedzial ze te opuchniecia to wynik mej duzej aktywnosci ze gdybym polezala choc dw dni wszystko by zeszlo, a przede wszystkim woda a jak mam nie byc aktywna? no jestem po prostu! ;-)

Dziekuje Myszka na Ciebie zawsze mozna liczyc 🌼 hb ja mam odrosty na pol glowy, mimo ze uwazam ze to nie szkodzi wole nie ryzykowac na szczescie mam dwa odcienie brazu, zawsze mozna zrobic pasemka ktore nie rozpoczynaja sie od samej skory glowy co do ciepla, jak zawsze jestem zmarzluchem, nawet w lato mi zimno, tak teraz spie w samej cieniutkiej bluzeczce na ramiaczkach i jest mi strasznie goraca, no i potrafie wypic przez noc butelke wody, chyba z tego goraca

magua mi gin tez kazal zwolnic i duzo odpoczywac bo od wysilku woda sie gromadzi. Ale ja tez nie dam rady zwolnic :) kozaczki zapinam niecale :) a obraczke i pierscionek niedlugo bede musiala schpowac .

ja czuke sie fatalnie w tych wlosach i myslalam o pasemkach ale teraz to juz sama nie wiem

Cześć dziewczyny! Dziś na razie +3 st.C. magda.r dzieki🌻 No i co teraz, bo ten fotelik, który chyba wybiorę to nie ma go w tabeli, ma niby ten atest, ale to znaczy, że jest do niczego? Szukałam tez tego fotelika dla implasta i też go tam nie ma! A nie kupię osobno za 500zł albo więcej, którego nie będzie się dało przyczepić do wózka:( I co teraz? Co do oddychania to ja też mam problemy, na dodatek mam astmę i musiałam zwiększyć dawkę leków, nawilżacz trochę pomaga ale wstaje w nocy napić się wody bo mam wysuszoną śluzówkę:(

bellugioni zawsze mozecie pytac a ja pomoge :) klo nie znaczy, ze jest do dupy :) ale po prostu nie byl poddany testom bezpieczenstwa.

klo, a gdzie mozna sprawdzic czy wybrany fotelik lapie sie w rankingu bezpiecznych?? jaet jakas tabelka??

Magua, Myszka: kostki mi puchły bardzo w 5-tym miesiacu, były ze 3 dni w miesiącu kiedy wcale nie mialam kostek. Zarzuciłam noszenie kozaków bo przed ciążą były dopasowane a w 5 mies. mogłam je zapiąć tylko do kostek :D Teraz z puchnięciem jest lepiej (puchnę mniej ale zaczęłam w dłoniach troche), za to bolą mnie pachwiny - Nika kiedyś porównywała to do uczucia bólu po dzikim seksie :D - no jakbym z 3 gorące numerki pod rząd zrobiła! Chodze już jak kaczka :) Może dziś pójdę do gina - a jak nie to w środę - i się zapytam o puchniecie i te duszności nocne.

Tutaj mozna sobie sprawdzic: http://fotelik.info/pl/testy/ Zadzwoniłam do męża i on mi się kazał tym nie przejmować, bo bezpieczeństwo zależy od różnych czynników, nie tylko fotelika:)

Lily, ja tez to mialam, takie megazakwasy w udach...przeszlo po 2-3 dniach, czytalam o tym w \'oczekiwaniu na dziecko\' to zwiazane z krazeniem, zylami itd...uh... minie! klo, dzieki :-) maz ma racje....lepiej zeby nigdy te nasze foteliki nie musialy udowadniac ze sa rzeczywiscie bezpieczne...

klo pewnie, ze nie tylko fotelik. Ogladalam kiedys z mezem program na tvn turbo o fotelikach - jeszcze nie bylam w ciazy. I niektore to porazka byla. W ogole nie chronily maluszkow :(

Myszka pewnie, że są takie beznadziejne, tylko powiedzcie mi jedno: po co komu fotelik za nawet 1000zł jeśli jedzie maluchem? Może jak ja mam lepsze auto to nie potrzebuję takiego za 500zł?

klo no ja w sumie tez nie wiem:) my zdecydowalismy sie na peg perego bo mamy tez wozek z PP. A poza tym dobrze wypadal w tych testach. Wydaje mi sie, ze te testy to tylko maja tez dzialac tak wlasnie na podswiadomosc :)

Tylko sobie nie pomyślcie, że ja chcę oszczędzać na dziecku czy coś! Ale nie będę się już tym na razie przejmować! Jadę za godzinkę do koleżanki oglądać nie spełna miesięcznego malucha, a raczej maluszkę:) Jak ja jej zazdroszczę:)

cześć dziewczynki jest nasz stary topik, nie chcecie się na niego przenieść czy zostajemy tutaj?

klo przeciez zadna z nas tak nie mysli!! zaczerpnij opinii na temat tego fotelika na forum. Moze ktoras z dziewczyn juz miala. I bedziesz wiedziala co i jak. Moja przyjaciolka ma 1,5 mies synka. tez jej zazdroszcz e:)

Ja też już uciekam! Zaniosę do czyszczenia płaszcz, który teściowa mi dała, jest super, starczy do końca ciąży i taki elegancki:) Pa pa dziweczyny do napisania później!

byłam troche chora i nie miałam dostępu do neta, nie bardzo mam teraz czas czytać co napisałyście wcześniej, ale proszę napiszcie dlaczego piszecie na nowym topiku, dzięki:)

rudania w piątek była jakaś awaria kafeterii i nasz stary topik usunięto, więc dziewczyny założyły nowy pod tym samym tytułem. Ale po jakimś czasie administrator przywrócił nasz stary topik - i tak teraz mamy dwa topiki🌻

... dwa topiki jeden Czerwcowki 2007, drugi CZERWCÓWKI 2007 zostajemy czy wracamy na stare smieci?? ja bym nawet byla za powrotem :-) nika 🖐️ co u Ciebie?

magua 🌻 wszystko ok, dzięki, że pytasz, ja też bym wróciła na stare śmieci, jakoś mam sentyment do tamtego topiku. jestam tyle stron do których czasem sobie wracam, no i skoro go przywrócili, nie wszystkie tematy miały tyle szczęscia.

uff... po szkoleniu zapytam jutro o to oddychanie bo przy Weronice nic takiego nie miałam. Co do puchniecia to przy Werze puchły mi palce a teraz wszystkie pierścionki mi spadają. A co do stóp to jak najczęściej trzymajcie je wysoko - ponad głową.. Farbowanie- i wtedy i teraz regularnie farbuję i robie pasemka. Nie ma to żadnego wpływu - tak mi mowili lekarze nawet ci w rodzinie więc chyba nic sie nie dzieje. Nie wolno tylko za dużo przebywać w oparach ale fryzjerka która tez jest w ciaży mówi, że nie zabronili jej. klo - jak bedziesz ostroznie jeździć to juz masz 70% bezpieczeństwa. A jak nie będzie pasował do stelarza to umarł w butach, bo co, w rękach nosić?? ja mam adapter bo nie wyobrażam sobie nosic fotelika - dwa razy niosłam i poobijałam nogi i zasapałam się jak dziki osioł... lily - Ciebie też te pachwiny tak bolą? seks to nic, ja mam uczucie jak po godzinie leżenia w szpagacie którego nie umiem... A nie da sie wkleić tego do tamtego??? bo mi obydwu szkoda:-((( teraz tez mam problemy z oddychaniem... acha, roztwór soli morskiej odetkał mi nos:-))) DZIĘKI

a ja się dostosuję:) bywam niezbyt często i ważne jest tylko to żebym mogła was znaleźć:) jeśli jednak miałabym wybierać wybrałabym stary topik ze względu na to że miło będzie poczytać za jakiś czas o naszych rozterkach z pierwszych tyg ciązy

ja tez tak mysle, ze jak juz urodzimy nasze maluszki to nieraz wrocimy sobie do pierwszych stron tego topiku :-) a poza tym tam mamy ponad 300 a tu jedynie nascie, wiec moze jednak warto?? aaa no i myslmy o p przyszlych pokoleniach Czerwcowek...2008...2009 na pewno tak jak MY beda do nas zagladac wiec moze warto by mialy gdzie? a tak na dwoch topikach balagan sie zrobi nika, przenosimy sie :-D hop siup!

dziewczynki my z maguą wróciłyśmy na stary topik Czerwcówek 2007 - zachęcamy was do tego samego 🌻

Cytat: Lily, ja tez to mialam, takie megazakwasy w udach...przeszlo po 2-3 dniach, czytalam o tym w \'oczekiwaniu na dziecko\' to zwiazane z krazeniem, zylami itd...uh... minie! ___________ Oby bo chodzę jak paralityczka i mam 37 stopni od rana :) O fotelikach to jeszcze nie mam zielonego pojęcia :) To please napiszcie ostatecznie, czy się przenosimy czy nie. Ja tam mogę się przenieść.