Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam dziewczynki! Ostatnio rzadko sie udzielam ale to nie znaczy że zapomniałam o naszym forum i o was! Ciesze się, że co dzień to mam więcej do czytania:) pozdrawiam 👄

Witam ponownie Szanowne Panie :-) Buzi dla Was kobitki ;* Są jakieś szanse na ploteczki ??? :-)

Chyba nie mam jednak szans...:-(.....Ale bedę co chwila sprawdzać ktos sie zjawił....czekam...:-)

Ale Ty wiesz, ja w sumie tesh świetnie sie bawię gadając z taką jedną Niunia !!! :-) ;o*

Taka jedna, która uwielbia z Tobą plotkować!!! :-) :-) :-) :-) :-)

widze ze narazie jest nas malo... Mam nadzieje ze wieczorkiem bedzie nas wiecej;)

Witajcie Kobietki:) Paulunia ależ ja Ci zazdroszczę takich częstych przepustek matkoooo.... A mój w marcu może nie będzie mógł pojechać, bo kazali mu pracować przy kuciu jakiejś ściany w sztabie, a ten (mądrala) się wyrwał że on bez maski w kurzu nie będzie pracował:P hehe W sumie to mu później przyznali rację bo na następny dzień maski już były ale i tak się tam ktoś na Niego do przełożonego poskarżył:o oj mam nadzieję że przez 23 dni zapomną:o

Paula pisz pisz:) Fajnie że macie tak jak macie:P hehe ale napisałam:P Angel no ja to raczej nic dobrego, humor mnie opuszcza powoli! Jutro będzie tydzień jak sobie jechałam po swojego Wojaka a teraz przyjdzie mi na to czekać jak dobrze pójdzie i go puszczą w marcu, to dwa miesiące a jak nie to trzy:o

Angel byłam dlatego pisałam że jutro minie tydzień jak się widzieliśmy! Paulunia mój tak nie będzie miał:o Dwa miesiące to mam jak w banku bo na następną przepustkę jedzie do domku jak nie będzie miał w marcu to pojedzie w kwietniu a to oznacza że do mnie przyjedzie za dwa miechy!! Mam nadzieję że zapomną o tym zdarzeniu i Go puszczą! Mój nie będzie mógł jeździć często na przepustki , bo jest w kompanii dowodzenia!! Oni odpowiadają za warty i mają przepustki najrzadziej! Z innych kompanii jak mi Tomek mówił to nawet co dwa tygodnie są w domu tylko oni mają tak przesrane:o

czesc sloneczka kochane:) widze ze temacik przyjazdow? Moj skarb przyjedzie 22 marca:) juz sie nie moge doczekac...

Wiesz Paulunia nie na jednostkę tylko na kompanię! Jakby był w jakiejś innej niż jest nawet w tej Jednostce to by częściej jeździł tak jak mówił że mają PJtki co dwa trzy tygodnie:o Ja mykam na 4400:) może jak jeszcze tu ktoś później będzie to wpadnę:)

No witam resztę czarownic na naszym sssssabacccie :-P !!! W koncu nastąpiło zgromadzenie!

O! i wyczrowałam sobie 1 post! A reszta Pań jakie ma zyczenia?

Ciebie Natalciu? Masz to u mnie! Ide po pudełko i urichamiam swój samolot, poczekaj, obsluga pyta o kolor wstażki! ;-)

co do zyczen to ja mam jedno... takie malutkie... ZNIESC SLUZBE WOJSKOWA!