Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

dziekuje Nataleczko,zdolna jestes bo mi cos nie wychodza te suwaczki:(

no własnie Maxunia ale to tylko u Twojego czy tak ogolnie?

Dziewczyny nie ma za co:) jak ktoś jeszcze chce to mogę zrobić tylko trochę później bo teraz na chwilkę znikam:)

No troszkę tak smutno Madziu ze bedzie musiał tam wróc,ale nie na długo:)

a powiedz mi Madziu wiedzieliscie ze pojdzie do woja zanim zaplanowaliscie slub?czy tak go wzięli nagle?

tzn to było tak...w pazdzierniku wzielismy cywilny...a moj miał isc w listopadzie do woja,ale nie wzieli go w WKU powiedzieli,ze wogle go nie wezma bo ma zone bo to bo tamto wiec u nas wielkaaa radosc:):)zaplanowalismy date na sierpien....w stycxzniu przyszło wezwanie do WKU i dostał bilet na 7 lutego;/

ach to Wy juz cywilny mieliscie...czyli juz jestescie małżenstwem..no niezle nie wiedziałam:) U nas tez pewnie byłoby po gdyby nie to wojsko,tak planowalismy ale ciagle to czekanie no i wzieli go nagle...a teraz to juz poczekamy i pewnie slub wiosna przyszłego roku:)

No ale mamy juz wszystko zaklepane wiec nie bedziemy niczego przekladac,w sumie chcemy zeby było ciepło;p!!!

Paula ja to bym mogła i siedziec z 20 natretnymi kumplami aby on był ze mna.... no widze Suri,ze u Ciebie tez powazne plany:)

hej Wikucha:)jeszcze z Toba nie mialam przyjemnosci sie zapoznac wiec jestem Magda miło mi:)

no pewnie jak macie zaplanowane to po co to przekładac,no to juz niedługo wazny dzień...oj ale beda nerwy:)

wez mi nic nie mow:Dja przed cywilnym myslałam,ze sie wykoncze:Da co mowiac teraz:)ja to chyba umre z nerwow:D

U nas tak,no i wiekowo juz najwyzszy czas...babcia i tak sie smieje ze juz jestem stara panna:)a mam tylko 23 lata! A poza tym jestesmy pewni ze to juz cos powaznego a nie przelotna znajomosc wiec na co tu czekac..:)

:D:D:D:D:D:D:D kurcze ale mi sie humorek poprawil!!!!!!!!:D:D:D:D Michasiek mi wlasnie powiedzial ze na 80 % przyjedzie na świeta:D:D

tak mi moj skarb powiedzial ze tak im oglosili i podobno wszyscy maja wyjsc wczesniej Mam do was pytanko jak oni jada na miesiac na poligon to gdzie moga ladowac telefony? czy nie moga wcale ? :(

Mam do was pytanko jak oni jada na miesiac na poligon to gdzie moga ladowac telefony? czy nie moga wcale ? :(