Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

zolnierka po pierwsze to czytaj ze zrozumieniem!!!!!!! odpisalam nie do ciebiei chodzilo mi o to co napisala taka dziewczyna \"juzpowojsku\" i mi nie mow ze jestem niekulturalna bo nie obrazilam cie ani slowem! a spytalam czy sie chwalisz czy zalisz bo najpierw to mowisz jak ci zle w obcym miescie a potem mowisz o zdolnosciach jakie musi miec facet zeby zostac zawodowym.I masz prawo pisac gdzie chcesz tu masz racje i ja tylko odpisalam nawiazujac do twojej wypowiedzi i w zadnym miejscu cie nie skrytykowalam! A ty robisz z igly widly choc to ty nas obrazilas jako pierwsza piszac ze zachowujemy sie jak pietnastolatki a forma \"tylko sie nie obrazajcie to chyba mial byc jakis zart! to moj ostatni post w tym calym zamieszaniu bo nie bede sie ponizac i rozmawiac z takimi osobami

Lamia ja tez cie nigdy nie moge \"złapac\" :P wiec jak sie pojawisz to napisz gdzie sie dostalas na studia bo mnie to ciekawilo i mialam dawno spytac no ale tak jak mowie jestes nieuchwytna przynajmniej dla mnie :D

cześć dziewczyny. :) mam takie pytanie. wczoraj byłam na imprezie w poznaniu :D było genialnie i... czy moge powiedzieć mojemu chłopakowi o tej imprezie? mam nadzieje że sie nie obrazi że byłam w gejowskim clubie:):D a hetero były tylko pary i bawiłam śei świetnie. Myślę że sie nie obrazi. A wy jak myślicie?? wiem tylko że świetnie sie bawiła i pierwszy raz byłam w takim clubie. i żaden chłopak ne zwracał na mnie uwagi:P:P

hej Blanka :) wiesz co az sie usmiechnelam jak przeczytalam co tu napisalas :) niezle masz rozrywki :P generalnie rzecz biorac powinnas powiedziec, jesli Twoj chlopak nie jest typem zazdrosnika i ma poczucie humoru a takze zaufanie do Ciebie to powinien tez to przyjac z usmiechem i cieszyc sie ze dobrze sie bawilas ;) np moj chlopak to sam mowi ze powinnam chodzic na imprezy choc wiadomo ze on sie bedzie denerwowal no ale musi mi pozwalac bo sam chodzil na stalki :)

Czołem Żołnierzowe :) Widzę że dosyć nerwowa atmosfera u Was panuje :o Nie przejmujcie się takimi opiniami!!! Nie ma sensu!!! Jak komuś nie pasuje to niech nie czyta!!!!!! i tyle!!! Ewcia 🌻 ode mnie na osłodę ;) ale myślę że się opinią Żołnierki nie przejmujesz:):):) Blanka ----> nie wiem czy mogę Ci odpisać, co prawda już nie należę do tego forum ale jeszcze ciągle do Was zaglądam :) ciężko się rozstać po 9 miesiącach :P Ja myślę że powinnaś powiedzieć!! Ja mówię o wszystkim:) A co do tego czy się obrazi? No to chyba powinnaś wiedzieć najlepiej czy się obrazi czy nie w końcu to Twój Facet!! POZDROWIENIA :):):):):):):):):):):):):)

hej Nati 🌻 jasne ze sie nie przejmuje ich opiniami i mam to gdzies :P fajnie ze dalej nas czytasz i odzywaj sie czesciej :) moglabys napisac co tam u was, jak spedzacie wakacje, czy Tomek znalazl prace i kiedy slub :) a u nas juz tylko 72DDC i tez bede rezerwistka :D chcialam jeszcze poczytac neta ale moj misio mnie bombarduje smskami wiec mykam. Zycze wszystkim dobrej nocki

Ewcia ślub to nie prędko :P może za 3 latka! Chciałabym szybciej ale niestety nie da rady:o trzeba cierpliwie czekać:) Co do naszych wakacji to jest super :) teraz Tomek był u mnie dwa tygodnie :) we wtorek jedziemy do niego na 3 dni i 18 sierpnia na dwa tygodnie nad morze :D a potem cały wrzesień u Tomka :) więc nie narzekam :) Kurcze u Was to już z górki:) 072 DDC:) zleci jak z bicza strzelił:) to miłego smsowania :)

nio takie impezy sa najlepsze hehe mi tez by sie podobało zreszta nie jadna taka impra była hehe ale jeszcze nie byłam z moim zołnierzem hehe ale ja bym powiedziała :D

Ale bulwersacja dziewczyny no wiecie co - nonono Moj nie ma kasy na koncie ani ja;/ ale dzwonilam dzis do niego od Taty kom to mi powiedzial ze jest na kompani i nie ma czasu gadac !!:/:/ ❤️ 😘

a ja mam teraz problem finansowy :( potrzebuje 100 zl !!naprawde !! Ehh dopiero bede miec kase 18 ale to juz za pozno :( A na impreze taka tez bym chciala pojsc:P Wiecie :( Wstyd sie przyznac ale ostatnio chcialam zostac na imprezie i isc do jakisgosci i z nimi usiasc oprzy stoliku i wiecie jak by tosie skonczylo?? pewnie lizaniem!! ehh ciagnie mnie do tej plci ale to dlatego ze brak mi mojego K. ale nie myslcie sobie ze ja jakas latwa jestem!!! nie nie nie!! mnie po prostu cos sie dzieje ..nigdy nie zwracalam na to uwagi ale zagadywali cos ten teges i m cos odjebalo ze im sie ppodobam (bo moja samoocena jest taka wysoka ze czuje sie jak kobieta w malarstwie rubensa) ale zdrowy rozsadek Panie!!

Witam,wczoraj wrociliśmy z miskiem z cudownego weekendu,co prawda pogoda nie taka jakbysmy chcieli ale dało się przezyc:) Jeszcze tydzien urlopu i moj wojak tam wraca..ale poki co staram sie nie myslec o tym i cieszyc ze jest teraz ze mną! Pozdrawiam,miłego dnia dziewczyny!

dzien dobry :) zycze wszystkim milego dnia 🌻 Natalka musze przyznac ze wakacje macie cudowne i oczywiscie zycze zeby pogoda dopisala :) szkoda ze moj misio wroci dopiero w pazdzierniku no ale wszystko potem nadrobimy.A ja mam na szczescie od dzis troche roboty bo w srode u nas jest duze święto i bede miala w domku mase ludzi ale znajde czas zeby tu wpasc no i zeby pisac z moim skarbem bo ma dzis warte. Aniu-zamykam, jesli te pieniadze tak bardzo Ci potrzebne to moze jakas pozyczka od rodzicow lub od brata? w sumie nie znam Twojej sytuacji ale tak mi przyszlo do glowy :P

Gość latawiec 2006
Przeczytałam parę postów i widzę, że to już nie ten sam topic, który założyły wiosenki 2006...nie te dziewczyny, nie ten poziom...nasklakujecie na każdego, kto wyrazi inną opinię...temat zeszedł na psy

Hej dziewczyny.. Ewcia no widzisz zajmiesz sie fgoscmi i przygotowaniami i czas Ci szybko zleci. Suri co tam pogoda wazne ze RAZEM :) LAtawiec nas nizle posmumowala :)Ale mimo wszystko pzdrawiam :P juz mi sie udalo zalawtwic pieniadze :)

Wiecie co? powiem wam cos bo chyba my z ewciąflower jestesmy tu najstarsze teraz. Ten temat zył swoim zyciem, jak chciał i było wporzadku, dokąd nikt nie zaczął oceniac ludzkich emocji.Co to ma w ogóle oznaczac zeby krytykować lub zastanawiać się nad czyimis przezyciami? My tu siebie bardzo lubimy, ze sobą rozmawiamy i nie mamy zadnych problemów. A co do starego forum, tpo prosze nie wypowiadajcie sie na atmosfere...bo ja wiem ze posty takich \"oceniaczek\" kiedys sie pojawiały...tylko dziewczyny na nie nie reagowały, a teraz są troche inne charakterki i tak wyszło. W kazdym razie, nie jestemy tu zeby nas oceniac i jesli niepodoba sie komukolwiek co tu piszemu, to niech tego nie czyta! bo piszemy to wzajemnie dla siebie, a nie dla jakiegos posmiewiska czy oceniania! Zamykam oczy...moj był w Bydgoszczy, potem po 3 miesiącach trafił do Kutna blizej domu.Teraz jest 60 km ode mnie. Jest w porzadku. Wiadomo bydgoszcz wieksza jednostka, to pobyt w domu miał zagwarantowany prawie w 100% co 2 tygodnie i tak bywał. Potem wydawało sie ze w Kutnie, blizej, to bedzie jeszcze czesciej w domu. A jednak nie. Jest to mniejsza jednostka, mało osób jest tak wykwalifikowanych jak on, wiec musi pełnic słuzby co 24 godziny. Ale zawsze pozostają stałki, wiec w domu jest co jakies 4 dni, tylko ze nie na pełne 72 godziny:) W wojskach liotniczych jest mniej roboty chyba, poligonu tez nie mają :) Ewciaflower- jestem na liscie rezerwowej na bezpieczenstwie narodowym na Akademii Obrony narodowej 15 na 188 osób wiec jest szansa ze na dzienne mnie tam przyjmą. Jesli nie to pojde na zaoczne bezpieczenstwo narodowe lub na administracje bezpieczenstwem informacji w Wyzszej Szkole Bezpieczenstwa i Ochrony i wtedy bym zamieszkała z Myszkiem :) poniewaz on własnie na te zaoczne sie wybiera :) słoneczka jak sie tak ładnie o mnie dobijacie, to bede tu czesciej bywac. TO znaczy postaram sie, bo jak naarzie duzo pracue, bo jestem ochroniarką :D buziaki :)

Lamia mam do Ciebie pare pytan w zwiazku z ta uczelnia!interesuja mnie na niej dwa kierunki : Ochrona penitencjarna (więziennictwo); Administracja bezpieczeństwem informacji Jakie trzeba spelniac kryteria zeby sie tam dostac , jakie orzedmioty zdawac ,jest to szkola prywatna (a wiadomo co sie o takich mowi ze sie latwo je przechodzi) ja myslaalm tez o Wyzszej Szkole administracji i Zarzadzania w Rzeszowie na kierunek Administracja Wymiaru xsprawiedliwosci i Prokuratury - tez prywatna uczelnia.

HEj dziewczynki wróciłam:) Pewnie nawet nie zauważyłyście że mnie nie było ale jak co to wróciłam:) Co za chamska prowokacja cwaniar, które nawet stałych nicków nie mają ale zlejmy je dziewczyny i nie dyskutujmy z nimi bo nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkich

Dzień Dobry Wszystkim;* Co za brzydki dzien... leje jak scebra.. przynajmniej u mnie Zamykam Oczy ..widze ze wybierasz sie do RzeszoFka.. DObry wybór napewno nie pozałujesz :P

hej kobiety aaa ja mam znów przejebane jak to ja mój żołnierz zaliczył jakies 3 egzaminy i ma szanse przyjechac i wszystko jest ok oprócz tego ze nie ma zamiennika na słuzbe i jak nie znajdzie to naprawde zobaczymy sie dopiero w pazdzierniku :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( kureeeeeeeeee! i jego kumpel sprzedał telefon z doba łaodwarka i wcale nie ma fona po prostu super sie układa :(

Ania wiem co czujesz:( ja z moim nie mam kontaktu od 2 dni prawie..nic nie pisze;/ bo nie ma kasy na koncie a jak zadzwonie to nie moze gadac..;/ Nie przejmuj sie napewno jakis kumple go poratuje

Aniu a jemu sie ta ladowarka popsula czy nie wzial? bo glupio stracic kontakt przez takie cos to moze kup mu po prostu i wyslij. Wiem ze do niektorych telefonow ladowarki sa naprawde tanie i latwo dostepne no chyba ze Twoj chlopak ma jakis rzadko spotykany telefon... a ja ciagle czekam az moj mi cos powie konkretnego czy jutro dostanie ten urlop czy nie

wiecie co wlasnie Bartuś mi napisal ze pytal szefa dzis przed warta czy pusci go na ten urlop a on mu odpowiedzail ze wszystko jest ok :) kurcze oby tylko mu sie nic nie odmienilo to jutro po warcie moj misio wsiadzie do pociagu i przyjedzie do mnie na caly tydzien! no i bedzie w srode jak bedzie u mnie cala rodzinka :) , jutro bede robic jego ulubione salatki i ciasta teraz mam motywacje :P od 2 tygodni czekalam na ta wiadomosc a wszystko sie zmienialo ale w koncu musi byc dobrze :) no a teraz mykam bo mam jeszcze troche sprzatania

nio popsuła mu sie juz druga zadzwoni jak pozyczy od kogos telefon dopiero :/ byle kogos znalazł na ta zmaine słuzby chyba wszyscy równoczesnie nie jada do domu i nie maja słuzby a on własnie cos takiego mówił Boze jak nie przyjedzie ja sie załamie!! :(:(:(:(:(:(

Ania przyjedzie!! na ewnie sie ulozy wiecie co moze i jestem glupia ale weszlam na topik o Wrozce zeby mi wywrozyla i napisala mi ze w Mojego Wojaka zyciu pojawia sie kobiety teraz...ale on bedzie wierny i bedzie dobrze.. Nie wierze w takie rzeczy ale teraz gdy jestem klebkiem nerwow bo juz nie dzwoni do mnie 2 dni to juz mi wszystko do glowy przychodzi :(:(