Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olimpia 33

Czy spowiadacie się ze środków antykoncepcyjnych i wkładki wewnątrzmacicznej?

Polecane posty

Gość DO SPOKOJNIE TO TYLKO AW..
STUKNIJ SIE W SWĄ GŁÓWKĘ!!! MOJA MATKA BYŁA POŁOŻNĄ (TERAZ JEST NA EMERYTURZE) MIELI TAM NIE JEDEN PRZYPADE POWTARZAM NIE JEDEN ŻE KOBIETA RODZIŁA MARTWE DZIECKO NP W 6 MIESIĄCU CIĄŻY ZE SPIRALĄ NP. W W GŁOWIE (W 6- TYM TZN ŻE DZIECKO ŻYŁO 6 MIESIĘCY!- JAKBYŚ NIE ZROZUMIAŁA) I TERAZ ODPOWIESZ JAK PSEUDOMORALIZATORKA ŻE BYŁY INNE CZASY TO POPYTAJ TERAZ TYCH CO SA W REALU W TEMACIE A NIE NA KAFE I SIE NIE POPISUJ JAK SIE GÓWNO ZNASZ

Gość DO SPOKOJNIE TO TYLKO AW...
JAK SIE NIE ZNASZ TO SIE TU NIE WYPOWIADAJ TYLKO SPADAJ , JA PRZECIW ANTYKONCEPCJI NIC NIE MAM, ALE TO JESZCZE ZALEŻY JAKIEJ, SPIRALA NIE JEST DOBRA ALE JAK BARDZO CHCESZ TO SPRÓBUJ I OPISZ TU POTEM WRAŻENIA

Gość nikis
BO TAK NAPRAWDE GUZIK WAM DO TEGO CO JA ROBIE TO MOJA SPRAWA I WYBACZCIE MAM GDZIES OPINIE LAIKOW LUB MOHEROWYCH BERETÓW TWOJA MAMA JEST NA EMETYTURZE WIEC PRZYPUSZCZAM ZE DAWNIEJ TAKIE RZECZY BYŁY TERAZ MOZE I SA ALE RZADKO!!! POSTEP IDZIE DO PRZODU. POZOSTAWCIE JEDNAK TEMAT NASZYM SUMIENIOM BO SWIATA NIE ZBAWICIE!!

Gość taka refleksja
Taaak, postep idzie do przodu...tzn. uzywa się postinoru, żeby się dziecko w ogóle nie zgnieździlo. Taki postep..w zabijaniu....

Gość magi16
--odpowiedz--------http://kobieta.wp.pl/kat,26355,title,Spirala-antykoncepcyjna,wid,8553425,wiadomosc.html -----odpowiedz na to ze nie jest to potwierdzone ze sirala to srodej wczesnoporonny!!!!!

Gość gość
Nie wolno r****ć się bez efektu czyli ciąży

Gość gość
wiekszosc kobiet ma niewolniczą mentalnosc skoro nie stosuje antykoncepcji i rodzi stado dzieci na rozkaz tzw autorytetów i potem zyje z nimi w biedzie a tzw autorytety kasy na dzieci nie daja zero pomocy