Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

Nie nie on juz obok spi , a ja jestem wierna jak pies dla naszego topiku a jeszcze jak jest mozlwosc s kims poklikac to juz wogole bomba

no moja w sumie też ma kosz, jest w miarę lekka, ale coś bym innego chciała, bardzo podoba mi się chicco ale taka droga jest, że to mój deltim prawie tyle kosztował.:O

Aha , ja jestem zadowolona y tego swojego quinnego , i tzlko temu kupiulam ta mala spacerowke , bo sie duzy nie miescilk przy kasdach w auchanie

współczuję ci:O a spać ci się nie chce jeszcze? ja to jestem taki nocny marek, że hej, nie wiem tylko co zrobię jutro rano, chyba znów mąż będzie miał dyżur:D

A ja wie tak srednio, ale jeszcze cos ogladam, a i tak jutro bede miala pewnie pobudke okolo 9 . I nie ma komu oddac dyzuru, bo mezus rano na gielde samochodowa jedzie (sama nie wiem po co ale u nicch to juz rytual , jezdza co niedziela)

ja już po kąpieli i balsamowaniu ;) zapraszam na czekoladki MERCI przed snem :P Niestety zostały mi same z ciemna czekoladą :/ ale trudno ;) Teraz to już na bank dobranoc

no mój mi co weekend krzyczy, że ja dyżur mam ale jak mała wstaje to ja ją przetrzymuję jak długo się da, później mi ucieka, więc ja myk i zasypiam na nowo:) zobaczymy co jutro będzie:)