Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

Lena śpi od jakies godzinki, padła szybko bo w dzien mało spała

właśnie spakowaliśmy 3 worki zabawek:) a jeszcze tyle zostało;) jejku kiedy to zdążyliśmy kupić? ile bym za to ciuchów sobie kupiła hi hi hi a ja wciąż w starych butach i spodniach;)

faktycznie tych zabawek sporo tez mam, ale ty mozesz zostawic dla potomnych a ja?

lidus ty nic mi nie mów:), czwarty worek jest wśród ludzi ha ha ha no to co polewamy? jeszcze Perełkę zwołuję to może da się namówić na malutkiego hi hi:)

ja niedawno pozbyłam sie wszystkich ubran Lenki w rozmiarze 56,62,68....wydałam kumpeli która rodzic bedzie w sierpniu, a jeszcze mam pełno wiekszych rozmiarów, ale to jej dam jak juz urodzi.

ja chętnie jednego mocnego aby dobrze spać, bo noce mam koszmarne a dzis mała zwymiotowala kolacje:(:(:( głodna a żoładek wywala jedzonko, na dodatek chyba ją uszko boli bo jak dotykam ją to płacze, to od tej ropnej anginy, dobrze ze ma juz antybiotyk, pierwszy w życiu więc organizm szybko powinien zareagować, oby bo idzie ciepełko i na spacerki sie pochodzi:D a ja dzis sobie super spodnie białe dresowe kupiłam takie 3/4 do białych adidasków, i super bluzeczke koszulową w kolorze czekolady:D:D:D zaraz lepiej sie poczułam:D no i z racji stanowiska i że międzynarodowa firma mąż zmienia styl -nareszcie!!- ubierania sie i dzis wzbogacił sie o 2 pary spodni i 2 marynarki i koszule -teraz to fajny gościu:D:D a nie jak dotychczas wyglądał w pracy tak ze nikt nie powiedziałby ze to gł.księgowy a ochroniarz!heheheheheheh no dobra to poprosze nawet dwa mocne drinki:D:D

nieee, nie mam ochoty tylko śmieszą mnie takie konkursy na maxa....żenada :P

edukacyjne po 12-mies, hmmmmmmmmmm to mojej musialabym kupić telewizor,dvd i aparat fotograficzny bo to ja interesuje hehehehehhehehe aha i mopa oraz odkurzacz do sprzątania:D ollka zgłoś sie:D:D

ja tez niewiele interesuje sie tematyką zabawek....kupuje to co wiem ze Ja zainteresuje