Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

samochodzik podobny na roczek dostał, ale kurzy sie , czasem posiedzi, ale sam nie chce sie odpychać :( super czapkę ma synio :) SZ.m. jak tam wyjazd do Malborka, miał być dziś, czy to jutro dopiero??

mieliśmy jechać ale zrezygnowaliśmy jednak, zabrakło mi weny:O, bo to wszystko trzeba by było robić na szybkiego dzisiaj, kościół, wyjazd, pewnie na spokojnie pojedziemy jak już będzie moja siostra, ale wówczas nie będzie orient expresu, który tam dzisiaj zawitał i mój mąż chciał go zobaczyć:O mówi się trudno...

witajcie mamusie!!! ja już jestem po imprezowym weekendzie - 3 dni imprezy! w tym dwa dni imprezy urodzinowej mojego męża fajnie że już mam z głowy, to już 4 ostanie urodziny w tym roku (tzn. robione przeze mnie) nie zdążyłam przeczytać wszystkich wpisów, jutro się poprawię Lulka - kurcze, ja ciebie też widziałam w tym tescco!!!! tyle, że ja pokojarzyłam to dopiero jak jechałam w samochodzie do domu, twoja twarz mi utkwiła w głowie, i myślałam skąd ja ją znam :-D szkoda że nie pogadałyśmy sobie :-( ale naprawdę ślicznie wyglądasz!! a może jak taki był początek to mogłybyśmy się umówić na kawkę?????!!!! bo w końcu mieszkamy blisko, a teraz jeszcze mamy na to szansę, bo jak Kubuś zawita po tej stronie, bo może być ciężko - co ty na to?? zmykam spać, bo padam, a jeszcze kilka nocek z rzędu mała płacze w nocy, więc naprawdę padam spokojnej nocy Bożena

lulka, Bozina! Ale macie fajnie - ja tez bym chciala spotkac ktoras styczniowa mame na zakupach i umowic sie z nia na kawke:( Tylko pozazdroscic sytuacji Zapraszam na kawe - ale do monitorka a nie na zywo. Szkoda

andziar ja przyłączam się do kawki:D i nie martw się myślę, że kiedyś spotkamy się na żywo, majowy weekend nie wypalił ale przed nami następny ;)

U Was tez takie upaly? Ja generalnie nie lubie az takiego skwaru, ale chodze z Misiem do moich rodzicow na dzialke.Tam jest basenik z woda, zanieslismy ten samochod wiekszy, duzo trawki, piaskownica i jeszcze zamowiona jest hustawka - mysle ze do srody bedzie gotowa.Dzieci maja raj!Maly smiga na bosaka i jest caly szczesliwy. A ja sie troche opalam , grillujemy i tp;) Ide zalozyc cos normalnego i wychodze na spacer i zakupy. Maz spi po nocce, a maly jak na zlosc chodzi i marudzi.Brrrrrr!!!!!

Na dwie godziny przed planowanym wyjazdem nad morze dowiedzielismy sie, że zmarł tesć. Mielismy wyjeżdżać w nocy o 2.00, a zaraz po północy był telefon ze szpitala. Tak sie zaczął urlop mojemu mężowi :(

Gość figlarna
suzinko przykro mi bardzo , wiem ,że to bolesne mój mąż od mięsiąca po śmierci swojego ojca nie ma do niczego głowy - cierpi. więc życzę wiele siły dla męża , teściowej was i całej rodziny . ŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI W BÓLU.

Suzinka wyrazy współczucia:( u nas skwar jak diabli, wczoraj byliśmy nad jeziorem i nie wiem co jest ale Kinga chyba zapomniała ze na basen uwielbiała chodzic bo bardzo boi sie wody,dzis na 2 godz poszłam na basen tam jest brodzik płyciutki dla maluszków i tez krzyk i tylko na ręce....nie wiem juz co robic, po godzinie oswajania udało mi sie ją postawic ale chodzic nie chciała w wodzie ,nie chlapała....skąd ten strach nie wiem bo nic takiego nie było co wystraszyc ją mogło, aż sie boje co nad morzem będzie, chociaz może kąpania nie zaliczymy bo znow ochłodzenie podobno idzie i nawet 15 stopni ma byc:( kurcze ale poje........a ta pogoda,takie skoki temperatur to zabójstwo dla wielu osob, ja tez ledwo chodze i moze 15 stopni nie ale tak 21-22 mogłoby byc nad morzem abym była zadowolona i serducho aby mi nie fiksowało znów. teraz siedze w domu,wiatrak wieje,kawusia stoi a dziecko spi :D gdzie te czasy co wyłapywałam każdy promien słonca nawet na balkonie hehehehhe teraz 15 min na solarium raz w tyg mi starczy:D

Perełka u mnie też mała śpi, kawusia już stoi:D balkonik otwarty:) ta pogoda jest makabryczna, jeszcze jak dla mnie dla grubaska to masakra:O ledwo dycham to rzeczywiście szok dlaczego Kinga nie chce wchodzić do wody:O

Susinko szczere wyrazy współczucia. Badź dzielna, jesteś teraz bardzo potrzebna mężowi. :(:(:( My własśnie spakowani na dzialke.Troche sie boje tego upalu, ale to juz prawi 15.Zanim dojdziemy to bedzie juz 15:) Szczesliwa mamo - znam bol mieszkania w bloku.Dzialka co prawda rodzicow - ale na dla nas zawsze szeroko otwarta:):) Mam na nia jakies 20 minut drogi, polozona jest nad jeziorkiem, mozna rybki lowic:) Gdzies mi chlop zginal:) Przyjechal kurier z drabina, maz wyszedl odebrac i go nie ma:) OOO!Jest

Gość figlarna
my własnie wrócilismy z kawki od psiapsióly , biedna na ostatnich nogach i już się kręci w koło by ten mały aleks chciał się w końcu wypchnąć na świat, do terminu zostalo jej 10 dni . A na weekend bylismy u teściowej , bo wczoraj był zlot zabytkowych aut i motocykli w tucholi, teściowa pojechała wską , mój jawą a szwagier mzetką, tylko ja samochodem bo Rafał mnie podrzucił bo 5 lat po kursie i prawka jeszcze nie mam :(:(:( ale idę we wrześniu to niedługo sama będe się obijać autem. ALE ŁADNIE UDćiLI pamięć teścia , była tabliczka przy miejscu teścia , jako jednego z założycieli Tucholskiego Stowarzyszenia Zabytkowych Samochodów. Pózniej powklejam zdjęcia. No i narescie moja Melka nie jest w rodzinie najmłodsza , kuzynka wczoraj powiła syna, choć liczyli na Amelkę, bo już mają Kubusia, a tak nie ma drugiej amelki dorsz , ja jak wychodziłam za mąż to mam podwójne nazwisko , bo mężusia kuzyna zona to też agnieszka .

Gość figlarna
no to teraz pierwsza stronka nalezy do mnie:):):):):)(:):):)

Gość figlarna
witaj szczęśliwa :):):)

Gość figlarna
pustką zawiało !!!!! wszystkie gdzie opalają się pewnie

Gość też nauczycielka

hejjjjjjjjjjjjj, ale tu pusto;) jejku moja mała dzisiaj strasznie marudna była:O chyba idą jej wszystkie 3 na raz bo paluszki w buźce, dziąsełka baloniki, bidulka nawet na zabawę nie miała ochoty, zupki nie chciała, tylko na rączki i na rączki, a przy tym upale myślałam, że ugotuję się:O teraz już śpi, ale coś chyba nocka nie będzie za ciekawa:O wydaje mi się, że ma też lekką gorączkę, kurcze niech te zęby już wyjdą i niech z powrotem będzie radosna. chyba cosik za deszczykiem malutkim zaczęłam tęsknić:P

Gość figlarna
jest ktoś?

Gość figlarna
to super jaka pogoda u ciebie?

Gość figlarna
Gość figlarna
ja podobnie bo rano juz jak o 8 jechalam do lekarza to umierałam z gorąca

Gość figlarna
ja pragnę teszczu a neawet burzy by ziemia trochę odpoczęła no i moj pies bo ma długą , czarną sierść i męczy się w te upały , ale chyba będzie padać bo wiaterek się robi:):)