Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

Gość figlarna
miemy nadzieje moja mela coś zaczyna marudzić:(:(

Gość figlarna
no zaraz powklejam inne

Gość figlarna
ja czekam na alternatywy 4 papa

Witajcie. Nie pisłam bo byłam u rodziców a nie mają internetu. Osttanio moje dziecko w te upały tak szalało wbaseniku na działce ze byłam zaskoczona. Na nogi i benc na pupę, do tyłu , i do góry szalał i nie dał się wyciągnąc z wody. NA siłę pomarszcznego wyciągnęłam i wiecie co było.....krzyk !!!! Mojemu Olkowi tez idą zęby i też jest marudny. Nie sy;pia teraz dobrze. Wstaje znowu o 5 i koniec !!!!!!!!!!! Z innej beczki...miałam nadzieje ze chwilę pochodzi w swoich sandałkachale patrze ze juz sa za małe..wiec trzeba kupic kolejne..ale te nogi rosną heheheh :):):):) Dzisiaj przejde sie do sklepu...zrobie spacerek bo autobusem to nie da rady w taka pogodę! Dziewczyny ja znowu truję o tych badanciah...ja z Olkiem nie byłam u ortopedy jak zaczał chodzic , pójde pzred bilansem 2 latka. Nie widze zeby sie cos działo...myslicie ze powinnam juz teraz gnac zeby sprawdził?? ok uciekam ...odezwe sie później miłęgo dzionka papap

hejka! a u mnie sukces:D Kinga z własnej woli wlazła do małego baseniku i za nic wyjść nie chciała:D:D a zawdzięczam to mojej córci sredniej Natalii bo ona ma jednak wielki wpływ na Kinge,tak ja zachecała krok po kroku,pokazywała zabawki,wygłupy że w końcu mała wlazła,teraz ciekawa jestem jak nad morzem będzie jak tak wielką wode zobaczy ehheheh a co do zębów moja ma soro ale jakie co i gdzie nie wiem bo dzioba nie pokazuje hehehe a wychodza bezboleśnie i bezobjawowo niewiedziec kiedy:D koszmar z jedzeniem:(:( ona mogłaby tylko gęsty budyn zjadać rano i wieczorem a w ciągu dnia nie bardzo obiad, owoce,czasem zje serek ale waniliowy lub czekoladowy tylko i ewentualnie arbuza:D za to wiecznie woła czekolade paluszki chrupki juz nie pomaga chowanie tego wiec nie kupuje i juz...

gosbej ja jadę z małą teraz na drugie badanie do ortopedy od kiedy mała chodzi, mam nadzieję, że już ostatnie, jedna pani doktor uważa, że to bez sensu tak jeździć jak nic nie jest stwierdzone, tak mi mówiła jak brałam ostatnio od niej skierowanie. a co do butów to też zauważyłam, że chyba małej noga urosła i coś będzie trzeba pomyśleć o nowych butach:O u nas dziś troszkę chłodniej, więc pewnie wyjdę z małą na troszkę przed spankiem:) moja mała wczoraj chwyciła za ciepłe żelazko:O i to praktycznie na moich oczach:O jestem taka zła na siebie, ma bąbelka i teraz pokazuje, że ma ku ku 😭 brawo na Kinguni:) i dla Natalii za siłę przekonania:D

Gość figlarna
hej hej u nas zowu upały pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 szczęśliwa niepadało nawet kropki deszczu koszmar 2007 roku:(:(:(:(:(

Gość figlarna
LIDUS PRZEPROWADZAM SIE NA CZAS DESZCZU DO CIEBIE:):):)

Witajcie! U mnie upal - ale w chcie, bo wlsnie skonczylam prasowac!!! Okropne!!!! a na dworzu tez goraco, ale nie tak strasznie jak przez ostatnie dni. Na deszcz sie nie zapowiada. Zaraz moj mezus jedzie na dworzec po moja siostre:):) Fajnie. A pozniej musimy wYskoczyc na zakupy. Potrzebujemy jeszcze kilka rzeczy na wyjazd. Ech, pieniadze, skad was brac;)

Gosbej! Ja nie bylam z malym sprawdzac nozek ostatnio. Jak chodzil za raczke - ale jeszcze nie sam - bylismy ostatni raz i lekarz nie kazal juz wiecej przyjezdzac. Pewnie beda nozki sprawdzac na bilansie 2-latka co? I wtedy jakby sie cos dzialo beda kierowac to soecjalisty. Tyle moge Ci na ten temat powiedziec.Pa

andziar mam ten sam problem, jakaś fabryka by mi się przydała;) a tu jeszcze mamy jechać na tydzień urlopu, ale co tam, najważniejsze, że jakieś wogóle są:P u nas fajna pogoda, taka może zostać do września:D

Gość figlarna
I STAŁ SIĘ CUD...... ZACZĘŁO PADAĆ HURRRRRRRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość figlarna
U NAS JUZ PRZESTAŁO:(:(:(

witajcie mamusie!! Suzinko - moje wyrazy współczucia ....... trzymajcie się mój teść zmarł w moje urodziny - i teraz co roku zawsze wtedy o nim pamiętamy i myślimy nie mam siły pisać, bo kolejna sensacja pojawiła się w moim życiu :-( byłam dzisiaj na kontroli tarczycy (po kilku latach przerwy, niestety) i okazało się, że mam dwa guzy - 2 cm i bardzo niski poziom hormonów więc czeka mnie operacja!!! sama nie wiem co o tym myśleć, bo niczego takiego się nie spodziwałam ..... a tak z innej beczki - to moje maluchy także szaleją w basenie, aż miło :-) Martynka chodzi bez pampera i czasem uda jej się wołać sisi a czasem nie, ale zobaczymy nie od razu Rzym zbudowano miłej nocki i pozdrowionka :-) idę prasować :-/ Bożena

Gość figlarna
hej bozinka

Bozina, życzę zdrówka byłam na usg, fasoleczka ma 18mm :D i tętno aż 180/min. Kurczę chyba troszkę za duże, ale zobaczymy, za tydzień idę do własnej dr. pozdrawiam

Gość figlarna
zapka fasolka jak nic:):):)

zapka:D ale super Lidus ja będę to przeżywać we wrześniu:O moja mała teraz tak się do mnie przywiązała przez to siedzenie w wakacje, że też jak znikam z oczu to płacz, nie chce z nikim zostać, choć czasami ją zostawiam na chwilkę by ją uczyć, że przychodzę zaraz:O serce mnie będzie we wrześniu bolało😭 a może Pola też ma dla nas niespodziankę i będzie kolejny dzidziuś hi hi hi;) dzisiaj przeżyłam koszmar na placu zabaw, mała stała na karuzeli, facet kręcił, a że bujała się nie raz już to stałam i nie zwracałam uwagi, że za szybko to robi:O nagle mała leci do tyłu bo jej powietrza za dużo do buzi na leciało(ciągle uśmiechała się i miała otwartą) i aż tchu jej zabrakło😭 szybko ją wzięłam i dmuchnęłam jej w buzię, na szczęście szybko zaczęła normalnie oddychać, aż łzy mi poleciały😭

witajcie dziewczynki!! dzięki za dobre słowa :-) mam trochę takie wrażenie, że to mnie nie dotyczy, i nawet nie mam siły myśleć o tej operacji, tym bardziej, że potem nie można nic podnosić!!! do 1 kg!! co ja zrobię z moim 12 kg skarbem ?......ale musi być dobrze! i tego się trzymam! Zapka - gratulcje i dużżżżżżżżżo zdrówka dla was obojga :-) a co do spania, to u nas jest taki podział: chłopcy śpią na łóżku piętrowym w dziecinnym pokoju, natomiast dziewczyny śpią w sypialni!!!! a na początku też spała w łóżeczku!! ale mam nadzieję, że jeszcze trochę i będzie układ normalny ;-) Melunia śliczna, oczywiście Michaś również :-D piszcie mamusie!! bo coś cichutko na naszym topiku!! Bożena :-)