Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona ela

dziewczyna ktora miala kilkadziesiat chlopakow,z ktorymi

Polecane posty

Gość wkurzona ela

pozwolila sobie na zazylosc - petting,i to dosc po krotkim czasie ,z ktorymi uprawiala milosc francuska czyli po prostu obciagala jak leci, i ktorym rowniez pozwalala na "zglebianie" wygladu i smaku jej @ dziewczyna ktora pozwolila na stosunek analny i na wszystko co tylko mozliwe uwaza sie za niewinna dziewice tylko dlatego ze nie pozwolila nikomu przebic swojej blony dziewiczej i ta swieta i niewinna "dziewica" smie sie uwazac za lepsza ode mnie (dziewictwo stracilam z moim ukochanym z ktorym planujemy wspolne zycie) tylko dlatego ze ma ten kawalek blonki miedzy nozkami wkurza mnie to co wy o tym myslicie,czy ona naprawde ma racje?!?!?!

Gość to zadna dziewica tylko
OUSZCZALSKA KTORA MYSLI ZE JEST W JAKS TAM SPOSOB DOBRA KIEDY NIE DAJE CIPY NIE PRZEJMUJ SIE NIĄ

Gość elizaeliza
nie ma, ale to jakaś licytacja?

no właśnie :O co wy zamierzanie stanąć na jakimś ringu i się przekrzykiwać, która lepsza pod tym względem :O. Albo używać takich argumentów w rozmowie z sobą :O - jestem lepsza bo... :O Dziwne, każdy decyduję o sobie, a ta sfera jest na tyle intymna, że aż głupio się tak licytować :O 🖐️

ONA NIE MA RACJI ,A SKORO TAKIE MA WIELKIE MNIEMANIE O SOBIE I SWOJEJ\"CZYSTOSCI\" TO MA NAPRAWDE NIEPOKOLEI W GLOWIE. To ze jeszcze ma ta swoja blonke i co z tego ,skoro robi wszystko inne .Napewno nie moze sie nazwac 100%dziewica.A co do Ciebie to niema piekniejszej rzeczy aby stracic NIEWINNOSC z osoba ,ktora sie kocha i ufa Jej.

Gość wkurzona ela
nie to nie zadna licytacja,po prostu ta dziewczyna niezle obsmarowala mnie przy kims i co gorsza ta osoba przyznala jej racje i wyszlo na to ze jestem zlym czlowiekiem bo uprawiam sex z facetem ktorego kocham a ona jest niepokalana dziewica mimo tego calego doswiadczenia jakie posiada :(

Gość to nieważne ilu loda robiła
ważne że ten facet będzie miał przyjemność z rozdziewiczenia jej

Gość wkurzona ela
a mi sie cale zycie wydawolo ze dziewictwo jednak na czyms innym polega :(

złym człowiekiem bo uprawiasz seks :D:D, nietyle ta cnotka ma niepokolei w głowie, co Wy (bez urazy) czyli prawie wszyscy w wieku produkcyjnym są źli :D miłego 🖐️

Nie byłoby tak, gdyby od wieków nie przywiązywano, aż takiej wagi do kawałeczka tkanki :o faceci zawsze mogli sobie naużywać jak chcieli a potem powiedzieć, że prawiczki ;) i jak to praktycznie miała sprawdzić w noc poślubną żona od której wymagano dziewictwa, czyli żadnego doświadczenia :o ? mówi, co sie od niej oczekuje, bo jakby powiedziała prawdę to usłaszałaby to, co można przeczytać w niektórych postach :o

Gość zionn
Shepes_Ka Nie byłoby tak, gdyby od wieków nie przywiązywano, aż takiej wagi do kawałeczka tkanki faceci zawsze mogli sobie naużywać jak chcieli a potem powiedzieć, że prawiczki i jak to praktycznie miała sprawdzić w noc poślubną żona od której wymagano dziewictwa, czyli żadnego doświadczenia Ale najlepsze jet to ze kobieta nawet jak juz wspolzyla, tez moze udawac ze ciagle jest dziewica. Jak odowpiednio zawoaluje to faceci nie sa tak kumaci zeby rozpoznac.I lykna wszystko. :D Niech zyje szczerosc i lojalnosc. 🖐️

To już nie te czasy, faceci lubią cipkę przed sexem dobrze wylizać a przecież to widać w ktorych miejscach błona pęknięta

I co po jej blonce jak inne czesci ciala juz dawno zuzyte. Jesli trafi na takiego co sie zna na rzeczy ,bedzie wiedzial ,ze to dosc doswiadczona bestia i co Jej po blonce ,a to ze Ciebie obsmarowala to swiadczy o Jej paskudnym charakterku.Ty Masz stalego partnera,a czy Ona moze sie takim poszczycic ???? WATPLIWE:

Gość wkurzona ela
to pytanie do wszystkich wielbicieli "blonek" czy nie przeszkadza wam ze bo tyle paluszków ,tyle raczek -nie zawsze czystych,tyle jezyczkow mialo dostep do narzadu plciowego waszej "blonkowej" wybranki a jej usta piescily miejsca intymne wielu mezczyzn no i do tego stosunki analne... macie racje ona jest super

Prędzej używana ma większe doświadczenie bo niewiele kobiet zaczyna od sexu analnego. Mówi się używana bo nie można zużyć cipki ani innych części ciała

Też facet a ja jestem najczystszą z dziewic :D i piszę to serio, bo mam gdzieś Twoje zdanie, a nawet gin. nie mógł się u mnie dopatrzyć błonki :D :classic_cool:. Rzekł, że będę pewnie miała przyjemny 1. raz , ehe :D i co, jestem już spalona :D Zresztą, ja będę udawać doświadczoną ;):P i za nic się nie przyznam, żem cnotka :D :P. Najwyżej wyjdę na kiepską kochankę - przynajmniej na początku

jaka głupia Przecież jak nie ma / nie widać błony, to wg Twoich słów nie jestem już dziewicą. I co, facet pomyśli że go okłamuję, jak powiem, że jednak tak :)

zionn --> tylko powiedz mi, jakie jest podejście społeczeństwa do kobiety i mężczyzny w takiej samej sytuacji :o już sam język na ten temat jest chory i mówi się: \"daje d...\" itd. oczywiście, że szczerość jest najważniejsza, tylko powiedz to facetom, którzy szukają na żonę dziewicy, a sami naużywali ile się da! uwazają, że mają do tego pełne prawo, a kobieta broń boże, bo jeszcze będzie miała porównanie i co wtedy?! :o Poza tym jednak kobiety mają mniejsze pole do kłamstwa, chyba że istotnie nie straciły błony a seks uprawiały, faceci z reguły nałgają i jak to sprawdzić?

Gość najlepsze jest to
że kobiety poprostu wolą doświadczonych

Gość my to robimy dla dobra
przyszłych żon. Trzeba na szmatach poćwiczyć aby potem potrafić dogodzić żonie

Gość oszołomy z was facetów

Gość oszołomy z was facetów
po pierwsze dziewica jest kobieta -dziewczyna bez zadnych doswiadczen sexualnych po drugie u wiekszosci ta slawna blona dziewicza zrywa sie z wielu roznych powodow nie koniecznie stosunku po trzecie moja dziewczyna nie byla dziewica,swoj pierwszy raz miala za soba,ale miala jednego partnera i wiem ze nie byla za bardzo doswiadczona i to w niej cenie ze nie rozmieniala sie na drobne z kim popadnie a takiej laski jak w topiku nawet bym nie dotknal bo to zwykla puszczalska i tyle nie wazne w co bierze

a czy to wazna czy z przypadkowym czy z milosci ?:D seks to seks :D ukochany dzis a jutro obcy czlowiek :D

Gość nie zgadzam sie z toba
sex to akt plcowy nie wymagajacy uczuc milosc to akt plciowy + uczucie kochalam sie ale nigdy nie uprawialam sexu

Gość wredniotka
mam znajomą która uważa sie za kobiete wyzwoloną i dlatego może sypiać z kim popadnie, ja też sie uważam za kobiete wyzwoloną ale to co ona robi to czyste kurestwo...no może mamy inne spojrzenie na wyzwolenie kobiet i nie sypiam z byle kim kogo zobacze 3 razy w zyciu