Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Rose 26

Pytanie do Panów-poważne!

Polecane posty

To już nie są żarty i bardzo prosze o nie pisanie głupich tekstów, bo jestem wrażliwą osobą a w dodatku o osobowosci depresyjnej , wiec podejdźcie do tego serio.Czy może chodzić tylko o seks w tym konkretnym przypadku? Otóż od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym mężczyzną, wszystko zaczęło się dość intensywnie, w łóżku wylądowaliśmy po jakichś trzech tygodniach spotykania się.On do swojej matki mówi o mnie \"moja dziewczyna\", ale....mam wrażenie,że obawia się ,że się zaangażuję, mimo że nie daję mu żadnych powodów ku temu.Skłamałabym gdybym powiedziała, że mi na nim nie zalezy i mimo że seks w tym wszystkim odgrywa najważniejszą rolę, to chciałabym ,żeby również z jego strony grę whchodziły też jakieś pozytywne uczucia. Przychodzi do mnie tuli się jak dziecko, całuje po rękach, całą noc ściska tak,że prawie się duszę, czy takie zachowanie może byc wyzute z jakichkolwiek uczuc?

Gość klemens123
opowiedz coś najpierw o momentu jak zdjęłaś majtki

Gość klemens123
opowiedz coś najpierw od momentu jak zdjęłaś majtki:)

Gość klemens123
d z i w k a !!!!!!!!!!!!!!!!! Zadaje na forum pytanie czy ma się nadal r u c h a c!!!!!!!!!!!! he he he he he he he he he ! 15latek tutaj nie brakuje:)

klemens z takimi słowami to do swojej kochanej a ode mnie sie o***dol!po kiego tu wchodzisz jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia?!szkoda Ci pewnie!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo żal mi takich dzieciaczów jak ty.

Gość aleeeee......................
..................ale o co w sumie chodzi ????????????????????????

a tak na marginesie klemens123- to mój pierwszy facet, z którym poszłam do łóżka od trzech lat, wiec wolałabym żebyś nie określał mnie takimi słowami.

Gość klecha99
oczywiscie ze tylko o sex chodzi :o

Gość hohohogeneracion
ja tez powaznie.. a czy laczy was cokolwiek poza lozkiem? jak sie facet zachowuje w innych sytuacjach?

Gość gość
1fiBAQw1MI85YZ6mAfpG3eyl