eRCe 221 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Finlandia wczoraj pokonała faworyzowanych Włochów 3:2 w setach, pieczętując w ten sposób swoje miejsce w półfinale. Jutro Polacy rozegrają swój półfinałowy mecz ze Słowenią – start o 17:00. Jesteśmy faworytami, ale to trudny rywal. Trzymamy kciuki! Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, eRCe napisał: Finlandia wczoraj pokonała faworyzowanych Włochów 3:2 w setach, pieczętując w ten sposób swoje miejsce w półfinale. Jutro Polacy rozegrają swój półfinałowy mecz ze Słowenią – start o 17:00. Jesteśmy faworytami, ale to trudny rywal. Trzymamy kciuki! Wiesz na czym polega piękno sportu? Na nieprzewidywalności. A tak nawiasem mówiąc postawiłem, że Niemcy zdobędą chociaż jeden set. Kupon poszedł się bujać. Za to Czarne Sosnowiec wygrały 6:2 w Islandii. Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Wiesz na czym polega piękno sportu? Na nieprzewidywalności. Ależ to była radość Finów! Mieli iść na pożarcie przez włoskiego lwa, który w przerwach między setami zajada się spaghetti. Jednak, jak słusznie zauważasz, sport nie wybacza. Każda pomyłka rywali nakręcała Finów, a o ich końcowym zwycięstwie zadecydowały nordycka systematyczność i determinacja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 1 godzinę temu Taką sytuację przeżyłem. Dwa miesiące temu wpadłem na "genialny pomysł", że przeleję sto złotych na konto STSu. Zaczęło się! Mimo niedzieli dostałem telefon z banku, czy ja to na pewno ja i czy chcę takiej transakcji dokonać. Jest to legalny Buk. Ściąga podatek z każdej transakcji, a mimo wszystko... Obracam tą stówą już drugi miesiąc. Szlag mnie trafia. Ani nie mogę jej przegrać, ani nic wygrać. Kręcę się w kółko. W ramach tej stówy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Taką sytuację przeżyłem. Dwa miesiące temu wpadłem na "genialny pomysł", że przeleję sto złotych na konto STSu. Zaczęło się! Mimo niedzieli dostałem telefon z banku, czy ja to na pewno ja i czy chcę takiej transakcji dokonać. Jest to legalny Buk. Ściąga podatek z każdej transakcji, a mimo wszystko... Obracam tą stówą już drugi miesiąc. Szlag mnie trafia. Ani nie mogę jej przegrać, ani nic wygrać. Kręcę się w kółko. W ramach tej stówy. W sumie lepiej wychodzić na zero niż dopłacać co chwila kolejną stówkę... A jakby nie patrzeć - taki jest dokładnie model biznesowy u buka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 57 minut temu eRCe, zauważyłem jedną prawidłowość: jeżeli sportowiec idzie w reklamę to kończy się jako zawodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 55 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, eRCe napisał: W sumie lepiej wychodzić na zero niż dopłacać co chwila kolejną stówkę... A jakby nie patrzeć - taki jest dokładnie model biznesowy u buka. Ja tam szukam dziwnych sytuacji. Liga mongolska: live- drużyna prowadzi 3:0, do końca meczu 15 minut, a kurs na ich zwycięstwo wynosi 2,8. Szukam takich smaczków. Edytowano 54 minuty temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 53 minuty temu Po prostu buk nie na wszystkim panuje. Zaczynają mnie blokować przy zawieraniu zakładu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 301 Napisano 51 minut temu 22 minuty temu, eRCe napisał: Finlandia wczoraj pokonała faworyzowanych Włochów 3:2 w setach, pieczętując w ten sposób swoje miejsce w półfinale. Jutro Polacy rozegrają swój półfinałowy mecz ze Słowenią – start o 17:00. Jesteśmy faworytami, ale to trudny rywal. Trzymamy kciuki! Lewandowski dostał powołanie do reprezentacji? I kto będzie stał w bramce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, beziks napisał: Lewandowski dostał powołanie do reprezentacji? I kto będzie stał w bramce? Był na konferencji prasowej i nawet przeprosiny od dziennikarza dostał, za pomówienia, że wyłożył lagę na reprezentację Z bramkarzy miał być Grabara - grający w Juve, ale kontuzja... Więc jest problem... Najlepiej wygląda Bułka z (NEOM SC) wśród dostępnych zamienników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 39 minut temu 14 minut temu, Miecz napisał: Ja tam szukam dziwnych sytuacji. Liga mongolska: live- drużyna prowadzi 3:0, do końca meczu 15 minut, a kurs na ich zwycięstwo wynosi 2,8. Szukam takich smaczków. W sumie gdybym jeszcze się w to bawił, to też szukałbym potencjalnych niespodzianek z kursem około 2,0 niż pewniaków 1,4. Te "pewniaki" potrafią często wywalić zakład do góry nogami, wbrew pozorom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 301 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Był na konferencji prasowej i nawet przeprosiny od dziennikarza dostał, za pomówienia, że wyłożył lagę na reprezentację Z bramkarzy miał być Grabara - grający w Juve, ale kontuzja... Więc jest problem... Najlepiej wygląda Bułka z (NEOM SC) wśród dostępnych zamienników. Nie żebym nie miała patriotyzmu w sercu albo była źle nastawiona do Pana Lewego, ale czarno widzę wygraną Polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 35 minut temu (edytowany) 5 minut temu, eRCe napisał: W sumie gdybym jeszcze się w to bawił, to też szukałbym potencjalnych niespodzianek z kursem około 2,0 niż pewniaków 1,4. Te "pewniaki" potrafią często wywalić zakład do góry nogami, wbrew pozorom. Wystarczy piętnaście minut dziennie. Tyle marnujesz czasu bezproduktywnie na tym forum. Edytowano 33 minuty temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 30 minut temu 5 minut temu, beziks napisał: Nie żebym nie miała patriotyzmu w sercu albo była źle nastawiona do Pana Lewego, ale czarno widzę wygraną Polaków. Mamy problem z bramkarzami, mamy problem z napastnikiem (Robert ma swoje lata), mamy problem z obroną - tradycyjnie... Ja też ciężko widzę występy nasze reprezentacji.. Dlatego cieszę się grą siatkarzy - tyle pozostało radości kibicowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 301 Napisano 29 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Miecz napisał: Wystarczy piętnaście minut dziennie. Tyle marnujesz czasu bezproduktywnie na tym forum. Bezproduktywność to tylko pozory. Przecież nie wchodzimy tu bez żadnej motywacji. Zwykle mamy z tego korzyści, które sprawiają, że powtarzamy to działanie. Edytowano 29 minut temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 301 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Mamy problem z bramkarzami, mamy problem z napastnikiem (Robert ma swoje lata), mamy problem z obroną - tradycyjnie... Ja też ciężko widzę występy nasze reprezentacji.. Dlatego cieszę się grą siatkarzy - tyle pozostało radości kibicowi Potrzebna jest taktyka bez napastnika ewentualnie lobbowanie nad zmianą zasad. Krótsze mecze, pusta bramka, wyeliminowanie spalonych, zmniejszenie boiska? Siatkówka mnie nie porywa. Nie wiem nawet dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, beziks napisał: Potrzebna jest taktyka bez napastnika ewentualnie lobbowanie nad zmianą zasad. Krótsze mecze, pusta bramka, wyeliminowanie spalonych, zmniejszenie boiska? Siatkówka mnie nie porywa. Nie wiem nawet dlaczego. Taktykę bez nominalnej "dziewiątki" stosuje z powodzeniem Hiszpania, ale oni mają rewelacyjnych pomocników i wyśmienitą obronę... Także oni mogą się bawić Prawda jest taka, że od bardzo dawna nie mieliśmy tak słabej kadry, co niestety musi się przekładać na wyniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 301 Napisano 18 minut temu (edytowany) 5 minut temu, eRCe napisał: Taktykę bez nominalnej "dziewiątki" stosuje z powodzeniem Hiszpania, ale oni mają rewelacyjnych pomocników i wyśmienitą obronę... Także oni mogą się bawić Prawda jest taka, że od bardzo dawna nie mieliśmy tak słabej kadry, co niestety musi się przekładać na wyniki. Czyli, że wytwarzam otwarte drzwi z tym brakiem napastnika? Może powinnam rozwijać karierę w piłce nożnej. Tylko szatnia byłaby problematycznym miejscem. Edytowano 17 minut temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 221 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: Czyli, że wytwarzam otwarte drzwi z tym brakiem napastnika? Może powinnam rozwijać karierę w piłce nożnej. Tylko szatnia byłaby problematycznym miejscem. Zawsze się pocieszam tym, że absolutna potęga piłkarska (do niedawna) Italia, też ma mocno pod górkę z kadrą i nic im nie idzie ostatnio. Jak nie ma się czym pocieszać, to chociaż tym... Lada chwila Robert przejdzie na emeryturę - pewnie max 2 lata jeszcze pogra w Chicago, a potem już będzie całkowicie powrót do wczesnych lat dwutysięcznych naszej reprezentacji, o ile nowe, młode pokolenie gdzieś się nie wybije - jak kiedyś Lewy, Błaszczu, Piszczu, Piątek, Szczęsny, Krycha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach