Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Mona krzycze razem z toba Haaaaaaaaaaalooooooooooooo gdzie jestescie????

Hej Ja tylko na chwilkę dać znać że żyję.Nie zaglądam bo po niedzielnej burzy i grzmocie który koło nas rąbnął mieliśmy wszystko spalone telewizory i kompa.Na razie działają 2 telewizory, w naszym nic nie działa nawet głos i kompa też wysyłamy do naprawy:(oprócz tego dużo innych drobnych rzeczy tez nie działa:( Przepraszam że tylko o sobie ale nie miałam nawet kiedy Was poczytać. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam całusy dla dzieciaczków👄👄

witam ja jak zwykle ostatnio tylko o sobie bo nie mam czasu czytac -ogorki w kuchni czekaja az ktos je włozy do słoików:P a wiec ja w zeszły weekend bawiłam sie na weselu i poprawinach:D we wtorek byłam na imprezie u mojej chrzestnej bo konczyła 60 lat,w sobote byłam nad jeziorkiem 80km od nas a wieczorem po powrocie na festynie,wrócilismy o 4 a wczoraj na 18stce u corki mojego kuzyna,wiec impreza za impreza ale portfel leciutki jednak sie zrobił. A pozatym to nic nowego jak znajde chwilke to podesle kilka zdjec buziaki

Witajcie po baardzo długiej nieobecności... U mnie było trochę zmian i zamieszania, ale już pwooli wychodzę na prostą i będę Was częściej odwiedzała..:) Ja zmieniłam miejsce pracy, tzn. miałam przeprowadzkę swojego biura, potem nie miałam internetu....itd., a jak wracam do domu to nie mam już ochoty zaglądać do laptopa...moje oczy są za bardzo zmęczone :) Poza tym od wtorku męczyłam się z bólem pleców, na szczęście od piątku jestem na zastrzykach przeciwólowych i przeciwzapalnych i jakoś funkcjonuję :) Dziewczyny moje rosną jak na drożdżach...do końca lipca chodzą na półkolonie do przedszkola i jestem bardzo z tego zadowolona (zresztą one też), bo codziennie spędzają czas poza przedszjkolem na rżónych atrakcjach....Aga pisała o tym parku dinozaurów w Bałtowie...moje dziewczyny były tam w zeszłym tygodniu, są zachwycone....a poza tym były w Łodzi w Górach Świętokrzyskich...super...:) Poza tym zapisałam Alę na naukę jazdy konnej...była już 4 razy i jest zachwycona, pan instruktor to młody fajny facet, który doskonale nawiązuje kontakt z dziećmi...Ala jeździ na dużym koniu i jest wniebowzięta..teraz tylko muszę dokupić jej czaspy, bryczesy i toczek, żeby miała swój osobisty..:) W sierpniu planujemy urlop od 4 do 17...ale jeszcze nie wiemy doką się udamy....chyba w ostatniej chwili podejmiemy decyzję...:) Może uda nam się znowu spotkać z Izą U???? Tyle u mnie...poczytam co u Was..:)

Kreska oglądałam Twoje zdjęcia ale z Ciebie to jest laska......no, no...:)..masz super figurę :) Shenen co ja czytam...Madzia ma problemy z tarczycą?????...dobrze, że szybko zareagowaliście....ale kluseczka z niej niezła....9400..no, no :)...ucałuj ją i Maję :)..oglądałam zdjęcia dziewczynek...bardzo urosły...:)..👄 Mona ..jak tam Twój egzamin???? ..ja jeszcze niestety nie zapisałam się..brak czasu (wiem, że jest to głupia wymówka, ale taka jest prawda)..musiałabym wziąć specjalnie dzień urlopu, żeby jechać się tam zapisać....zrobię to chyba dopiero w sierpniu jak będę miała swój urlop..:) Współczuję Ci tych fochów Anielki..ale to ten wiek..moja Zuzia ma podobne napady histerii...ale mam nadzieję,że z wiekiem one miną..:)..trzeba uzbroić się w anielską cierpliwość :) Ana24 buziaczki dla Was 👄 zaraz wracam..:)

Sorrki dopiero teraz doczytałam...:) Ana24 baaardzo Ci współczuję 👄🌻 Mona ogromne gratulacje...🌻🌻🌻 :)..chyba jesteś bardzo szczęśliwa :) ? Mona ja nie mam zdjęć od Ciebie :( Karolina Ty też się obraziłaś?..podeślij mi fotki Maksa... Dotka ja też odwiedziłam fryzjera z moimi dziewczynami....Zuzia ma włoski podcięte do ramion, a Ala już ma długie do połowy pleców...też chce obciąć, ale nam szkoda....chyba jednak damy się przekonać i zetniemy te wlłosy..do komunii jej odrosną... Zmykam do domku... Macham Wam wszystkim do jutra..:)

Kasia :) Dzięki, cieszę się bardzo :) Wreszcie skończą sie piesze wycieczki wszędzie. W niedzielę jadę do koleżanki , mam fatalne połączenie jeśli chodzi o pociągi natomiast samochodem trasa wydaje sie prosta.... nie wiem mam ochotę odpalić i pojechać, tylko trochę daleko.... i tych okolic kompletnie nie znam, ech ... Mam ochotę zacisnąć zęby i pojechać :) I to są rozterki świeżo upieczonej \'kierowniczki\' :D Tylko te anielciowe fochy.. Wczoraj okazało sie ,że na \'barana\' też nie da się nieść. Na widok spacerówki ucieka i krzyczy \"do domu, do domu!!\" Myślisz Kasiu,że to taki etap? Rany, żeby jej to przeszło niedługo.... Powiedz mi czy ten park dinozaurów w Bałtowie jest niedaleko Biskupina? To te okolice? Chętnie bym sie wybrała tam na wycieczkę , może we wrześniu Anielci trochę przejdzie. Ala na koniach, no, no, przyślij jakieś zdjęcia :) Dziewczyny, pokazujcie się 🌻

Dzień dobry !!!! Widzę, że wczoraj prowadziłam monolog :) Mona :) Zazdroszczę Ci tego prawka....ech....jeszcze trochę czasu minie zanim dostanę ten upragniony papierek.... Wsiadaj za kółko i jedź, nawet jak nie znasz okolic...przestudiuj mapę, ustal trasę i w drogę...odwagi ! :) Odnośnie Anielki to musisz być baardzo cierpliwa...ja zaciskam zęby na Zuzi fochy i ją ignoruję...pomaga w jej przypadku...spróbuj może na Anielkę też podziała :) Odnośnie parku w Bałtowie, to nie wiem dokładnie w jakiej okolicy on jest..sprawdź w internecie, bo oni mają swoją stronę w necie.... Postaram się przycisnąć Jarka, żeby przygotował mi jakieś fotki z jazdy konnej dla Was :) ZMykam do pracy :)

Haloooooooooooooooooooooo??!! Gdzie sie podziewacie???!! Jak tak dalej pojdzie to nasz topik gdzies w archiwum bedzie trzeba szukac!

Dzień dobry :) Walczę z sobą i jeżdżę , ale mnie to zdrowia kosztuje, dziewczyny, mówię Wam :D :D :D Miłego dnia ❤️

Mona ja mam prawko juz 5 rok i tez nieraz walcze, mam niezlego pietra na nieznanych drogach no i autostrady mnie przerazaja, unikam jak ognia!!

faktycznie puściutko tutaj:( a jua dziś pojechałam z mamą na grzyby rano i nie znalazłysmy w sumie nic ale przyjemnie było pospacerować po lesie:) teraz marcin układa kostke u mojej siostry za domem bo tam mają jeszcze nie skończone a wieczorem jedziemy w odwiedziny do koleżanki bo urodziła 2 tygodnie temu chyba Wam pisałam. dziewczyny dzieki za meile obrosne w piórka wkoncu;-):P Shenen faktycznie niunia spora:)masz co nosić:D Ana brrrr az mnie ciarki przeszły jak przeczytałam co sie u Was stało:(a ja tak panicznie boje się burzy na szczescie musze stwierdzic ze w tym roku jeszcze u nas jakiejs takiej mocnej to nie było Kasiu jak Twoje plecy?? ale niunia ma fajnie tez kiedys chciałam konno jezdzic podeslij koniecznie jakies fotki:) z ta super figura to gruba przesada ale dziekuje:) Mona gratuluje upragnionego papierka:)dziewczyny maja racje siadaj w auto i w droge szybciutko sie oswoisz ,ja mam prawko 7 lat ale pamietam poczatki były trudne strasznie sie denerwowałam szczegolnie jak musiałam sama wybrac sie w centrum Wrocławia ale własnie dzieki temu ze nie miałam wyjscia byłam zmuszona sie odwazyc i potem juz z góreczki:)bedzie dobrze🌻 sprobuje teraz pozmniejszac zdjecia i zapcham Wam skrzynki:)bo troszke ich mam z wesela,z urodzin cioci z nad wody no zreszta same zobaczycie a do całej reszty macham🖐️

kochane zmiana planow jade dzis nad morze pierwszy raz pakowałam sie tak nagle trzymajcie kciuki za pogode:)

Hej dziewczyny:) Ja tylko na chwilkę bo naszego kompa nie mamy i pisze na laptopie ,internet już mamy podłączony i naprawione 2 telewizory Kilka di temu dostałam smsa od Agi że jest nad morzem i pogoda dopisuje i kazała wszystkich pozdrowić:) To tylko tyle jak będe więc więcej czasu to poczytam i napisze więcej:) Pozdrowionka:)

Witajcie !!! Faktycznie....bardzo mało nas tutaj zagląda... Kreska dzięki za zdjęcia 🌻...udanego wypoczynku Wam życzę :) Ana24 dzięki za pozzdrowienia od Agi....teraz nad morzem jest bardzo ładnie....na pewno wypoczywają :) My wybieramy się na urlop od 4 sierpnia, tzn. ja jestem już na urlopie od 1, ale kwaterę udało nam się wynająć od 4..jedziemy do Darłówka....nigdy tam nie byliśmy...ale cieszę się, bo do plaży będziemy mieli tylko 50 metrów.... zmykam do pracy.... :)

Cześć !!1 Dziewczyny, czy Wy wszystkie wygrzewacie się na słonku???? Skrobnijcie chociaż kilka słów wieczorkiem....... Ja jeszcze tylko jutro skrobnę kilka słów, bo od piątku już mnie nie ma w pracy....... Miłego dnia :)

Widzę, że żadna z Was nie zajrzała :(:(:( Nie lubię prowadzić monologów ..... Ale będę zaglądała od czasu do czasu, żeby nas podciągnąć.... Miłego dnia..:) Ja zaraz zmykam do domku :)

Kasiu, Widzę,że wytrwale podtrzymujesz topik :) U nas niewiele się dzieje, maluchy pluskają sie w baseniku i biegają po działce a ja korzystam i próbuję czytać między jednym a drugim \"Mamooooo!!!!!\" :D Robię też przetwory - głównie moje ulubione wisienki w syropie :) Miłego dnia ❤️

Dziewczyny juz jestem ale nie mam jeszcze netu.Po ostaniej burzy coś trzasnęło i nie mamy internetu. Na wczasach było super....tylko troche krótko:( Jak będę u siebie to napisze więcej i wyslę fotki. Pozdrawiam wszystkie....papa

Dziewczyny juz jestem ale nie mam jeszcze netu.Po ostaniej burzy coś trzasnęło i nie mamy internetu. Na wczasach było super....tylko troche krótko:( Jak będę u siebie to napisze więcej i wyslę fotki. Pozdrawiam wszystkie....papa

Hej Laski :-) Z braku ciągłych opisów, widzę że pogoda dopisuje, urlopy i te sprawy. W tak piękną pogodę nie ma się czasu na siedzenie przy kompie. Ja dziś wziełam wolne na załatwienie kilku spraw, bo tak jeszcze bym w robocie siedziała. U mnie oki, jeżdziłam ostatnio po sklepach za meblami, czeka mnie remont u siebie w pokoju, cały weekend zleci w kuzru :( A tu taka piękna pogoda. Ale jak mus to mus, teraz jest dobra okazja bo maly pojechal na tydzien w gory moj brat na kolonie i wiecie jak jest. Buziaki

:) Witajcie dziewczyny.Wreszcie jestem podłączona do świata.Co u mnie?? Na wczasach było super.Pogodę mielismy prawie cały czas.W jeden dzień tylko lało.Ale i dzieciaki jak i my mielismy atrakcje.Dzieci miały zajęcia plastyczne a my moczylismy sie w jacuzii...godzine czasu tam siedziałysmy.A pozatym jedzenie super.Na sniadanie był szwedzki stół i jedzenia do bólu,obiad i kolacje podawali i tez wszystkiego było do syta.....a pozatym całe dnie spędzaliśmy na plaży.Kamil miał straszna frajde bo prawie cały czas były fale i praktycznie z wody nie wychodził:) Oliwia stała przy brzegu .....bała się wchodzić głębiej. Troche tez pozwiedzaliśmy....bylismy w Gdyni,Gdańsku i Sopocie. Jak wracaliśmy to zachaczyliśmy jeszcze o mojego brata.....dzieciaki nie chciały od niego wyjeżdżać:) A po powrocie.....góraaaaaa prania i prasowania:O W piatek byłam z moją mamą i siostrą zamówić grobowiec dla mojego taty.Będzie nas to kosztować 9400zł......8000 tyś.już mamy a na reszte musimy się dołożyć.Wybraliśmy go z górnej półki.....ale nie żałuje bo jest naprawde ładny i porzadny. Dzisiaj wraca moja teściowa.....nie było jej 4 miesiące.Ciekawe jak te mniejsze dzieci na nia zareagują. Teraz poczytam co u Was:)

Dziewczyny widze że nie zawiele przybyło stron odkąd pisałam ostatnio.....tylko jedna i to jeszcze nie cała:O marnie piszemy. Shenen nie wiedziałam że Magda miała takie problemy z tarczycą.Ale dobrze że wszystko wraca do normy....wierze że z czasem z tego wyrośnie.Ale zastanawia mnie jedno....skąd cos takiego sie wzięło....jaka jest tego przyczyna.....pytałas lekarza??? Dotka ja tez jak narazie omijam dalsze trasy.Najpewniej czuje sie w moim miescie.Ale zapewne jak będzie gdzies trzeba jechać to pojadę:) Mona oj te nasze dzieciaki.....daja nam popalić.Ja tez czasami nie mam sił do moich....kłóca się,robia sobie na złość.....a później skarży jedno przez drugie. Ana dzięki że przekazałaś wiadomośc ode mnie.Mam nadzieje że burza nie narobiła duzych szkód u Ciebie. Kreska oj.... nasz portfel tez się leciutki po tych wczasach zrobił.Do tego jeszcze po powrocie zaległe urodziny u Grześka chrześnicy,u kuzynki też się maleństwo urodziło.Dobrze że chociaz wesela mamy z głowy. Kasia ale Twoje dziewczyny mają atrakcji.Z jazdy konnej to i ja bym się cieszyła....też bym chciała pojeździć. Ten Bałtów jest w świętokrzyskim.Ale koło Gniezna tez jest park jurajski o takiej samej nazwie. Betii pogoda podobno ostatnio ma sie popsuc....więc nie będzie Ci szkoda siedziec w domu i remontować;) Zaraz pozmniejszam zdięcia i coś wam podeslę.Jesli są jakies od Was to z góry dziekuję:)

Hej :) Aga :) Wspaniale ,że wczasy się udały, ja tez w przyszłym roku chciałabym wybrać sie nad morze :) mam nadzieję,że się uda. Mało tu się dzieje u nas na topiku :( ale chyba zawsze sezon letni sprzyjał pustkom, mam nadzieję,że jesienią sie poprawi. Przyzwyczaiłam się do Was dziewczyny, do naszej wirtualnej znajomości.....smutno będzie jak przestaniemy pisać. Beti, imprezowa kobieto :) Dziś słuchajcie wpadłam w panikę - przed oczami mi pociemniało - otóż Anielkę ukąsiła osa. Niby nic, tylko ja mam na to badziewie tak silne uczulenie,że grozi mi wstrząs toksyczny. Liczą się minuty. Całe lato zamartwiałam się,czy dzieci po mnie tego nie odziedziczyły. Bardzo poważne są ukąszenia w twarz, okolice węzłów chłonnych. A tu ukąszenie pod okiem..... Na szczęście Anielcia nie jest uczulona ..... ufffff Nawet nie spuchła za bardzo. Szczęście w nieszczęściu. Ale ręce mi się trzęsły, nie wiedziałam, czy wzywać pogotowie, czy nie. Nie mogłam nic znaleźć.... Dziś pojechałam z Tata do pobliskiego Piaseczna, Tata siedział biedny cały czujny, a ja za kierownicą, ale dojechaliśmy, wróciliśmy szczęśliwie :) Oczywiście bez przygód się nie obyło, jakaś niewiasta wyjechała mi tuż przed samochód z drogi przyporządkowanej - w ogóle się nie rozejrzała. Na szczęście mnie nie ogłupiło :) Codziennie jeżdżę i przeżywam to okropnie :D :D Kupiłam Stasiowi zestaw klocków Brick (takie jak lego tylko tańsze) z piratami - bardzo fajne, sama z nim siedzę :D Miłego dnia ! ❤️

witajcie dziewczynki aż wstyd cokolwiek zacząć pisać bo zawsze wchodzę i obiecuję że będę coś pisała i nic ale za to czytam co u was my rzeczywiście wykorzystywaliśmy pogodę na całego byliśmy tydzień nad morzem odpoczęliśmy od wesel a od soboty zaczyna się znowu teraz jeszcze jesteśmy w trakcie otwierania pizzerii na wrzesień ma ruszyć od września Dominik idzie do przedszkola i przeżywa codziennie żeby już go zawieźć Bartuś rośnie jak na drożdżach wagowo mieści się w górnej granicy dwa dni temu pojawił się pierwszy ząbek trochę wcześnie bo w piątek dopiero kończy 5 miesięcy no ale tego nie da się zatrzymać rośnie to rośnie dzisiaj na tyle bo mamy gości no i oczywiście spią w pokoju gdzie stoi komputer więc pora dać ludziom spać postaram się odezwać niebawem pozdrawiam was każdą z osobna buziaki

widzę że wystraszyłam was wszystkie swoim wpisem pozdrawiam

Hej dziewczyny:) U nas pogoda się posuła ....jest dzisiaj dośc chłodno....ale może to i dobrze bo troche odetchniemy. Jutro jedziemy na zaległe urodziny do Grzeska chrześnicy i na obiad do teściowej. Przed wczoraj kupiłam Kamilowi i Oliwii ksiązki do szkoły,przedszkola.....i zapłaciłam 345zł!!!! normalnie szok.Chciałam cos dobrać z uzywanych ale nic nie mieli.....a pani mi powiedziała że niewiele można dobrać bo połowa to ćwiczeniówki a większość była wymieniana w tym roku.Ponoć w piatej klasie też pozmieniali ksiązki.....a na dodatek w naszym miescie każda szkoła ma inne ksiązki,więc chcac nie chcąc trzeba kupowac nowe.Mam nadzieję że w starszych klasach będzie juz nieco inaczej:O Dotka to pomomo Twoich wcześniejszch zmartwień w szkole u syna nie jest źle....mam nadzieje że i zachowanie Pawła się zmieniło. U nas niedługo zaczyna sie szkoła.Kupiłam już Kamilowi książki i tak je sobie przeglądałam i jestem trochę przerażona czy aby moje dziecko sobie z tym wszystkim poradzi....nowe przedmioty,nowi nauczyciele....noi przedewszystkim duzo więcej nauki:O Ana gratuluje tych certyfikatów.....a planujesz cos własnego otworzyc...związanego z paznokciami?? Ból po stracie napewno minie.... a najlepiej ukoi go następne staranie o dzidziusia....chociaz wiem z własnego doswiadczenia że przez całą ciąże będzie ten strach o dzidziusia👄 Mona pogoda ma w sierpniu ma byc jeszcze bardzo ładna,więc z powodzeniem może planować popbyt na morzem:) Izaf ale interes wam sie kręci....czy ja dobrze rozumiem ....czy oprócz domu weselnego chcecie jeszcze otwierać pizzerię?? Powybieram troche fotek i cos wam podesle:)

wow dziewczyny od 9 zadnego wpisu:(:(ja nie wiem jak u Was ale u nas pogoda \"pod psem\"leje od wczoraj.Ataka miałam cheć wyskoczyć nad jeziorko a tutaj nie ma jak.Ostatnio byłam 4 dni słomiana wdowa:Pbo Marcin płyna do Szwecji w delegacje ale juz jestesmy w komplecie nad morzem było super tylko krótko,pogoda była wymarzona grzało akurat przez cały pobyt:)podeśle fotki tylko nie wiem czy ktoś je ogląda wogóle bo tak pusto tu:O w czwartek bylismy na lodach we wrocławiu a zachaczylismy o tesco musiałam zrobic jakies zakupy ,Oskar tak biegł ze w pewnym momencie upadł na twarz nie zdazywszy podeprzec sie raczkami,byłam pewna ze zeby wybite lub nos złamany ale na szczescie skonczyło sie na rozcietej dolnej i górnej wardze ale serce mi zamarło Kasiu czy juz wrócililiście z urlopu?napisz jak się udał wypoczynek?:) Mona ja też zrobiłam troszke słoików ale głownie ogórki ostatnio zakonczyłam przetwory na sałatce z ogórków na ostro:) mnie na plaży osa ukasiła i slad mam do dzis,na szczescie od tego cholerstwa nic mi sie nie dzieje ale jak mnie szerszeń dopadnie to konczy sie tez na szpitalu,Oskara na szczescie jeszcze nic nie ukasiło z tych uciazliwych owadów ,pełno ich :O brawo za coraz wieksza odwage za kółkiem:) Beti czekamy na fotki \"poremontowe:D\" Aga u mnie z Oskarem było tak jak z Oliwia tez bał sie wody i satysfakcjonował go w zupełności piasek:) Faktycznie dosć drogi ten pomnik,gdy kupowaliśmy Marcina babci to wybralismy jeden z drozszych i kosztował nas 6000 jakos ,ale moze ceny tez sa zroznicowane w zaleznosci od regiony bo w takiej cenie to nawet nie było ale na pewno bedzie bardzo ładny Ja bede głosno krzyczec:Pbo zdjec nie dostałam :( przerazajace sa te ceny wyprawki do szkoły jak tak słucham w koło to az sie juz boje choc jeszcze kilka lat przed nami Iza f super ze u was wszystko w porzadku a majac taka pizzerie to pewnie przytyłabym w mgnieniu oka bo uwielbiam takowe wypieki:Pbuziaki dla chłopców:) zaraz zmniejsze zdjecia i podesle a Wy postarajcie sie cos skrobnac bo podejrzewam ze gdyby nie to ze mam nasza stronke w ulubionych to musiałabym naszego topiku szukac gdzies w archiwum kafeterii Ania ,Kinga,Dymek,Any,Karolina i cała reszta??wpadnijcie choc na "dwa słowa"