Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Pozytywka

..Udane,szczęśliwe życie!..

Polecane posty

Gość Przyszła Pozytywka

Witam🖐️ Bardzo Serdecznie Wszystkich na Forum 🌻 a zwłaszcza tych..odwiedzających Mój Topic 😘 Założyłam ten topic bo chcę zacząć NOWE ŻYCIE! szczęśliwsze,pełniejsze..zadowalające i mam nadzieje że może ktoś zacznie ze mną ''30dni pracy nad sobą'' :-)? To..taka książka:) Nie czytałeś?-Nieważne :)... Chodzi o to.. by zacząć cieszyć się z życia. I stać się lepszym człowiekiem.Nie doskonałym!Bo..Takich ludzi nie ma :) Jednak..można kroczyć ku doskonałości i można być naprawde daleko. Wokoł każdy tylko marudzi i narzeka na los.. a może to Ty nim kierujesz? a może los chce dla Ciebie dobrze:) z każdej ZŁEJ SYTUACJI może wynikąć wiele dobrego :) np.nauczysz się czego nie robić:) Nie warto jest siedzieć bezczynnie i narzekać tylko.. zmienić się! i swoje nastawienie do życia i ludzi:) ''Jakie myśli człowieka..Takim on sam'' - Jeśli karmisz swoje myśli negatywami twoje życie będzie płyneło własnie tymi ścieżkami.Jeśli natomiast zaczniesz karmić je dobrem i szczęsciem,Tak własnie będzie:)... ....Kto zaczyna ze mną:):)??.../

Gość monia_1984
"Szczęście nie jest stacją, do której przyjeżdżasz, lecz sposobem podróżowania" mądre slowa zycze Ci byś podróżowala przez cale swoje życie pozytywnie ,z uśmiechem :)

Gość Przyszła Pozytywka
:) Monia dziekuje Ci ślicznie... Ale..kurna,co jest ? Nikt nie zaczyna ze mną? :( Razem raźniej :-D więc... ?? :)

Gość Przyszła Pozytywka
Od już :) Miło że jednak znalazł się ktoś kto chce ze Mną popracować nad Sobą :)a.. może więcej chętnych? :-P czekam na Was :).. Teraz już kładę się spać bo zmęczenie nie daje mi spokoju:-P lecz.. pojawię się tu jutro! I mam nadzieje że więcej Nas tu będzie :) Uśmiech!!!! :):):) ''Od nas zależy jak będzie nasze życię wyglądało🌻''...

Gość Przyszła Pozytywka
aa.. zapomniałabym się pożegnać :-D Dobranoc Wszystkim :) Kolorowych snów życze 🖐️:)

Pozytywne myslenie stosuje od dawna, ale chetnie tu bede wpadac, zeby sobie doladowac baterie :) 🖐️

Gość Przyszła Pozytywka
Witam :) Tak to własnie dziś zmieniam swoje życie na lepsze :-P i wprowadzam do swojej głowy same pozytywne myśli :) Enomorda... :) moze powiesz jak poradzic sobie z negatywnymi myślami :) bo masz chyba większe doświadczenie :)

Gość Przyszła Pozytywka
No nie mówcie że nie ma chętnych? Haloo...🖐️ ... czy naprawde nie ma tu nikogo kto chciałby prowadzić bardziej udane i szczęśliwe życie? No nie wierze..:(

Gość Przyszła Pozytywka
Hihi :) no chyba... :-P

Gość Margola******
Fajny topic, pozdrawiam :)

Gość Przyszła Pozytywka
:) Margola.. dziekuje🌻 może i fajny.. ale.. niestety mało chętnych :(

Witam :) No więc jak tam zaczynanie lepszego życia? :) U mnie w pożadku :) jakoś daje rade :-P Hihi Pozdrawiam 🌻