Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quliński

kobiety zawsze wybiorą brutala

Polecane posty

Gość quliński

i chama byle jakiego a delikatny musi mieć urodę, wacka gaganta lub kasę ... Co jest z tymi kobietami ? Animalne jakie czy co ?

Gość papatka**
no niestety po prostu tak jest, ja tez sie zastanawiam nad tym. a co w twoim przypadku tak bylo??

Gość nie znoszę brutali

Gość papatka**
wiesz moze nie zawsze brutala ale musi byc meski, chamski tez nie do konca chociaz jak jest wrazliwy to tez nie dobrze...

Gość co tu rzec
po prostu wam to się w głowach popieprzyło

Gość a ja wybrałam niebrutala
miłego, kochanego, zapatrzonego we mnie jak w obrazek, z małym wackiem, który w razie jakiegokolwiek niebezpieczeństwa by zwiał po prostu a na mnie by nawet ie podniósł głosu... I co mi po nim? Kiedy w końcu ja go pokochałam z całego serca i już nie wiem, jak mam żyć bez niego, on ma mnie gdzieś:(🖐️

Gość co tu rzec
ojjjj ja bym chciała wraźliwca:)

Gość quliński
a co jest takiego atrakcyjnego w chamie. księżniczko ?

Gość a ja wybrałam niebrutala
aha, no i nie jest też przystojny i sam sobie z tego zdaje prawę, jest niski, chudziutki, wygląda jak sierotka i ma pryszcze... Ale i tak go kocham a te wasze teorie są do dupy:(😭

Gość papatka**
tak to juz jest z tymi facetami najpierw za toba lataja a potem jak ty sie w to wkrecasz to im sie odmienia, ja mam teraz taki przypadek :-(

Gość rzekotka
a wrażliwce marzą o Jolie, i ciągle szukają takiej co ma kości wystające u polików brązowe włosy, niebieskie oczy, piegi i taki gruby nos, jets chuda, szeroka w biodrach, małe piersi i 170:) No własnie...

Gość dalojja
powiem "brutalnie": facet albo musi mieć kiełbasę albo musi go stać na nią ... inaczej wypadówa !

Gość co tu rzec
oni sami teraz tacy lękliwi są i niezdecydowani-większość, nie wszyscy, co sie z Wami porobiło?

Gość papatka**
pomocy co ja mam zrobic? ja go kocham a on sobie lata za inna??

Gość rzekotka
niezdecydowani bo w głowie inna, a przed sobą mają zupelnie co innego i stąd to niezdcydowanie

tja a świat jest tylko biały bądź tylko czarny :O 🖐️ ... ideał to zestawienie obu skrajnych cech : ] wiele osób to potrafi, ba! nawet sobie z tego sprawy nie zdaje. poza tym, ciekawa rzecz - mężczyźni zarzucają coraz częściej kobietom brak kobiecości, kobiety mężczyznom brak męskości i mazgajstwo (w już niezdrowych granicach) Niedługi będziemy wszyscy bezpłciowi :D :O 🖐️

Gość co tu rzec
to jest pierdolone scimniectwo w takim razie, nich sie zdecydują sami-bo szkoda na nich czasu

Gość loooooo
Wolę czułego i miłego, bo brutala już mam.Weżcie sobie go!

Gość kffak
prawie każda kobieta sama jest chamskim brutalem więc można rzec : ciągnie swój do swego, cham do chama.

moim zdaniem kafe to inny wymiar ! że ja nie widzę tego konfliktu płci realnie - na szczęście :D🖐️

Gość FREDDA
to nie do konca tak ze wolimy brutali. przede wszystkim facet musi byc facetem. nie moze sie mazgaic, chodzic za nami jak piesek, byc zbyt wrazliwy, nieporadny. kobieta potrzebuje miec w facecie oparcie, tak jakby opieke, ochrone, a co nam po takim ktory sam potrzebuje opieki.. druga sprawa to ze taki brutal, wydaje nam sie , jest dobry w lozku (tzn nie zeby byl brutalny ale wiadomo troche ostrego sexu nie zaszkodzi) poza tym wydaje mi sie ze taki "brutal" nigdy nie bedzie jej tak do konca i dlatego tez ja tak pociaga, musi sie o niego starac. to jest wszystko troche posrane ale taka nasza natura. z 2 strony najlepiej jak posiada cechy takiego "brutala" ale dodatkowo w glebi duszy jest wrazliwy i uczuciowy. poza tym kobieta tez lubi czuc ze np ten "brutal " dla innych jest brutalem ale dla niej jest uczuciowy i kochajacy, przez to czuje sie wyrozniona. a takie slamazary i ofiary losu po prostu sa aseksualni, no niestety. ja np mam faceta ktory nie ejst wcale brutalem bo bardzo mnie kocha i szanuje, jest wrazliwy i opiekunczy ale nie jak cieple kluchy bo ma w sobie cos takiego męskiego, taki wzrok mowiacy ze jest w nim diabel ;)

Gość rzekotka
Facet ma być facetem ma za Ukochaną chodzić, dzownić, słać kwiatki, pytac się jak mija jej czas, jak się czuje Ma obejmować czule i to nie tylko w ciemnym kinie;) Myśleć o niej, robić niespodzianki;) Ma być czuły, wrażliwy na jej krzywdę, na to co czuje itd:) na sztukę i poezję. ma być rycerzem:)

Gość sardynkarz
facet prawdziwy to nie chodzi za kobietą tylko za kopulacją i kasą ! czyli wyszło więc że same nie wiecie czego chcecie bo chcecie czegoś nieistniejacego w przyrodzie a jesłi istnieje to znaczy, zę was zwodzi bo jest inny niż okazuje.

Gość ropuszydło
Rzekotko, o białym koniu zapomniałaś :P :D

Gość rzekotka
istnieje Tylko był inny i za wszelką cene na przekor sobie chciał sie upodobnic do innych. Nie wiadomo po co Oni nie pisali do dziewczyn robił to samo Ale był inny pisał, odwoził, oprowadzał No ale ją

Gość sardynkarz
najczulszymi i najbardziej wrażliwymi prawdziwymi mężczyznami są zwykli dziwkkarze, którzy nauczyli się zwodzić kobiety do perfekcji ...

Gość co tu rzec
biedny jesteś mimo wszystko, wydaje się że ciaśniutko zamknięty we własnym, wyimaginowanym sardynkowym świecie:)

Gość ropuszydło
Sardynkarz - masz szaaaalenie duzo racji.

Gość co tu rzec
tak??? to oświećcie nas, prosze o dalszy ciąg

Gość ciuciak
kobieta to istota chętna i uczynna wieć jeśłi, który chce to ona daje ... a że chcą zwykle chamy to nie dziwota, że one z chamami głółnie spółkują