Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dząga

Zapraszam żony zdradzające mężów

Polecane posty

Gość dząga

Serio.Która zdradza swojego męża,ale i tak nie wezmie z nim rozwodu?Bo ja jestem z mężem 3lata po ślubie,kocham go ale też spotykam sie z innym .

Gość dząga
No co jest?nie ma takich?

Gość dząga
to wszystko dlatego że jestem ladacznicą oh oh oh rób to ze mną Joe;) ściągnę czerwone majteczki i cieniutki przezroczysty staniczek,nasmaruje ciało jakimś zapachowym olejkiem,zrobie się na bóstwo...Ty staniesz w drzwiach a ja się na Ciebie rzuce,najpierw zdejmę ci koszulke z guziczkami a potem bede zsuwać się na dół i rozepnę ci rozporek,kiedy już bedziemy nadzy...rzuce cie na łóżko,ty bedzesz leżał bezbronny a ja na ciebie wskocze i bede cie pchała,tak rozkosznie tak przyjemnie;)

Gość Atka1972
a jaka madra hihihihihihihhihihi

Gość dząga
Oczywiście ktoś sie pode mnie podszył,ale nic mnie to nie obchodzi a i tak wiadomo,że żadna z nas nie może być pewna tego że jej mąż jej nie zdradza

Gość Atka1972
to nie znaczy ze my musimy robic to samo

Gość dząga
może i nie,ale święte też nie musimy być.Masz pewność 100%że mąż Cię nie zdradza?na pewno nie

Gość fdsa
Tak,ja też zdradzałam męża i myśle że jeszcze zdradzę.Dlaczego?Nie wiem...może nuda,może udawadniam coś sobie..nie wiem.Jestem głupia?Pewnie tak...

Gość dząga
wypieram się tego ale lecę na ciebie Joe;) doprowadzasz mnie do orgazmu,z nikim nie było mi tak dobrze...mimo iż uprawiam sex od 3 lat (notorycznie) tylko ty spełniasz moje fantazje... ohh oh oh oh ta twoja sexi dupa,taka jędrna-w sam raz:) oh oh oh

Gość jak ktora zdradza to
siedzi cicho i to jest najrozsadniejsze

Gość dząga
ej,ale ja tu występuję anonimowo :)

Gość Atka1972
nikt nie jest pewny nawet samego siebie ale jak masz ochote i dobrz ci z tym zyc ze zdradzasz meza to twoja wola i twoje sumienie a tumaczenie sobie ze moze cie maz zdradzac to głupie ale jwiesz jak to jest kazdy sadzi wedłuksiebie

Gość dząga
pewnie,ale takie jak ja też są .Tylko siedzą cicho zamiast o tym szczerze pogadać:)

Gość dząga
zdradzam bo czuje potrzebe,robie to z każdym,wszędzie gdzie się da,w kazdej pozycji...ale Joe mój kochanek spełnia wszystkie moje wymagania,oh mój słodki mam ochote... SEX