Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eni40

JAK POKONAĆ PRUSAKI?? POMOCY!!!

Polecane posty

W naszym bloku jest od groma tego dziadostwa.W sobotę było pryskanie we wszystkich klatkach, piwnicach, zsypach na półpiętrach.Wyszło tego całe mnóstwo, po prostu roje.To wina ludzi, nie potrafią utrzymać porządku i to są efekty.Zarząd Wspólnoty zaproponował dezynfekcje u każdego mieszkańca w domu, za niewielka opłatą,ale mnóstwo osób nie wyraziło zgody, mówią że u nich w domu nie ma prusaków.Potem podczas przegladu gazowego, kominiarskiego okazuje się że mają w chalupach robactwo, wykonawcy odmawiaja u tych ludzi przeglądów ponieważ robale chodzą im po rękawach!

Gość gość
Jesli mieszkasz w domu zamow sobie ekipe ktora truje rusy(prusaki)u nas w miescie tak na je mowia:P

Gość gość
oscyp dziala spryskaj nawet parapety bo chodza po nich tez

Gość gość
Przyznam że nie jest tani ten goliath co polecał dezynsektor, ale wszystkiego już próbowałem i stwierdziłem że odżałuje i nie żałuje polecam wszystkim u mnie już pół roku nie ma prusaków. Jak rozkładałem kropki żelu to po kilku dniach znikały one naprawdę go zjadały i zdychały.

Gość gość
U mnie prusaki zniknęły dopiero po wizycie panów z ddd usługi, wszystkie inne internetowe sposoby zawiodły.

Gość gość
w domach nie ma prusaków. prusaki są jedynie w mieszkaniach w blokach gdzie mieszkają brudasy a nie ludzie

Gość gość
hehe, uwielbiam kafe :) akurat u mojej koleżanki w domu też były prusaki, przeszły z jakiejś szopy

Gość wikilkikio
Na karaluchy lub prusaki, szczerze mogę polecic środek z www konieckaralucha cba pl , działa rewelacyjnie. Koleżanka tez stosowala i jest równiez zadowolona

Gość Wel90
Polecam blattanex gel 5g za ok 20-25 zł. Mały, niepozorny a dziala lepiej niz dostepne w populkarnych sklepach produkty w spray'u, płytki. Od spray'ow mozna samemu predzej zdechnąc od tego smrodu niż zabić te mendy. Dziłaja krótko dzień, dwa a potem znow widać zywe sztuki. Meczeliśmy się z prusakami 0.5 roku i czytalismy na różnych forach o alternatywnych specyfikach. Tak natrafiłam na ten żel, który polecam.

Gość gość
Dobry na robale jest rosyjski kapkan. Mozna kupić na ale drogo albo bezpośrednio i taniej ba ich stronie. Jest w formie żelu. Poczytajcie o nim

Gość gość
Chodzi tobie o 1 wojnę światową ?

Gość Diana

Tez uważam, że dezynsekcja jest niezbędna jezeli chodzi o prusaki czy inne szkodniki. My mieliśmy problemy z mrówkami faraona i było to dla nas bardzo uciążliwe.  Zamówiliśmy firmę  DDD Hemmerling z Bydgoszczy i problem się rozwiązał na zawsze. 

Gość Jacek

Pamietam jak mieszkalem w blokach wielkiej płyty. Prusaki były okropne, fajne mają srodki na owady w drogerii Ezebra, polecam, prusaki znikały na długi czas, jednak stare budownictwo, wiec za jakis czas wracaly. Jednak warto pokonywac je chociaz na jakis czas. Polecam nie drogie środki z ezebry.pl

Gość Patrycja

tak profilaktycznie wlasnie takie srodki mozna kupowac 😉 na ezebra faktycznie maja je w nizszych cenach, ja od tego bym zaczela