Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cooconuut

rozstepy.

Polecane posty

Go艣膰 cooconuut

w zwiazku z tym, ze topik nadal nie zostal odzyskany a czas goni lepiej jak tutaj bedzie topik o wstretnych paskach.... ivy? jestes po zabiegu??? jak sie czujesz, jak przebiegal zabieg? nie ma z toba kontaktu jestem ciekawa jak laser dziala ....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czemu oni w og贸le go usuneli??????????? komu przeszkadza艂? no ja nie wiem, mzoe za dlugi by艂? :) za du偶o piszemy. da sie go jako艣 odzyska膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
slonce hakerzy sie wkradli i zrobili chaos na forum :| niestety nasz topik zniknal :/ mam nadzieje ze odezwie sie ivy i powie nam o efektach i o przebiegu zabiegu

Udost臋pnij ten post

on by艂 taki d艂ugi..taki cudny;) tyle rzeczy mozna bylo sie z niego dowiedziec. a tu masz..... wie艣ki jakie艣 przysz艂y i se kasuj膮 co im sie podoba. teraz to chyba nie bedzie ju偶 to samo... hmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
iny odezwij sie :( podnosic topik!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j a tez mam to poskudztwo-
hej jak mozna je zlikwidowac? zmniejszyc, cos poradzic? Hm? s艂ysz艂am ze krem dka kr贸w do wymion jest the best w niemczech go mozna kupic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
podnosze

Udost臋pnij ten post

Oh nie gdzie nasz topik. Tam by艂o tyle cennych informacji.... Mo偶e uda si臋 go jeszcze uratowa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
ja sie modle by odzyskano nasz topik:( xenita ivy gdzie sie podziewacie ?:( topik trza podnosic non stop....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koiko
Jaki zabieg ? Rozstepow nie da sie usunac, lepiej zapobiegac- jedzac kolagen, w galaretce np

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oloratek
mam te obrzydliwstwa jebaniutkie na buiscie i ramieniu i nic zr4obic nei moge smaruje dzrowe meijsca kermai i nawet to nei pomaga wychodza nwoe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
hop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
hop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooconuut
:(

Udost臋pnij ten post

hej dziewuszki. wlasnie sobie przypomnialam ze byla w naszym starym topiku mowa o jakims badaniu na poziom...kryzostolu ( pewnie zle to napisalam ale moze wiece o co mi chodzi? :) :) :) mam zamiar sobie zrobic ale co mam powiedziec lekarzowi? ze chce skierowanie na co? musze wiedziec jak to sie nazywa..pom贸偶cie. o jakiej galaretce mowisz? dobra jest w smaku?:) jesli tak to bede jad艂a .napsiz cos wiecej pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tygryseczek
kurcze jaka szkoda ze nie ma naszego topiku:((((jest mi przykro bardzo a tak poza tym to odzywajcie sie tygryski:)zawsze mozna stworzyc nowy topik i pewnie bedzie taki sam jak tamten:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samozycieech
ten topik co byl utracony...to ten na kilkadzisiat stron tak???? jest tu ich mnowstwo ale ten byl najcenniejszy:((( czemu go nie ma:(??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migiiiii
dziewczyny co sie stalo z tm topikiem:((( przeciez to bylo cenne formum wiedzy:(((..po jego utraceniu az nie chce mi sie wchodzic tu:( moze utworzymy nowy nowy?

Udost臋pnij ten post