Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Szczuplak niestety nic nie dostałam, pewnie znowu wysłałaś na ten zły adres, masz go źle wpisanego :( ma być beev nie beer :P piwko to będzie wieczorem ;) na kursie fajnie ale d.. boli od siedzenia haha przetworów nie robie bo nie mam gdzie trzymać i chyba też mi się nie chce :P zresztą babcie są tak miłe że zawsze jakiś słoik podrzucą :) miłego wieczorka

kawucha dla wszystkich :) kolejne słoiki już zrobione ;) teraz wyprawa do miasta, potem dentystka, a potem znowu słoiki, czyli super dzień, a wieczorem tradycyjnie przejażdżka rowerowa czyli nic ciekawego, ale ciesze sie ze to jeszcze wakacje i że zrobiło się cieplutko, bo jak sobie pomysle ze czas szybko leci i wrzesień za pasem :(

Ja tak wlasnie o tym wrzesniu mysle. Wroce tu ,wlasnie we wrzesniu,na pewno bedzie ciagle padac, zrobi sie szaro buro i ponuro. Kurcze nawet w te lato nie nacieszylam sie bialymi nocami,jakos ich nie zauwazylam.

🖐️ Ja tez jeszcze jutro :-) , ostateczne pakowanie i w sobote wyruszam wypoczac, przede wszystkim psychicznie, poopalac sie i pobawic :-) Milej nocki wszystkim!

Julli udanego wypoczynku i wspaniałych wakacji w Polsce :)

Dzien dobry :-) Julii , Bling Ty chyba tez wyjezdzasz ? - no to dziewczyny bawcie się dobrze, odpoczywajcie i wracajcie opalone, radosne i pełne optymizmu :) Od jutra lato pełną gębą w POlsce :) Sylvik > Ty tez wyjezdzasz ? Milego dnia🌻

u mnie kawa, pogoda ok, dziewczyny znalazły super program do obróbki zdjęc i się bawię, fotki wychodzą niesamowite, aż się sama na nich nie poznaje ;) udanych wakacji dla wyjeżdżających, sylvik gdzie jedziesz? Landrynko jak leci, już w pracy?

Blinguś , tylko się wzoruje na tym co mowia w TV , a mowią o tym na kazdej stacji, wiec wierze ze to prawda ;) Mrówcia > juz w pracy, dziergam sobie bo sezon urlopowy i mało luda się kreci ;) Wiec korzystam ze sposobnosci.... Jaki masz ten program ? Ja tez mam kilka , ale moze masz coś nowego to sobie sciągnę i tez się pobawię ;) Lubie takie zabawy :P

No wlasnie Mrowka, co to za cudo? Wrocilam z ostatnich zakupow, teraz troszke odpoczywam. Jest strasznie goraco, a tym bardziej sie to czuje, jak czlowiek musi sie duzo ruszac :-) A ja jeszcze z zelazkiem bede musiala walczyc :-( Sylvik...chodze do saloniku o nazwie etrò, czesto spotykam nazwe soleil...jak cos jeszcze podejrze, to dam znac. Landrii...milej przacy, choc jak ruchu nie ma to czas wolno leci...ale dobrze, ze masz robotki i net :-) Tak Taczko....hmmm...?nie doczekam sie.... Ciao!

ale dzień, większosc przespana, cos nie w formie dzis jestem program - picasa2; fajna sprawa, dzieciaki mnie nie mogą zgonic ;) Landri, napisz co o nim sądzisz? ;)

witam :) Mróweczko już napisałam Ci w emailu, fotki cudo :) a programik musze też oblukać :) Landrii niestety nigdzie jak narazie nie jade, oczywiscie nie wiem czy wogole gdzies pojade :( moi znajomi jadą znowu do chorwacji dzis w nocy a ja nie :( 😭 niestety remont trwa, a dzis dostałam pismo z urzędu pracy że w środe mam komisje rozpatrywującą pożyczke na otwarcie działalności :) więc trzymajcie kciuki :)

Czesc Babeczki :) Faktycznie dzis bardzo senny dzien był :( Ledwo w robocie wysiedziałam , dobrze ze miałam co robic , a na brak kupujących tez narzekac nie moge , bo popołudniu przewalały się tłumy ;) Mróweczko znam ten progarm . Czesto z niego korzystam i faktycznie mozna fajne efekty zrobic z fotami :) . Mam tez Photoimpression , i tez mozna baery robic :P Myśle, ze jest nawet łatwiejszy w obsłudze od Picassa :). Foteczki ładne i pieknie wygladasz na nich . Jednak nie sądze , aby była to zasluga programu. Słuzy Ci macierzynstwo i to bardzo :) Sylvik > no u mnie masz jak w banku trzymanie kciuków :) Bede robic tylko małe przerwy w ich trzymaniu coby se zakurzyc i wklepac paragon :P Podrózniczki gotowe do wyjazdu ? :D

teraz wiem Landri dlaczego masz takie pseudo, po prostu słodzisz :P ale miło ;) a mozna ten drugi program sciagnac z neta? i czy jest w wersji jezykowej polskiej? a jak obejrzałam fotki moich dziewczyn to gały mi chciały wyjśc na wierzch, własnych cór nie poznałam :D Sylvik> trzymam kciuki :) powodzenia

Pobudka Dziewczyny! O 15 wyjezdzamy, mam nadzieje do Was zajrzec po naszym powrocie z nad morza, czyli 14 sierpnia. Dzien pozniej bedziemy juz w drodze do Polski. Trzymajcie sie kochane w zdrowku ! No i slonka Wam zycze! Buziaki!

witam :) trzymajcie kciuki trzymajcie żeby koleżanka miała prace :) Julli jeszcze raz udanego urlopu :)

dzieki Sylvik! trzymam mocno, zobaczysz, ze wszystko pojdzie jak po masle :-)

Julii > 🖐️ ;) Mroweczko > program Photoimpression dostalismy wraz z apratem foto , ktory kupilismy 2 lata temu- była dołaczona płytka do aparatu. Byc moze ze mozna go sciągnąc z netu, ale tego juz niewiem :). Nick moj jest przypadkowy , ale to ze lubie słodzic to prawda zwłaszcza wtedy , kiedy wiem ze mam rację :P Mam dzis troche roboty w domu. Moje cory koncza jutro 16 lat i szykuje się mała, rodzinna imprezka. W dodatku jutro pracuje i z tego powodu musze dziś wszystko zpaiąc na ostatni guzik :). Sylvik > 🖐️ Zycze udanego weekendu 👄.

Landri udanej imprezki :) dla pozostałych kawucha :D a mnie czeka nudna niedziela, młodziez wyjeżdza do pracy sezonowej, mąż w delegacji, a ja z małym w domciu, aaa i jeszcze poszukuje pracy, moze telepracy, moze cos znajde, trzymajcie za mnie tez kciuki milego wypoczynku :)

Pozdrawiam z Warszawki. Odezwe sie za tydzien bo jutro wyruszamy do Pulaw,a tam netu niet.

Bling witaj w Polsce :) udanego urlopu :) Mróweczko a dlaczego szukasz pracy? już nie robisz papierków? miłego wieczorka

Dzien dobry :) No własnie Mróweczko , straciłas swiją papierkową robotę? :( Jasne, ze za Ciebie tez bede trzymac kciuki:). Chociaz tyle mogę Ci pomoc :O Chciałabym miec kiedys kilka dni tak dla siebie tylko i wyłącznie , kiedy byłabym zupelnie sama i mogła lenic się do oporu ;) Sylvik > pozdrów ode mnie Belissimę , wiem ze się umawiacie na konfy :P I jakbys mogła to przeslij mi jej fotkę. albo niech ona wyslę mi sama :) Niestety nie posiadam jej @ :/ Niedziela u mnie dziś piękna, słoneczna. Kilka godzin w pracy i wracam na rodzinne łono opychac się tortem :P Bling > 🖐️

Landrii pozdrowie jak się spotkamy w necie :) ale topik upada i nie wiem czy uda nam sie tą konfę zorganizować :( miłego wypoczynku w niedzielke :) Landrynuś wszystkiego najlepszego dla córek 🌻 🌻 🌻

co tu takie pustki :/ wlaśnie serwuje kawę :) kupilam na allegro wlóczke, troche sie obawiałam bo przeciez nie macana ;) ale jest ok, wlasnie zaczełam dzieganie pogoda super juz sie na lezaczku wysiedziałam, teraz odpoczywam w domku przy kawusi

Dołączam Mroweczko do kawy :) Nalezy mi się po zwariowanym poranku . Co dziergasz ? Wczoraj cały dzien byłam zdechnieta :O, jako, ze nic nie musiałam robic to połowe dnia spedziłam w łozku na czytaniu, drugą połowę haftowanko ;) Sylvik > przekazalam laskom moim zyczenia i od razu tez przekazuje serdeczne podziekowania. Aaaa zapomniałabym , mamy nowego stwora w domu - bojownika :D. Miłego .....[:classic_cool: