Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Ja wczoraj to prawie jakbym w szkole była :P Dziewczyny moje pierwszoklasistki licealne , wiec opowiesci było co nie miara . Potem rajd po sklepach zeby dokupic to co potrzebne i tak zleciało :O Dzis w robocie multum pracy - papierkowej. Zawsze marzyłam o takiej pracy , ale dzisiejsze prace mnie przerazają :O . W gre wchodza pieniądze , a z tym trzeba rozwaznie i uwaznie. Sylvik > wbijaj do syna na kompa i melduj chociaz ze zyjesz ;) Bling > jak chrzesciny bez obcasa ? :P Udane ? ;)

Melduje się i uciekam, mam urwanie głowy. Buziaki. Landrii postsram się skrobnąć maila bo muszę sie komuś chyba wygadać ;)

Hej hej. Landryneczko ubralam sandalki, bo bylo cieplo,no i tez na obcasie. Haha i tego samego dnia powtorka z rozrywki tylko udalo mi sie uratowac buta. Ja nie wiem co z tym mam Sylvi idzie ten remoncik jakos? Ja zaraz ide do gory zerknac co i jak. Taktaczka jak zwykle zabiegana. A gdzie sie Juli podziala?

Witajcie dziewczynki! Wrocilam dzisiaj w nocy, mam urwanie glowy w domu, bo podczas naszej nieobecnosci byl maly remoncik w mieszkaniu, a panowie robotnicy zostawili nam taki syf, ze nie wiadomo za co sie zlapac. Wszystko w pyle, od podlogi, po okna, firany,porazka. Jak sie troche obrobie, to dam znac, co i jak. Landrii, dziekuje za paczuszke, zdazylam odebrac :-) Cala rodzinka tez zdazyla pochwalic Twoja robotke. Calus! Buziaczki!

No i Blingus masz odpowiedz na pytanie co u Julki ;) Julii > 👄 dzięki ;) Bierz sie babeczko za porzadki i wracaj :) Taktak > mozesz sie wygadac , pisz :D Co Was tak wszystkie na remont wzięło ?:P Moze i ja coś wyremontuje ? hm... ?:/ a byłoby co.....tylko brak chęci i kasy :( Jestem wykonczona :O Juz mi się tak mozg przegrzał , ze dodając 14 do 36 za kazdym razem wychodziło mi 40 :( i spieprzyłam całą fakturę 😭

poranna kawa i do pracy :) Landri> to ty recznie te faktury? wołaj o kompa i program to roboty o połowe mniej ;) faktycznie dziewczyny co wy z tymi remontami tak na hura, przeslijcie chociaz foteczki jak to wyglada po remoncie :) a u mnie popsuty aparat wiec fot nie ma, a chciałam sie pochwalic moimi recznymi robótkami ;) Landri to ty teraz dla dziewczyn na topie po kolei cos bedziesz wyszywac ? ;) :) Sylvi> zaczal sie ten remont czy nie? Kamilko jak czytasz to dzieki za fotki> jak bede miała chwilke to i ja cos podesle :)

No hej hej Wywolalam Julie z lasu,fajnie. Kurcze ja zarwalam nocke, poszlam spac o 5 ,nie wiem o ktorej zasnelama,e juz od 7 spalam na pol wgizdka., Raz nie zawsze. Bylam u gory prace postepuja,tylko wkurzyl mnie facet od podlog,tak chcial 300 zl niby ze musi wplacic do banku i lipa nie pojawi sie

Czesc Babki :)) Bling Ty nie mogłas spac , a ja spałam jak zabita :P Usnęłam wczoraj zaraz jak wrociłam, połozyłam się tylko na chwilkę aby kosci rozprostowac a usnęłam na dobre :).Wstałam o 9.30 :D. 12 godzin snu :) Co prawda dawno nikogo nie zatrudniałam do niczego , ale mając juzdoswiadczenie wiem , ze nie nalezy nigdy dawac pieniędzy na zaś. Ja tak robiłam, uprzedzałam na wstepie , a potem gdy chcieli aby dano zlaiczkę na zakup czegos , mowiłam ze kupie to sama :) Mróweczko mam program do wprowadzania faktur i innych danych , ale zanim wprowadze do kompa pewne podliczenia robię sobie w takim specjalnym zeszycie. I dopiero mając pewnosc ze mi w nim gra wprowadzam do programu . Troche to zawiłe, ale mam tak rozezNanie i jest w miare ok, Dziś mam wolny dzien, obiad prawie zrobiony , w miare posprzatane iwiec zabieram sie za haftowanie i ogolnie mam zamiar odstawic dzis bumelkę :P Buziaki dla wszystkich 👄 Miłego dnia :D.

Dzien dobry :) Alez kurka pogoda 😭 Moje dziewczyny wdziały dzis zimowe kurtki, pizga u mnie niemiłosiernie w dodatku leje jak z cebra :(. Ja juz gotuje obiad, potem chce popatrzec za butami. w letnich nie da się chodzic a kryte jak sie okazało sa na wykonczeniu :(. Miłego dnia🌻 Pati > musze zebrac myśli i odpisze .

Pausa caffè :-) Nic innego nie robie tylko wciaz sprzatam, od rana do nocy, az padam ;-) Mam nadzieje, ze do weekendu sie z tym wszystkim uporam. Pierwszego dnia naszego pobytu na Sardyni, zadzwonil do nas wlasciciel mieszkania i oznajmil, ze zapomnielismy zakrecic wode w lazience i mu zalewa garaz. Wyslalismy mu klucz i okazalo sie, ze jakas rura poszla i to bylo przyczyna lania sie wody. Zaczeli nam kluc w lazience bez przykrywania czegokolwiek w domu i tak zastalam wszystko bielusienkie. Niezle, co? Ale to nie koniec wakacyjnych perypetii. W Polsce skradli nam lusterka boczne od samochodu i tak przez prawie tydzien dwoilam sie i troilam, zeby gdzies kupic nowe, bo jak na zlosc nigdzie nie bylo. Okazalo sie, ze w moim miasteczku w ciagu kilku dni skradziono ok.100par lusterek :-( W Austrii dostalimy mandat, w Niemczech cudem uniknelismy wypadku. Poza tym- ladna pogoda, poranne pogaduszki przy kawce z mama, pyszne slodkosci, kochany braciszek i reszta familii :-) To na razie tyle, filizanka pusta. Ciao!

Juliiii to sie porobilo. Widac byl zbyt na lusterka. Pamietam ze moj K tez jezdzil z miesiac bez lusterek,z przyczepa,boze koszmar,bo do amerykanskich aut,sa bardzo drogasne. Ludzie sa bez skrupolow,domyslam sie ze twoj polowek byl rozgoryczony i miej tu zdanie o Polakach,prawda? Dziewczyny co tak skromnie,zadna nei ma weny? Ja sie dzisiaj spotkalam z kolezanka z topicu a inna koelzanak ogladnela sobie nas na kamerce,hihi chociaz tak mogla zobaczyc sie z nami.

pogoda faktycznie do bani, pada i pada ale dzieki temu skonczylam bluzeczke, moze zrobie fotke telefonem i sie pochwale :) dziewczyny, wrazen faktycznie wam nie brakuje niestety małe i niegrzeczne nie daje mi pisac, zostalam z nim sama i probuje zorganizowac mu czas, zdazyl juz nasikac na dywan, wysypac cukier i wylac wode na podloge, ale dzieki temu mialam kwadrans na kawe :)

Gość Jesienna kobieta
Witam wszystkich na topiku !!! Ja tez chetnie na topiku buszuje i juz nie pracuje.:P Tylko moze do Was nie pasujewiekiem, bo jak czytam to tu mlode mamy.. Ale kocham mlodziez i potrafie sie dopasowac:)

witaj Jesienna Kobieto :) Młoda mama jest tylko jedna :) reszta to Panie w róznym wieku od młodziutkich panien do starszych pań haha napisz kilka słów o sobie i zapraszamy od jutra na kawe :) Julli to urlop udany miałaś nie ma co :( dobrze że choć spotkanie z rodziną się udalo :) Mróweczko widze że \"mały\" coraz lepiej organizuje Ci czas haha ale dobrze że się nie dajesz i masz chwile dla kolezanek z necika :) Bling ciesze się że choć u Ciebie prace się posuwają do przodu z remontem :) mój remoncik niestety idzie wolniutko, choc czasem uda się nadgonić co nieco :( mam nadzieje że ostatecznie w październiku uda mi się wreszcie zrobić otwarcie salonu :) na razie znowu zapisałam się na kolejny kurs i to aż na 2 tygodnie, postanowiłam że będę świetną stylistką i skasuje konkurencje :P a co :) no to miłego weekendu życze :)

To i ja witam :-) przy herbatce. \"Z grubsza\" wszystko ogarniete, jeszcze tylko pranie firanek i walka z podloga. Ale niedlugo pewnie dalszy ciag rozrywki, bo czekam na wymiane wanny. Dzisiaj musze sie wybrac na jakies zakupy, bo mi srodkow czystosci brakuje (tego jeszcze nie bylo). Urlop mial byc spokojny, chcialam odetchnac za wszystkie czasy, a tu mi los rozrywki w innym stylu zgotowal. Zawsze to co innego ;-)) Sylvik..dobrze myslisz, zawsze to jeden wiecej dyplomik do powieszenia w saloniku. A nazwe juz wymyslilas? Udanej soboty wszystkim!

Sylvik, no no, jestem pełna podziwu :) mam nadzieję że nam też bedziesz doradzac w makijażu i kolorystyce ;) no i rajd rowerowy mam za sobą , zaraz wysle pare fotek z komórki , czterdziesci kilometrow przeskoczylismy, przez lasy i wertepy, ale puszcza piękna, pogoda tez dopisała, towarzystwo ok, wiec chociaz mi sie niechciało jechac to teraz jestem zadowolona :) choc troszke zmeczona pisz jesienna kobieto> tu wszystkie kobietki są młode, bo chodzi o to na ile sie czujesz :)

Witam w niedzielne przedpołudnie ;) Sylvik > narzekasz, ze remont idzie powoli a juz otwierasz w pazdzierniku , to az tak źle nie jest ;) Julii > no to faktycznie urlop Ci się udał pod względem niespodzianek . Ale pewnie jestes teraz zadowolona, bo chcąc nie chcąc zrobiłas małutki rtemoncik i porzadki i masz na jakiś czas spokoj ;) Bling > a skad Ty piszesz, ze zawsze lecicisz na góre sprawdzac prace ? :P Mróweczko > fajne zdjątka. Za kazdym razem kiedy je wysyłasz wyglądasz inaczej ;) No i za kazdym razem oczywiscie bardzo ładnie :P Jesienna Kobieto > nic dodac nic ując do wypowiedzi Mrówki , my tu wszystkie młode duchem ;) Zapraszam czesciej. Mam spore zaległosci w mailach , wiec teraz w trakcie gotowania obiadku mam zamiar nadrobic zaległosci ;) Potem mam w planach tylko i wyłacznie lezonko ;) No to lecę na poczte :) 🖐️.

a u mnie pada znowu, cały tydzień padało, wczoraj chyba specjalnie zrobiło przerwe i dzis znowu pada zrobi sie ze mnie kanapowiec przez te deszcze Landri> juz od dłuzszego czasu mam ten sam kolor na głowie, tylko włosy podrosły, wiec gdzie tu zmiany? :)

Dzien dobry Sylvik, dzien dobry wszystkim ;) Czy bedzie taki dobry to się okaze :P Mróweczko wydaje mi sie , ze na zdjeciach masz włoski jasne, ostatnie Twoje fotki były z wesela i tam miałas ciemne , wiec... ? :O

no tak ,ale jeszcze były foty wakacyjne? a tam juz blondi :) a na dworze pada,pada, zimno, zimno , brrrrrrrr, dlatego goraca kawa, herbata, rum :D

U mnie slonce i jakies 27 stopni :-) A za to w nocy byla taka straszna burza, ze spac sie nie dalo. Faktycznie Landrii, ze Mrowka wyglada na kazdym zdjeciu inaczej. I nie o wlosy tu idzie, ale o ogolny jej wyglad, moze to wyraz twarzy, ktory tak bardzo zmienia? Ogolnie to zawsze na plus. Dzieki Mrowka :-) Sylvik 🖐️ Landrii 🖐️ Pozdrawiam wszystkich!

No i widzisz Mrówcia , nie tylko ja mam takie zdanie ;) Alez Ci julii zazroszcze tego ciepła . U nas zimnica okrutna, w chatach zimno , siedze opatulona niczym eskimos , koc, grube skarpety , jeszcze mi tylko rekawiczek brakuje :( Poprosze trochę o tego ciepełka , plissssssssssssss👄 :P

Landrynuś dzięki za odpowiedź a odpowiedź skrobne na maila :) Ode mnie niestety słoneczka ani ciepełka nie dostaniesz bo leje dziś i zimno chociaż wczoraj było tak słonecznie i miło że aż zal że się skończyło :( Jestem strasznie zalatana tak że nawet od środy w biurze nie byłam ale pamiętam o Was :) Buziaki 👄

hej ehj Koniec wakacji dobrze wplynal na nasz topic bo znowu jestesmy w kompleciku. szczuplaczek tylko gdzies uciekla. Landri bo moje mieszkanko jest nad meiszkaniem rodzicow,wiec biegam tylko klatka do gory. Sypialnie ebde miala nad moim dawnym pokojem,chyba musze wygluszyc podlogi hihi,zeby siostra za duzo nie slyszala.