Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

kurcze ja wróciłam z troche lepszym nastrojem to u Was nie wesoło :( Ferdka trudno, nie załamuj się następnym razem będzie dobrze, szkoda tylko że oni oblewają kursantów tylko po to aby kolenjy egzamin zapłacili :( Belisima i Mrówka zdrowia życzę dużoooo i optymizmu Mróweczko, takie życie nasze marne Julli wiem jak fajnie jest wydawać kase, lubię zakupy, zawsze potem lepszy nastrój jest, ja dziś kupiłam sobie torebkę ;) pomału szykuję się do wiosny :) a mieszkanie remontuje nie swoje tylko do wynajęcia :P chyba zapomniałam napisać że kupiłam z pół roku temu? ;) miałam tam mieszkać ale jednak będziemy dla siebie szukać czegoś z podwórkiem bo niestety psów nie uśpie :P Uleczko ja też ciekawa jestem skąd klikasz bo tej kawy na balkonie to też bardzo zazdroszcze :)

Hej Babeczki :) Caly dzien próbuje do Was napisac i ciągle cos mi przerywa :O Doczytałam Was , ale wpois zrobię wieczorkiem ;) Niedługo szykuję się do domu, wiec nie bede się rozpisywac :D

Ferdka najważiejsze to się nie załamywac ;) Kiedyś wreszcie musisz zdac :) Szkoda tylko ,xze to kosztuje dodatkowe pieniadze . Kiedy następny termin ? ;) Bella troche zazdroscze Tobie tych zabiegów, chociaz samych dolegliwosci juz nie. A o magnolii i nie tylko , nawet ogólnie o roslinach do ogrodu moglabys pogadac z moim M. On pod tym względem ma chopla. Gdyby tylko miał swoj ogródek , myśle, ze juz faceta stracilabym na dobre :P Sylvik nic nie wspominałas o zakupie mieszkania na wynajem :) Remontuj szybko , bo moze w lecie przyjade do Ciebie na wczasy i będe miec gdzie się zatrzymac. A moze tak wszystkie się zwalimy do Sylvika na na jakis letni weekendzik , co Wy na to ? :D Sylvik jak Ci się podoba moja propozycja ?:P ;) Napisz cos wiecej o tym mieszkanku i co tam fajnego robisz w nim ?:) Mrówka zawsze jak się słyszy, ze umierją z tzw naszej połki jest bardzo przykro:O A jescze jak sie tą osobę znalo osobiscie tym bardziej jest smutno :( Juleczko piekny ten torcik :) Prezentuje sie okazale, napisz z czego on był ?;) Pewnikiem jakies tajniki kuchni włoskiej w sobie kryje ?! :D Jka byłam mlodsza nalezalam do fanów tego festiwalu. Niezapomniany duet Albino i Romina Power ( chyab tak się pisze ) byli nie do pobicia :P ;)

> kawka :-) Uwaga ! zmieniłam swoje pseudo z Belisima :-) Trochę mniej literek do pisania :-P

Od samego rana prześladuje mnie refren piosenki. No właśnie................. "A kto wie czy za rogiem Nie stoją anioł z Bogiem? I warto mieć marzenia, Doczekać ich spełnienia. Kto wie czy za rogiem Nie stoją Anioł z Bogiem, Nie obserwują zdarzeń I nie spełniają marzeń? Kto wie, kto wie?"

Bella ja nie odpowiem na pytanie zawarte w tresci refrenu :P Zwyczajnei nie zanm odpowiedzi ;) Poza tym jestem troche zakręcona dziś , bo nie spalam do 3, a juz przed 7 zostalam w brutalny sposob obudzona :( Nowy login pasi, ale z tego co pamietam to miala już tez krótszy :D Za oknem mglisto i jakos tak do d ...:O Kawę spijam i lece do pracy :) Miłego dnia Laseczki 🌻

🖐️ Landrynko :-) Wiesz......skleroza nie boli :-O Tak zwyczajnie zapomnialam jakie to były :-) Padniesz dzisiaj w pracy,trochę mało tego snu :-( .>

masażysta zaliczony, dentystka z Pawłem zaliczona - o tym ile lżejszy jest mój portfel nie wspomnę :P ale najważniejsze ze jestem mniej obolała, napiątek znowu ganm na masaż ;) teraz jadę na pogrzeb a wieczorem na mamografię(oczywiście prywatnie) , niektóre rzeczy pomagają przyśpieszyć i zmobilizować, najbardziej mnie wkurza że w ten sposób niestety pozegnałam się z jedna kreacją na wesele a kasę na służbę zdrowia i to niemałą i tak zabiorą mężowi z wypłaty ej tam n........... takie zycie ;) Ladrynka trrzymaj się w tej pracy aby do wieczora ;) Bella> a ty co tak wcześnie wstałaś?

Przydałby mi się jakiś wspomagacz tu dziś : Moze nie padnę :) Mroweczko trzymam kciuki , i koniecznie napisz jaki wynik tej mammografii. Belka nie wiem iletych nicków mialaś, ale jeden pamiętam ;) I na bank nie jest to Belisima :P

I u mnie dzis szaro i nieciekawie... Powinnam wyjsc na poczte zaplacic rachunki, ale przy takiej pogodzie tylko w domku milo :-) Landrii...dzieki za komentarz i slowa uznania :-) Torcik bez zadnych wloskich tajemnic, wszystko "po polskiemu" zrobilam :-D Dekoracja z takiej masy z pianek mashmallows (chyba tak to sie pisze ), ciekawe rzeczy mozna wyczarowac. A w srodku zeby bylo pod kolor dekoracji bita smietana i zurawina :-) Smaczny smaczny :-) Mrowka...trzymaj sie. Ferdka....przykro mi, ale nie zalamuj sie, nastepnym razem musi sie uda. Na czym Cie oblali, jesli mozesz napisac? I tak jak dziewczyny napisaly...kasa i jeszcze raz kasa... Belka 🖐️ Buziaki dla wszystkich!

🌻 Mrowka, nie wiem ile kasy wydasz,ja robiłam mammografię i cytologię na zaproszenie.Sama jestem ciekawa ile zapłacisz.Może nie będzie aż tak bolało :-O Obudził mnie mój kochany piesek,cholera mała, albo się rozpycha ,albo kładzie się mi na nogach a jak chce mu sie wyjść to łapką po twarzy ,otwieram oko a tu wesoła mordka ,ogonek macha i czeka ąż ruszę pana bo czas na spacerek ,bo oczywiście pana nie ruszy .Pan jest do kochania a ja do rozkazywania czyli zołza :-P 🌻 Julii,zjadłabym taki torcik ale dupsko rośnieeeeeee! Pojem w takim razie zdrowej żurawinki :-) bardzo lubię i często kupuję jako przekąskę do telewizorni .

Gość ulkaula
witam wszystkich ...aaa pytacie skad klikam a ja se klikam ze słonecznych Aten... i słoneczko mi swieci dzis juz kawusie na balkoniku zaliczylam i jest super pogoda 22st i ma byc cieplej ...Ellada ma słonko ale serdecznie wam współczuje zimna jestem z wami..z całego serduszka

Ulka nie masz liosci nad nami :O :P Bozeee, jak ja marze juz o wyjsciu na balkon i rozlozeniu swych przemarznietych kosci na słonku, o wypiciu kawy juz nie wspomnę ;) Belka w jakiej postaci tą zurawinę kupujesz ? Jako owoc skandyzowany ? Julka a ja myślalam , ze to Twoj luby taki torcik Tobie fundnął , a to Ty sama upichcilas :P

🌻 Ula ,ja też zaliczyłam dzisiaj balkon ale umyłam parapet i śnieg zgarnęłam z 7 piętra na dół :-O.U mnie 0 st.Ateny mmmmmmmmmm zazdroszczę Ci :-) 🌻 Landi ,żurawinke kupuję suszoną .

witajcie :) Ulka to już Cię lubię, jestem zakochana w Grecji ale wirtualnie bo jakoś do tej pory nie mogę tam pojechać bo za daleko dla mojego M ale jak tylko ozdrowieje to już na milion procent tam pojade tym bardziej że mam koleżankę w Atenach i kiedyś miałam zaproszenie ;) Landrii Ty @ ,jak wyzdrowieje na tyle żeby gości przyjąć to zapraszam całą ferajnę tylko mieszkanko już wynajęte będzie za tydzień :( :) ale za to namioty można na podwórku rozbić :P a żadnych cudów w mieszkaniu nie robiłam, ale remont się kończy i tzreba troche drobiazgów poprostu dokupić do łazienki i pokoi żeby jakoś to wyglądało i mi ludzie dziur w ścianach nie robili hehe Mrówka dzielna kobieto, napisz jak wynik i ile kasy kosztowało. Ja sobie obiecałam w tym roku ale tylko usg piersi, bo 2 lata temu robiłam, a Pani doktor mówiła że już co rok powinnam sprawdzać ich stan. Przy okazji oczywiście cytologia, ale ją to już każdego roku robię musowo bo za duzo kobiet zmarło bo się nie badało więc tego pilnuje jak oka w głowie ;) Bella Twoja psinka już duża chyba (jeśłi wigóle on duży będzie hehe), moje psinki też spać nie dadzą, w nosie mają że na dworze ,snieg i mróz a pobudka podobna ;) Juleczko ja nie dostałam torcika :( iem że zaczynam tyć, ale popatrzeć chociaż bym chciała :P

oojjj no tak, Jasa ? mąz wyleciał ? Jak tam humorek ? :) Sylvik no co ? :P :classic_cool: I Babulcu i nie pisz mi tu, ze jestes chora , bo nie jestes . Julka nie wysyłała zdjec torcika, ma zdjecie wstawione na facebooku ;)

Sylvik....zdjecie na facebooku, ale Ciebie tam chyba nie ma, co? Chwilowo nie mam zadnych adresow e-mail....ale jak chcesz to wieczorkiem albo jutro moge podeslac, a co tam :-P Wypialam druga kawke (tym razem z cynamonem)...za oknem deszcz, wiec zalegam w domku. A dupsko rosnie i rosnie. Dzis post, a ja co chwilke cos podjadam.... Do Kosciola na 21, potem drugi wieczor fastiwalu .

Hej dziewczynki :) M poleciał... na lotnisku ryczałam jak bóbr jak mi za bramkami znikał... potem dostałam skrętu kiszek i spędziłam na tym lotnisku jeszcze z pół godziny po jego odlocie :P Cały czas na skype siedzimy.... tak, ze wiem żemu się nic tam złego nei dzieje, wiem co i kiedy je i wogóle co ubrał i ciekawi mnie wszystko, muszę się opanować żeby go tam nei osaczyć zabardzo :P Dziś był już miasto zdobywać... dowiedział się kilku rzeczy, ceny porównał i zrobił zakupy.... jutro rusza już zapracą bo wie gdzie i jak :) JA się jakoś trzymam ale co jakiś czas chce mi się płakać bo mi go bardzo brakuje.. ahhh dobrze, ze mam tego skype. Mróweczko jak tam wyniki, mam nadzieję, że wszystko dobrze i że nie zapłaciłaś za dużo kaski... Landrii 😘 Julii 😘 Bella 😘 Sylvik 😘 Ulka 🌻 a gdzie reszta dziewczyn?? Małej to już sto lat nei widziałam ?????

Aaaa i jeszcze chciałam Wam napisać, że ja tu śpię jak dziecko... przykłądam głowę do poduszki i zasypiam, nawet filmu nie zdążę zobaczyć jak się tylko położę... a miałam tak ogromne problemy ze spaniem, ale tu u mamy to zasypiam w mig....nie wiem od czego to zależy ;]

Witam z kawusią. Kurczę jak dzis mogłabym pospać, bo mam wolne to mała obudziła się o 5.30 :-( Masakra Juz mi przeszła trochę złość na ten egzamin. Juleczko pewnie znasz Gdańsk i jak ci napiszę, że oblałam na jednym z większych skrzyżowań - kawałek za Huciskiem to będziesz wiedzieć o co chodzi. Wogóle to byłam w szoku, że tam mnie egzaminator pokierował. Bo, szczerze powiem że na tym skrzyzowaniu byłam pierwszy raz. Podobno bardzo rzadko jeździ sie tamtą trasą na egzaminie. Pech to pech. Jasa - trzymaj się :-) Mroweczko dzieki za fotkę - super babka z ciebie :-) Miłego dzionka

\_/> kawka, ale nie na balkonie :-P .Chociaż dzisiaj słoneczko się pokazuje i ma być 3 st . 🌻 Ferdka ,wiem że szlak Cię trafia i kasa ucieka ,no ile razy można ! ALE MOŻNA ! Nie zalamuj się i potraktuj te egzaminy jako dodatkowe jazy."co Cię nie zabije to Cię wzmocni "Już wiesz jak przejechać to skrzyżowanie ? :-) 🌻 Jasa, generalnie masz M "no oku" cały czas :-)Zobaczysz ,teren Ci przygotuje i wszystko dobrze się ułoży .Wróciłaś na" stare śmieci" i śpisz jak susełek.A wiesz że jak ja jadę do domu rodzinnego to tez tak mam :-) No wstawać babulce :-) kawka zapodana :-) Pisz Mroweczko czy masz juz wynik.CZy czekasz na opis.

haloooooooooo :) dziś po raz pierwszy od dłuuższego czasu poczułam wiosnę !!!! wyszłam przed dom, słońce mi zaświeciło w twarz więc zamknełam oczy i usłyszałam świergot ptaków - dokazywały aż miło :) nareszcie będzie wiosna ja wam to mówię no i podziekowałam Bogu że mogłam to poczuć ;) w końcu wczoraj byłam na pogrzebie co do badania - okazało się że lekarz zrobił mnie częściowo w bambuko bo on robi nie mamografię tylko właśnie usg piersi a nazywa to mamografią ;) badanie wyszło w porządku a kosztowało mnie to 80 zł Jasa> daj chłopu odsapnąć i znajdź sobie jakąś rozrywkę albo hobby na ten czas rozłąki to szybciej Ci zleci i nie będziesz tak tęskniła ;) a zreszta teraz jest skype a kiedyś to były tylko listy :P o ciepłych krajach stanowczo nie myslę jakoś nie mam takich zakus wystarczy mi lato u mnie na tarasie - no moze na Słowację albo Węgry bym się ruszyłła dalej jednak nie - te upały to nie dla mnie ;)

no i zapomniala do Ferdki - spokojnie kobieto ja zdawałam cztery razy ;)

Ja też zapomniałam wczoraj do Ferdki :( Na początku posta miałam w głowie o pod koniec już wyleciało.. :/ Nie martw się kochana, Gdańsk nie jest taki łatwy do jeżdżenia... tymbardziej jak się jest w jakimś miejscu poraz pierwszy... 😘 🌻 Mrowka- ciesze sie, ze badania wyszły dobrze.

Gość ulkaula
hej hej i ja z kawusia zawitałam..co prawda nie na balkonie choc pogoda jest super slonko od ranka ale do komuterka bym miała za daleko..witam wszystkich..pozdrawiam i zycze wam duzo słonka bo normalnie az życ sie chce jak pogoda super..chwilka na kafe..i trza sie za gotowanie wziasc bo rodzina chce jadła ...nie chca mnie wspierac w zrzucaniu kilogramow co prawda nie duzych ale zawsze doping mile widziany no ale niestety moi kochani domownicy tylko czekaja na efekty ale pomocy i wsparcia z nikad...oni beda jedli a ja powacham..hihihi pozdrawiam

🌻 Ulka ,my tutaj w większości sie odchudzamy ,efekty ....różne , jak u mnie :-/ Ale Ty masz arbuzy ,mniam, ja mogłabym je jeść na śniadanie ,obiad i kolację :-) i waga leci :-) albo te pyszne sałatki greckie ......... rozmarzyłam sie :-) 🌻 Mrowka ,dobre wieści !:-) i lekarz i wiosna :-)I niech tak zostanie ! :-)

no optymizmem zawiało z kafe :) tak trzymać 👄 Mrówka dobrze że wyniki masz dobre i badanie za sobą, ja czekam na lepsze drogi i auto żeby pojechać ;) ciekawe czy sama już bym pojechała? hmmm Jasa fajnie że wiesz wszystko na bieżąco, mój M jak pojechał za granicę to tel raz w tygodniu :( teraz to super jest Juleczko nie mam faceboka, bo już i tak za dużo tych komunikatorów :P Ferdka nie śpisz jeszcze? ja dziś o 6.45 sama sie obudziłam i koniec spania, sama byłam wściekła na siebie bo co robić tak wcześnie jak dzieci nie ma? :P Bella u mnie +9 stopnia :) wkońcu wiosna, tylko tych ptaszków nie słychać, wszystkie do Mrówki poleciały chyba ;) Ulka zrób się może na "czarno" bo ciągle mi się wydaje że jakaś mendoza się wpisała :P

co znowu za kody wprowadzili? kurcze więcej pisania

No tak ,kody dodali :-/ ale po co ? 🌻 Sylvi, pojedziesz , dasz rade :-) Najtrudniejszy pierwszy krok, Za nim innych zrobisz sto, Najtrudniejszy pierwszy gest, Przy drugim już łatwiej jest. Najtrudniejszy pierwszy krok, Potem łatwo mija rok. Najtrudniejszy pierwszy dzień Sam jutro przekonasz się. Jak to spiewala Jantarka :-)