Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mająca powazny problem

Czy kobieta, mająca świetny seks z kochankiem, musi dalej zdradzać

Polecane posty

Mam ten problem, mam od roku kochanka. Jest fantastycznym kochankiem, w łóżku jest niezastąpiony. Te spotkania mnie absorbują. Sumienie mnie dręczy,że zdradzam, z drugiej strony jest rodzina. Co robić...........?

Gość szukasz odpowiedzi
tutaj na forum?? Przecież to Twoje życie to Twoja decyzja... Jeżeli jest Ci dobrze to spotykaj się z kochankiem, jeżeli zadręcza Cie sumienie to rozstań się...

Dopadł mnie kryzys i sumienie męczy

Gość szukasz odpowiedzi
Nie możesz mieć wszystkiego na raz :) Sama przemyśl co jest dla Ciebie lepsze - dom, rodzina czy romans. Ewentualnie...odejdź od męża by nie ranić jego uczuć

Gość oloboga
to jest dzisja norma, seks,skes i tylko seks. Zawsze mówi się na facetów, a kobietki też nie lepsze

Gość oloboga
to jest dzisja norma, seks,skes i tylko seks. Zawsze mówi się na facetów, a kobietki też nie lepsze

Gość MnO
do mającej----> jeśli nie rozwiążesz tego problemu szybko, później będzie tylko gorzej, coraz częściej dopadać cię będzie takie zwątpienie, coraz częściej kryzys, huśtawka nastrojów...stan nie do pozazdroszenia. Przechodziłam przez to aż do wyniszczenia emocjonalnego, do kompletnego spustoszenia i ...i powiedziałam dość. Odeszłam od kochanka po blisko 4 latach, na szczęście mąż się nie dowiedział, najwyżej domyslał. Rozważ to, co napisałam.

A czym ten kochanek się tak wytróznia hi hi hi hi Wiesz co teraz to i tak już zabrnęłaś, brnij dalej:) Przynajmniej dobre rżnięcie będziesz mieć

Gość Marchewka 34
Też miałam podobny problem. Tylko,że mój się nie dowiedział i do dziś nie wie. A kochanek?Cóż znalazł sobie lepszą,młodszą i terz ja popycha.

Gość MnO
Kochanka zawsze musi byż świadoma, że nie jest pierwszą i założyć,że nie ostatnią. Szkoda tylko,że myslenie przychodzi za późno:(

Gość Marchewka 34
Widzisz ja miałam tę swiadomość. A to, że ja zdradziłam pojawiło się z przypadku. Bo odczuwałam w związku nudę, no i trafiła się sprzyjająca okazja. Na szczęście nikt się nie dowiedział. Mimo wszystko nie żałuję

Gość Beti0000
Ha mówisz ze nie załujesz hmmm Bo widzisz ja mam teraz adoratora i nie wiem czy skoczyć w bok czy nie?Hehe co możesz poradzić

Gość MnO
Ja równiez miałam świadomość poprzedniczki- żony, natomiast nic nie wskazywało, że odedzie do innej i nie odszedł do innej...wrócił na łono rodziny, cóż ,naczęstsze przypadki Żałuję tych czterech lat mimo tego, co mi dał. Nie takiego finału się spodziewałam, nie taki finał mi obiecał.

Gość ja nie moge
mam identyczny problem tylko ze w kochanku zakochalam sie do szaleństwa ale mam takie same dylematy

Gość ja nie moge
nie potrafie sie na nic zdecydować mam humory jak stara baba raz płacze raz jestem szczęsliwa

Gość MnO
Beti, jeśli chodzi ci o sam sex, cielesność, spróbuj, ale wkalkuluj ryzyko fascynacji, zauroczenia, a co nie daj Boże - zakochania

To trzeba sobie odpowiedziec na pytanie według mnie. Albo wybieramy rżnięcie seks, albo podwójne życie, albo rodzine i męza, a może odchodzimy. Chociaż pewnie podwójne życie chyba i tak jest najczęsciej praktykowane.Wiel e kobiet zdradza tez dla seksu

Gość ja nie moge
sumienie mnie gryzie jak cholera ale z kochanka nie potrafie zrezygnować

Gość MnO
ja nie moge, a co ja robiłam przy nim 4 lata? tkwiłam ślepo zakochana, a on tylko to podsycał. Huśtawki nastrojów:( skąd ja to znam:(

Gość suka suka suka suka suka suka

To trzeba sobie odpowiedziec na pytanie według mnie. Albo wybieramy rżnięcie seks, albo podwójne życie, albo rodzine i męza, a może odchodzimy. Chociaż pewnie podwójne życie chyba i tak jest najczęsciej praktykowane.Wiel e kobiet zdradza tez dla seksu

Gość MnO
i jesdzcze jedno do ja nie mogę, zdecydujesz się, bo będziesz musiała, ale wówczas będziesz już wrakiem emocjonalnym

Gość normalny chłopak
Powiedzcie mi dziewczyny co on-kochanek robi w seksie tak wspaniale!Ma dużego, robi super minetę?Co? A może z nim możecie zaspokoić fantazje?

normalny chlopaku, czasem nie trzeba miec duzego czy robic dobrze minety, ale czasem jest kims kto potrafi wysluchac, przytulic, milo opowiedziec o zyciu, nie zawsze kochanek jest super w lozku:))))

Gość MnO
Ola ma rację Nie zawsze sex jest podstawą takich układów, bo nie nazwę związków. Tam gdzie w rachubę wchodzą uczucia, kochanek może być impotentem, a nam i tak jest z nim dobrze.

Gość normalny chłopak
No ale to chyba się do jednoego sprowadza a w topiku było o seksie ,że potrafi jak to tu bała mowa dobrze rżnąć. Zreszta znam takie historie,że goście się starali także emocjonalnie:):):) przytualli a zdrady się trafiały. Czyli seks!Only fucking sex!

Gość Marchewka 34
W mom przypadku na początku tak emocje. Ale przy okazji wyszło,że potrafi swietnie kobiętę zaspokoic. Stałsię dla mnie jak narkotyk. Potrafił robić cuda.....hmmmmmmmmmmmmm

Gość normalny chłopak
czyli norma jak zawsze lepiej mieć innego czlonka ilez ten sam moze byc

chlopaku, mysle ze nie kochales jeszcze tak na serio, jak pokochasz to zrozumiesz:))))