Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaa

Kocham mojego faceta ale............

Polecane posty

Gość myszkaaaaaaaa

wkurza mnia maly drobiazg. Mianowice chodzi oto ze zawsze musze mu przypominac zeby ustawil opis na GG ze mnie kocha bo on nigdy sam tego pierwszy nie zrobi :o. Moze to glupie ale ja tak lubie jak taki sobie ustawi:) a Wy dziewczyny tez tak macie ?

Gość ja pierdzielę ale masz problem

Gość idz spac

czegos durniejszego chyba jeszcze nie slyszalam:)))

z po co mu każesz ustawić ten opis??? Żeby wszyscy inni to czytali??? Dla mnie to hipokryzja, sztuczne, na pokaz obnoszenie się z takimi rzeczami. Nie dziwię mu się, że sam tego nie robi - może dla niego to niezręczne. Dziecinada ...

Gość deanska
e tam! czasem czytam jeszcze durniejsze rzeczy w tych opisach na gg misiaczku kotecku :O ;)

buhahahahahahahahahhahahahaaaa, dobre dobre, dawaj wiecej:D jakie masz jeszcze problemy dziewczynko? :D :D :D

jak w przyszlosci bede miec faceta i ustawialby sobie takie denne opisy typu KC misiu, itd itp:P oj po dluzszym czasie bym zastanawiala sie nad rozstaniem:P dla mnie te opisy są zalosne:P

Gość Strzelba
oj dziewczyno, ile masz lat? 17

Gość myszkaaaaaaaaa
mam 15 lat :o

Gość wygralas
plebiscyt na "pustaka kafeterii" gratulujemy

Gość Malmala
O mój boże...... Nie wiedzialam że 15 latki mają takie problemy.....!!!!! LoL W tym wieku to sie raczej nie wie na czym polega i co to jest miłaść !!!! Sory ale to jest naprawde durny temat....:(

Od dzisiaj nie będę mówić, że mój facet przesadza twierdząc, że do niego nie dzwonięOd dzisiaj nie będę mówić, że mój facet przesadza twierdząc, że do niego nie dzwonięOd dzisiaj nie będę mówić, że mój facet przesadza twierdząc, że do niego nie dzwonięOd dzisiaj nie będę mówić, że mój facet przesadza twierdząc, że do niego nie dzwonię:D

Gość a ile mas latek
??

opisy tego typu są na maxa żenujące..nie cierpie patrzeć na takie wypociny w opisach:/niech ci wyśle smsa a nie wiadomość do wszystkich którzy mają go na gg ------------>ich gówno obchodzi ze on cie kocha opisy sa fajne jak sa śmieszne,albo przekazują cos,..jednak wyznanie milości jest prywatną sprawa i moze twój chlopak nie jest emocjonalnym eksybicjonista tak jak ty...

powarzna sprawa A jakie masz IQ?

Gość człowiek z ustami
a moze Ty dziewczynko poprostu za mało twaroga w dziecinstwie jaduaś?

zgadzam sie z anu i innymi - takie opisy na gg typu \"kocham Cie najbardziej na swiecie koteczku:****\" są żenujące, szczególnie jesli ktos ZAWSZE ma ustawione cos w tym stylu. A jakjeszcze go zmuszasz do tego to współczuje Wam obojgu :P

Gość szczeniak
wg mnie to nic glupiego ani tymbardziej zenujacego ... lubie gdy moj chlopak ma dla mnie zrobiony sts .. nie chodzi o to zeby mial 24 godziny na dobe napisane "kocham cie Kotq" tylko o to, ze gdy wychodzi do pracy albo na miasto albo w ogole czasem na noc jakis opis byl TYLKO i wylacznie dla mnie. Nie mam 15 lat .. mam 20. I nie uwazam by to bylo dziecinne .. i jadlam duzo twarozku (do człowiek z ustami ). Co w tym dziwnego?????????? Jak ktos nie chce patrzec na takie statusy to niech nie patrzy .. jego sprawa. Opis jest dla mnie a reszta moze sie wypchac (trocinami...)

musze do lazienki, chyba podziele sie ze swiatem ta tragedia opisem na gg

Gość ffdbvab
załamać się można, autorkę prosimy o opuszczenie lokalu...