Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulusia

WIELKA PROŚBA!!!BO ZACZYNAM WARIOWAĆ....

Polecane posty

Gość zulusia

Hej kobitki! Mam mały problem. Półtora tygodnia temu miałam dostac okres i...nic. Kochałam sie z moim chłopakiem jakoś kilka dni przed tym terminem(bez zapezpieczenia), ale nie doszło do wytrysku...od tej pory, od daty planowanej miesiączki wariuję. Zrobiłam sobie 2 testy - pierwszy, 4 dni po terminie miesiączki(strumieniowy), a drugi(płytkowy) po tygodniu. Oba wyszły negatywnie. W środę idę do ginekologa, ale nie wiem czy jest sens...czytałam, że podobno i tak nie wykryje on ciąży po takim czasie... Co do ewentualnych ciążowych objawów, to chyba nie mam żadnych...może tylko urojone. Boli mnie trochę brzuch, ale bez specjalnych rewelacji, piersi tez, ale to u mnie normalne. Poza tym bez zmian - zero nudności, zachcianek itp.... Macie jakies rady dla wariującej z niepokoju kobiety, która prawie 2 tygodnie temu miała miec okres, zrobiła 2 testy i wyszły na NIE i teraz ciągle mysli tylko o tym czy jest w ciąży?:((( pozdrawiam przy okazji wszystkie szczesliwe mamy teraźniejsze i przyszłe...ja póki co nie chciałabym jeszcze nia zostać..

Gość radaradarada
na przyszlosc sie zabezpieczaj prezerwatywa tania jest

nie wariuj i nie zakladaj tych samych topikow :o nie jestes w ciazy i tyle :o przez zdenerwowanie opóźnia Ci sie okres skoro testy wyszly negatywne :o

Gość alicja nie bożenka
mi sie okre spóźniał 3 tygodnie :-D ale jest!! nie panikuj, tym bardziej,że zrobiłaś testy - 2 !! poza tym, jak piszesz - nie było weytrysku. jeśtes wiatropylna?? chyba nie.. więc nie ma sie co stresowac..a tak propos stresu - to może byc przyczyna. miałaś teraz może sesję?? :-D

Gość alicja nie bożenka
rękę, nogę dam,ze w ciąży nie jesteś - ZARĘCZAM!! i zobowiązuję sięnawet alimenty płacic, jeśli sę myle :-D

Gość zulusia
dzięki dziewczyny! trochę pomogło:)

Jeśli chcesz mieć pewność to zrób sobie badanie krwi na betę, na 100% wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu; i nie wariuj już tak bo to może być przyczyną opóźnienia;) Pozdrawiam!