Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka paoleczka

Ile czasu wam zajęło napisanie pracy magisterskiej ???

Polecane posty

Gość gość
Znam przypadki osób, które potrafiły napisać pracę dyplomową i w tydzień..., a żeby było śmieszniej...prace te uwzględniały badania. Chyba najszybciej piszą serwisy. Z tym, że można się spiąć i napisać pracę samemu posiłkując się np. materiałami znalezionymi w sieci. Mnie w uporządkowaniu koncepcji licencjata pomogły darmowe konspekty tej firmy biuroliterackie.net/plan-pracy-magisterskiej Poza tym nie zawsze trzeba od razu składać zamówienie na prace. Zawsze można zadać pytanie jak człowiek, a rzetelne serwisy powinny na nie udzielić odpowiedzi. Także chyba pytanie powinno brzmieć nie ile czasu zajęło napisanie, tylko w jakich okolicznościach.

Gość Sopeltv
Ja swoją mgr zaczynam dzisiaj. Plan jest taki, żeby oddać ją na początku czerwca. Czyli mam 2 miesiące z kawałkiem. Strasznie ciężko jest mi zacząć, podobnie było z lic.. Różnica jest taka, że nie mam ogarniętych zbyt wielu materiałów. I mój konspekt nie jest ostatecznie uformowany (niestety to też wina promotora). Licencjat napisałam na ocenę z wyróżnieniem. Magisterkę zamierzam "odwalić" bo temat mi nie podchodzi, nie będę się wysilać na byle co a poza tym mam już dosyć studiowania i po 5 latach chce to wreszcie zakończyć jakkolwiek ;p Ok. to biorę się i dam znać czy się udało i jaka jakość wyszła.

Gość gość
Jestem w szoku ....3 miesiące to niby za mało czasu żeby napisać pracę , a nawet gdyby to kiepską ?? Chyba jakiś żart . Największy tłuk jak się weźmie za siebie to napisze ją szybciej . Jak ma się mobilizację i chęci to można ją napisać w w ciągu 2 tygodni . Mi tyle czasu właśnie musi wystarczyć i chcę zaznaczyć ,że wybrałam jeden z najtrudniejszych kierunków studiów .

Gość gość
Mnie to zajelo jakies 2,5 mca. Wyroznienie za nia dostalam, jedna z 3 najlepszych na roku :p

Gość seban
lol. 3 miesiące i ludzie piszą, że słaba będzie... W 3 miesiące można napisać 3 dobre prace, chyba że ktoś pisze ręcznie na kartkach, potem przepisuje na kompa i to pisząc jednym palcem myśląc nad kolejną literą. Jedynym wyjątkiem od tego, że praca może zająć 3 miesiące jest to, że człowiek pracuje na pełny etat poza studiowanie. Peace

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Jak się człowiek zepnie to podobno i w tydzień sie da. Ja zaczynałem w listopadzie pisać, ale utknąlem i prosiłem o pomoc w redagowaniu proposterusbooks. Szybko, na czas i solidnie!

Ja swoją pracę pisałam dawno temu ale pamiętam, że zajęło mi to jakiś miesiąc. Miałam sporo materiałów i pisałam na temat, który mnie interesuje więc szło szybko. :)

Gość HaniaT
Szybko pewnie nie napisze, sie takiej pracy. Jeżeli wiesz, że nie masz czasu na pisanie takiej pracy to zleć to profesjonalistą. Taką bardziej konretną firmą jest ta www.edukacja-ty.pl. Zdecydowanie będą w stanie Ci pomóc.