Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

CZYM JEST DLA WAS SZCZESCIE??

Polecane posty

Gość spytaj samą siebie
:P

Gość ja ona xxxxxxxxx
Przyczyna dla ktorej ludzie niczego nie osiagaja w zyciu nic jest fakt,ze kiedy szczescie puka do drzwi,pelzaja po podworku szukajac czterolistnej koniczyny:)

JA ONA XXXX ---> dokladnie, to sie nazywa NIEDOCENIANIEM TEGO CO SIE MA!! A gdy nagle sie traci zaczyna sie rozumiec, ze to wlasnie bylo szczescie...

czym jeszcze?? milosc, wolnosc, zycie wedlug swoich zasda, dla kazdego cos innego, slucham dalej...

Ja moje szczescie staralam sie odzyskac i udalo sie... Zobaczymy na jak dlugo.... Tak niestety jest.... Wiec dlatego trzeba cieszyc sie kazdym dniem!! Kochac kazdy dzien!! Podobno Chinczycy traktuja kazdy dzien jakby to mial byc wyjatkowy!! Moze w tym tkwi sek?? Moze Polacy sa zbyt niegatywnie nastawieni do zycia??

Magnolio :) wiec obie mamy racje :) wlasnie... Polaczki chca z nieba gwiazdki :o my niestety nie zmienimy podejscia do zycia narodu.... moze to i dobrze?? Wiadomo, sa dni, kiedy jest sie niesamowicie przybitym, ale ta sa chwile!! Pare dni!! A pozniej znowu jest dobrze!! Nie rozumiem ludzi, ktorzy narzekaja CALY czas!!

Zgadzam sie z Toba w zupelnosci!!! To sie chyba nazywa zahartowanie psychiki.... Takie osoby staja sie silniejsze i \"problemy\" innych staja sie dla nich blahostka!!! Gdzies tam wyczytalam, ze gdyby nie problemy w zyciu czlowiek bylby krucha istota, a tak to daje rade tyyyylu przeciwnoscia!! Wiec mimo wszystko, gdy pojawia sie problem, jestesmy przygnebieni czy przechodzimy inne stany emocjonalne, ale po tym wszystkim stwierdzamy ze jestesmy silniejsi!!!!! I dalo nam to sile na dalsze zycie... Ja juz tak zaczelam do tego podchodzic....

Dokladnie!!! :) Ale to dopiero docenia sie po czasie... I znowu wracamy do punktu wyjscia!! Doceniamy cos po fakcie.... :o

Magnolko :) gdyby czlowiek cieszyl sie drobnostkami to ile bysmy mieli szczesliwych ludzi!! :) i o ile bardziej swiat bylby bardziej przyjazny!! chyba jestesmy idealistkami.... :D

ps. widze, ze malo ludzi szczesliwych na cafe skoro wpisalo sie zaledwie pare osob.... W kazdym razie pozdrawiam!!!! 🌼

Magnolko ---> coz za zbieg okolicznosci!!! ja dzisiaj to samo tlumaczylam w jednym topiku tutaj!! :) :) :)

Nie da sie tego niestety zrobic. Zawsze znajdzei sie jakas ofiara :O ktora wtraci swoje trzy, niezbyt madre, grosze... Ale nad tematem mozemy pomyslec :) nawet jak inni nie beda chcieli to mozemy same w nim sobie pisac :) i juz! aha - pisalas z Ja, to jest jego zalozenie ZYCIA - trzeba byc przystojnym... wszedzie tak pisze, to byla walka z wiatrakami...