Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatekkk

ZESPóŁ KAPRYS-grał u kogos na weselu???

Polecane posty

Gość kwiatekkk

ZESPóŁ KAPRYS-grał u kogos na weselu???

Gość nie uczeń
no co ty. Przecież zespołów o tej nazwie może byc w całej Polsce mnóstwo. Podaj choć województwo.

Gość kwiatekkk
KAPRYS Z Mikołowa

Gość floraaaa
Jak znalazlam zespol na necie i przesluchalam ich piosenki to bylam zauroczona. Czar szybko prysl jak dowiedzialam sie jak zachowali sie tragicznie na weselu kolezanki. Widzialam kasete i mialam wrazenie ze to nie jest glos tego wokalisty, poprostu wyl a nie spiewal :( pozatym zachowali sie jakby z wielkiej laski grali tam, a na koncu jeszcze jeden z nich za duzo sobie wypil. Bylam w szok Nie chce tutaj robic im antyreklamy, moze u kogos zagrali fajnie jednak wiem co widzialam i osobiecie nie polecam

Gość kwiatekkk
dzieki za informacje,w takim razie jesli to prawda to odpadaja... wiec szukam dalej jakiegos zespołu,tylko jak tu znalezc dobry, solidny zespoł, taki ktory spiewa a nie wyje, nie pije podczas wesela itp....

Gość floraaaa
oj wiem cos na ten temat, tez szukam zespolu. Masz juz moze jakies typy? a moze podasz ktore jeszcze so niewarte polecenia, zeby sobie nimi glowy nie zawracac? :)

Gość kwiatekkk
No właśnie nie znam innych nie wartych polecenia, szukam jakiegoś zespołu ze śląska albo małopolski. Przesłuchuje ich mp3, niektóre brzmią fajnie, inne podchodzą pod disco polo. No i chciałabym żeby ktoś mi polecił jakiś ciekawy zespół, grający np. troche na rockowo...;)

Gość Tarnowianin
Najlepsze DEMO to żywiec....strach ma wielkie oczy,a kłamstwo krótkie nóżki.www.netwesele.pl/zespoły-muzyczne/ :)

Gość Kto mądry wybiera zespół
po przesłuchaniu dema czy wizycie na stronie internetowej? Nie wiecie, że najczęściej są to PODRASOWANE nagrania nie mające niczego wspólnego z rzeczywistością? Można też naciąć się na oszustów, którzy nie mają takiego składu w zespole, jaki podają na stronie i zamiast wokalistki, która się Wam podoba, będzie wyła jakaś amatorka od siedmiu boleści!

Gość Kroliczek86
Hej, polecam zespol Student z Zor- gral u mojej siostry i przyjaciolki. Czterech braci, bardzo fajnie prowadza impreze i nie graja disco polo, raczej duzo goralskich :) masa konkursow (przesmiesznych np. przeciganie sznurkow przez spodnie ;] ) jesli jestes zainterosowany Kwiatku, moge podac numer do ich lidera.

Gość Uważasz to za śmieszne
? Przeciąganie sznurków przez spodnie? Prostackie :/

Gość Kroliczek86
A wiesz kto najlepiej sie przy tym bawil?? Osoby z wyzszym wyksztalceniem. Wesele chyba nie polega na tym zeby siedziec wyprostowanym na krzesle, tylko na zabawie.Akurat ta wymieniona to bylo istne szalenstwo, ale kazdy byl zachwycony pomyslem. Dla niektorych osob wesele to taki czas, takie miejsce gdzie moga zrobic cos szalonego na co by sie nie zdecydowali gdzie indziej.

Gość Uważasz to za śmieszne
Wykształcenie nie świadczy o kulturze osobistej. Znam wiele osób z wyższym wykształceniem, z kilkoma fakultetami, a większych chamów w życiu nie spotkałam :/ A takie zabawy są po prostu ŻENUJĄCE. Można się bawić na weselu bez czegoś takiego a jeśli ktoś poszukuje na weselu takich czy podobnych zabaw, bo na co dzień wstydziłby się bawić w ten sposób, to świadczy tylko o jego kompleksach i tyle.

Gość Do Kroliczek86
Podobno Beger też będzie miała wyższe wykształcenie.

Gość Durna zabawa
Niektórzy muszą gmerać przy genitaliach, bo inaczej nie potrafią. A jeśli koleżankę to podnieca, to niech koleżanka wybierze się na męski striptiz.

Gość Kroliczek86
Oki, kwestia gustu, ja mysle, ze wygladalo to komicznie a najwazniejsze ze goscie sie swietnie bawili. Oczywiscie jest masa innych konkursow wiec z pewnoscia kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla swoich gosci. Nie ma oczywiscie zasady ze na kazdym weselu pojawiaja sie sznurki a jesli ktos sobie ich nie zyczy to po prostu zaznacza przy podpisywaniu umowy jak ma byc prowadzone przyjecie i czego absolutnie ma nie byc.

Gość Kroliczek86
Aha, oczywiscie nie podniecaja mnie takie zabawy, tym bardziej ze ludzie sami przeciagaja sznurki przez wlasne spodnie nie dotykajac przy tym nikogo. A na striptiz sie nie wybieram.

Gość znowu sie zaczyna..
jazda na Kaprys ktos usilnie probuje im zaszkodzic zespol Kaprys jest w rangingu najlepszych zespolow na wesele, dajcie juz spokoj

Gość czegos nie rozumiem
widziałam ich terminarz i są rozchwytywani...ale słuchajac ich demo to nie wyobrazam sobie wesela z taką muzyką...ale ja jestem z innej bajki chyba

Gość Grajek bez...ek
Znowu kapryszenie,a może by tak POTAKTONOWAł,POTEQUILił,PODecoverował,a nawet PoPANMAJSTROWAL,jak ktoś lubi rocka na weselu i nie tylko.Skończcie to bzdetne KAPRYSZENIE!!!bo torsje mnie biorą

Gość czegos nie rozumiem
ja kocham muzykę klasyczną...:-) narzeczony cięzki rock i nie wiem jak to pogodzic na slubie...hehehe nejlepszy bedzie kwartet smyczkowy:-)

Gość dzwiny ten świat
Ja tutaj czegoś nie rozumiem - byłam na ich stronce i jest tam terminarz. Skoro są do bani to dlaczego maja tyle zleceń.

Gość Disco polo też ma wzięcie
Co nie znaczy, że to muzyka na wysokim poziomie.

Gość andzelika1985
Powiem tak ze dzisiaj weszlam na ich strone i posluchalam ich demka i bardzo mi sie podobaja. Zadzwonilam dzisiaj do nie ch z pytaniem o zagranie na moim weselu. POwiedzieli, ze przed spisaniem umowy proponuja przyjazd do siebie i obejrzenie materialu video z wesel lub podjechanie na jakies wesele, ktore jest w termninarzu na ich stronie i "posluchanie ich na zywo" - podobno wiekszosc par tak robi. Nie chce uprzedzac faktow ale jakby byli "do dupy" to chyba nie proponowaliby parom przeyjazd na wesele :/ Nie chce uprzedzac faktrow ale byc moze faktycznie chodzi komus (walscicielowi restaquracji "Eliza") o oczernienie zespolu. Dam znac jakie sa moje wrazenia po posluchaniu ich na zywo.

Gość marwina
Na jakiej podstawie sadzisz, ze graja disco polo?

Gość Grajek bez...ek
Dziwne podejście.."jakby byli do d..y,to by chyba nie proponowali parom przyjazd na wesele"...,masz andżelika1985.Dla jednych do d..y jest o'key..,a dla innych do d..py jest "be".Czemuż znowu nie mieli by zaproponować"odwiedzin",jest to najlepszy sposób na swoje "my najlepsi" :0)

Gość niestety sa do dupy
:o