Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

homogenic

czy to możliwe żeby mężczyna bał się podejść do kobiety która mu się podoba?

Polecane posty

...przecież jej w ogóle nie zna... :O nie, tak nie jest...to zupełnie nie logiczne.

oczywiście że możliwe...cóż za pytanie. moze Jej nie znać...ale wystarczy Jej jedno spojrzenie żeby zimny pot go oblał.

no nie wiem...dla mnie to zupełnie nie logiczne..... :O do mnie mężczyxni nie podchodzą i raczej zwalam to na wygląd. no bez przesady.... :O

moze dlatego że z natury jestem dosc odważana i nie rozumiem jak można nie być odważnym...chociaz średnio odważnym.... :)

eh....trochę popieram feministki.... ale uważam ze to jednak mężczyna powinien być trochę nad. to mężczyna ma być w zwiazku osoba obiektywnie i nieobiektywnie mądrzejszą, silniejszą, odwazniejszą :)

z tamtym koniec....chamem sie okazał z zachowania. traktował mnie bardzo dziwnie...od przypadku do przypadku. nie było konkretnego zainteresowania. troche przejżałam na oczy. nic juz do niego nie czuję.

To możliwe np jeżeli wybranka jest urangutanicą🖐️

@ =Ja= moim zdaniem to nie jest logiczne. powiem Ci ze kilka razy dostałam w zyciu kosza....no prawie kosza.... miałam odwage zeby cos okazać pierwsza. teraz juz tego nie robię. nabrałam do siebie troche szacunku. to jest rola mężczyzny.

Gość lakzet
to zalezy od jego charakteru..Dostalas kosza nie dlatego ,ze im sie nie podobałaś ,ale moze wystraszyłas jakiegos..Wiesz jak facet jest niesmialy to nie ma znaczenia kto podchodzi pierwszy..Nawet jak kobieta wychodzi z inicjatywą to jest mu ciężko..Wiem ,ze to dziwne ,ale uwierz jest mozliwe ,ze dostaniesz kosza nawet jesli mu sie podobasz ,ale go oniesmielasz i on mysli ,ze moze sie nabijasz ... Ale to zalezy jak bardzo jest niesmialy ..

Gość lakzet
ja też dałem killku dziewczynom kosza przez niesmiałość.. i wcale nie były brzydkie ,tylko bardzo ładne .. Wiem ,ze to dziwne ...Nietety chorobliwa niesmialosc nie jest przyjemna..Dodam ,ze nigdy nie podeszłem do dziewczyny dlatego nadal zadnej nie mam..

Gość rzoumiem
homogenic >>> co Ty tak nicki zmieniasz.....teraz homogenic wczesniej manila....najlepszy byl SF;)

Gość lakzet
to byla wstawka dla tych ,ktorzy myslą ,ze jesli facet nie ma dziewczyny czy odwrotnie to ma problemy ze swoja atrakcyjnoscią.. Niektorzy mogą być atrakcyjni fizycznie i mies fajny charakter,ale nie miec dziewczyny przez psychike.

mam na tym forum dwa nicki...obydwa lubię ;) a SF to chyba mnie z kimś pomyliłeś :classic_cool:

Gość rzoumiem
nie to nie pomylka :classic_cool:

Gość rzoumiem
homogenic >>po co Ci ta operacja?...brrrr