Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

homogenic

czy to możliwe żeby mężczyna bał się podejść do kobiety która mu się podoba?

Polecane posty

Jeszcze się nie przekonałas i ciągniesz dalej ten temat?

Gość to sama podejdź
i coś zaproponuj. W końcu to ciebie to męczy :)

podchodzenie i zagadywanie to nie jest roza dziewczyny - przekonałąm sie o tym na własnej skórze. dwa razy dostałam kosza ;)

czytam i czytam i straciłam już wątek i wróciło i tak sobie myslę ... właśnie roztrząsam wydarzenie sprzed roku, kiedy po przerwie wróciłam na ostatni rok studiów i na pierwszych zajęciach, na jakich się pojawiłam, zauważyłam pewnego chłopaka ( czy faceta, rocznik jego to 1983:) podejrzałam kiedyś w ineksie,a co:D:D:D: - ja starsza doopa jestem:D:D:D:D) zauważyłam go, bo wydawało mi się, ze to on zauważył mnie pierwszy:) i tak się zauważaliśmy do samego czerwca, kiedy to po egzaminach zaczęły się obrony i straciliśmy choćby i taki \"zauważający się\" kontakt:o kilka razy nawet rozmawialismy z sobą:) raz, kiedy zagadał - spierdzieliłam do toalety:) drugi raz spierdzieliłam do autobusu, bo niespodzianie spotkalismy się \"na mieście\" :) trzeci raz byłam nad wyraz odważna i rozmawialismy, póki nie musieliśmy wejść do sal na zajęcia:) koleżanki obiektywnie stwierdziły, ze kiedy ze mną rozmawiał, to promieniał,ja chyba swoich lewitacji nie muszę opisywać, co:)? ale podsumowanie jest takie:o do tej pory wciąż myślę w zależności od własnego nastroju; albo był taki nieśmiały, chociaż diabelnie uroczy i słodki; albo wszystko mi sie wydawało - to z uwagi na własną ocenę samej siebie jako kobiety:o który facet potrafi walnąć prawdę między oczy teraz, hę:o? bo koniec końców, dochodzę zawsze do wniosku, ze gdyby mu naprawdę zależało, nie zważałby na nic; działał aż do skutku

Gość wow 2 razy dostałaś kosza
czyli co facet nie chciał się przejść na kawę? Straszne :) Raczej nie usłyszałaś S****** f******* więc nie przesadzaj

uważasz,że to kosz dla mnie, kiedy ja po może minucie, dwóch, wiałam jak najdalej, bo tak mnie oniesmielał??? a nie pomyslałam:o do tej chwili sądziłam,że to on uznał moje ucieczki jako brak zainteresowania nim i dlatego odpuścił:o dlaczego miałby do mnie tak mówić, jak pięknie to ująłeś gwiazdkami??? przecież to nie ja, ale on inicjował te krótkie rozmowy:o

Gość wow 2 razy dostałaś kosza
to było do autorki tematu homogenic :D chyba że jesteście tą samą osobą w dwóch nikach, albo dwoma nikami w tej samej osobie. Jak kto woli :classic_cool:

Gość tak temat wypłyną więc się
dopiszę. Jak mocno nieśmiały "facet" nigdy nie zdecydował bym się spróbować rozwinąć znajomość z dziewczyną która mi się podoba. Mógłbym sobie z nią gadać od czasu do czasu o całkowicie neutralnych rzeczach ale w życiu bym nic nie zaproponował. Szczególnie gdyby też wyglądała na zainteresowaną. Jak by coś zrobiła dostała by prewencyjnie przysłwoiowego "kosza". W końcu kim ja jestem? Nikim @ idaalia Jeżeli to byłby taki skrajny przypadek to raczej "łatwo" to zauważyć. W końcu takie rzeczy raczej rzucają się w oczy przy dłuższym okresie. Widać kto jak się zachowuje z kim się przyjaźni itp... A mniej skrajny chyba by się, przy jakichś czytelnych sygnałach zainteresowania, odważył I jednej rzeczy nie rozumiem. Ale to może przez mój brak doświadczenia :) "co ma czyjeś niezainteresowanie do Twojego odbioru Siebie jako kobiety"? Każdy musi na ciebie lecieć? Tak się nie da, nawet ja to wiem ;)

to, ze nie ma kogoś, kto \"wszystkim dogadza\" wiem doskonale; ile ludzi tyle gustów; ale moja samoocena jest dosyć niska i kiedy pojawiają się takie jak ta sytuacje, to przyjmuję za pewnik niemal, że to moje przywidzenie, bo kto by chciał ... rozumiesz??? a co do obserwacji - mało ich było:) na pierwsze zajęcia trafiłam omyłkowo z inną grupą:) mieliśmy inne specjalności i tylko niekiedy widzielismy się na wspólnych wykładach w sali zapełnionej jakimiś 120 osobami:) no i ja nie dawałam żadnych sygnałów:o wialam po chwileczce rozmowy:o

Gość tak temat wypłyną więc się
"bo kto by chciał ... rozumiesz" Rozumiem :( Sam nie jestem interesującą osobą, nie mam ciekawe życia, doświadczeń, fizycznie też za "męski" nie jestem. Jak ktoś by się jakaś zainteresowała to raczej w oparciu o pozory bo przecież jak by mnie bliżej znała to by nie pakowała się w taki kanał :) To chyba nie ma co się przejmować i zastanawiać nad głupotami bo i tak to nic nie da :), w końcu samo przejdzie jak się kogoś nie ogląda i nie myśli. Mi się nigdy w takich sytuacjach nie zdarzyło zwiewać :) Tylko nikt i nic by mnie nie przekonało żeby zejść z całkowicie bezpiecznego, neutralnego, tematu na coś innego :D 🖐️ i powodzenia następnym razem ;)