Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

homogenic

czy to możliwe żeby mężczyna bał się podejść do kobiety która mu się podoba?

Polecane posty

coz za perfidne porownanie samochod - kobieta :o bez samochodu da sie zyc, bez kobiety o wiele trudniej.... Kazdy z nas nosi potrzebe milosci!!! Aaaa i to tez nie jest kwestia tego czy ktos sie piekny czy nie.

Grzesznico masz racje, tego slowa szukalam :) kokieteria! To przeciez sposob podrywu kobiet :) Daje w ten sposob znak, ze dany osobnik plci meskiej nie zostanie wysmiany :)

No wiesz co!!! Nie zartuj sobie!!! To tak samo mezczyzni wybieraja?? W ten sposob to postrzegacie?? Nie ma ludzi bez wad!!! A jak jest milosc to sie kocha chyba calosc a nie tylko dobre strony hmm??

=Ja= Bardzo uogólniasz, tak nie można :O Nie kazda dziewczyna wybiera faceta bez wad... Taka normalna i mądra, zdaje sobe sprawę z tego, że nie ma ludzi doskonałych, tak kobiet jak i facetów :) Nie trafiłeś jeszcze na odpowiednią partnerkę, ale powiem Ci, że szczęście samo się do Ciebie nie uśmiechnie-musisz mu pomóc , facet jest na fajniejszej pozycji :P , jemu więcej wypada i jest latwiej :classic_cool:

27.02] 13:33 =Ja= Bo dziewczyny wybierają ludzi bez wad z którymi mogą się pokazać Ale nie ma co ich za to winić a męzczyźni to co? :O to samo.

Moj tez taki byl i moze nadal cos tam w nim zostalo.... Nie wierzyl w siebie zupelnie!!! Chyba takie zachowania glownie wynosi sie z domu rodzinnego...

Kazdy poznaje swoja milosc w roznym czasie... Moj np poznal mnie jak mial 26 lat i wczesniej nie mial zadnej nie dziewczyny, bo w zadnej nie zakochal!! Wiec widzisz, roznie bywa. Inni poznaj ta osobe w wieku 20 lat, inni 26 a niektorzy nawet 30 czy pnad. W kazdym razie warto :)

Gość jak ktoś jest
nie atrakcyjny to nie ma po co próbować. Przecież każdy zdaje sobie chyba sprawę z tego jak wygląda jego życie. Jeżeli ktoś nie ma nic co mogłoby być interesujące dla kogoś innego... Przecież można być aż tak nie ciekawa osobą... Po co ktoś taki miałby próbować kogoś poznawać? Żeby marnować komuś czas???????

Ale napisalam :o Chodzilo o to, ze nie mial wczesniej zadnej dziewczyny tak na stale, bo nie kochal....

=ja= - myślę, że u Ciebie blokadą nie jest to, że nie masz pracy, ani to, że na studiach nokogo nie poznajesz-tylko ewidentny BRAK WIARY W SIEBIE! Jeśli nad tym popracujesz, to zmieni się wszystko-uwierz :) I tak jak napisała Dziwczynka-wszystko w swoim czasie :D W końcu trafi \"swój na swojego\" (w tym przyp. swój na swoją) :P Ja też wierzę :) ........

Tez mam kota :) Czarna ma na imie :) 30lat pozno, ale nigdy nie jest za pozno na milosc. Zycze Ci zebys znalazl kogos szybciej. Moze nie znalazl, tylko zebys trafil :)

nie wiem. ludzie oceniaja drugich po wyglądzie. to straszne ale tak jest. jestem drobna i niewielu mężczyzn to lubi. nawet je sli jestem interesujaca to sama dla siebie. dopóki ktos ze mna nie porozmawia ocena dotyczy tylko wygladu: tu jest pierwsze TAK lub NIE. takie rzeczy jak chirurgia plastyczna skądś sie musiały wziąść. jestem osoba dośc twardo stąpajacą po ziemi. dla mnie rzadko cokolwiek wynika z niczego. zycie to łańcuchy - jedna z drugiego.

tak :) dla niego to cos bardzo waznego. Cale szczescie jest mezczyzna, ktory nie zrobi tego tylko po to, zeby sie zaspokoic!!! Musial pokochac...

Gość tak przeglądam ten temat
i ta pierwsza miłość po 30. Nie, jeżeli pierwsza możliwość stworzenia związku pojawiła by się dla mnie około 30 to bym z tego nie skorzystał. Nie chcę zaczynać pierwszych związkowych doświadczeń od "środka" :( Ale jako brzydkiego, niskiego i skrajnie nieśmiałego (aspołecznego) osobnika płci męskiej :) nie spotka mnie coś takiego nigdy

przeciez 30 lat to jeszcze mlody wiek!!! Odrzucilbys milosc ?? Nie wierze!! Przed Toba jeszcze tyyyyle lat!!! Nie wolno odrzucac, czy tez rezygnowac z milosci...

Tak naprawdę to żaden wiek nie jest \"zly\" czy nieodpowiedni na miłość. I tak kazdy z nas (mówię o większości) dąży do bliskości z drugim człowiekiem, do życia z kimś. Ludzie sa stworzeni do uzupełniania sie (np. kobieta + mężczyzna) ... Każdy chce mieć tą swoją drugą połówkę, tego \"kochanego\" człowieka :)

Identyczne podejscie do znalezienia kogos jak moj... Uwierz, to jest bezcelowe!!! Musisz odnalezc wiare w siebie!!! Czy my Ci jej nie dajemy??

Nie obrazaj mojego mezczyzny!!!! To chyba nie jest kwestia ile razy to robil, chyba nie?? !!! Czy byl czy nie prawiczkiem!! Wazne ze potrafi zaopiekowac sie kobieta i daje to co ona pragnie!!!!

A skad wiesz co w Tobie drzemie?? Nie probowales wiec nie pisz tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma ikości-to nie ma jakości ??? - nie zawsze :classic_cool: Jak jest pożądanie i namiętność, to ten brak ilości nie ma znaczenia, to trzęsienie ziemi, które Ci się przytrafi zniweczy wszystkie wyrażane dotąd przez Ciebie opinie :P Uwierz, pogadamy, jak będzie \"po\" :)