Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzający problem

Czy ktos z was ma konto na www.go2.pl ?????

Polecane posty

Gość wkurzający problem

Próbuje wysłać najprostszą rzecz na świecie. CV ze zdjęciem i list motywacyjny. Za każdym razem nie chce mi wysłac i wyskakuje napis: "Dokument nie zawiera żadnych danych" Wiem, że ma to związek ze zdjęciem. Odkąd dołączyłam do CV zdjęcie to wysłanie go graniczy z cudem a rozmiar tego pliku ma zaledwie 358 KB. Co tu jest grane ? Kiedyś próbowałam to wysłać wielokrotnie i dopiero po wielu wielu próbach się udało. Dziś znów próbuję gdzieś wyslać bo pilnie poszukuje pracy i za cholere nie chce wysłać i ciągle wyskakuje ten sam napis "Dokument nie zawiera żadnych danych". Aktualnie moje e-maile zajmują 343.57 MB (33.55%) z 1024 MB. Jeśli ktoś wie o co tu chodzi to niech mi coś doradzi ? A może wiecie gdzie najlepiej założyć konto żeby nie było takich wkurzających problemów ?

Gość może nie skonfigurowałaś
tego konta i możesz co najwyżej wysyłać maleńkie pliki?

Gość wkurzający problem
W jaki sposób się to konfiguruje ? Nie słyszałam o czymś takim.

Gość może nie skonfigurowałaś
BARDZO WAŻNE: Zmieniliśmy dane konfiguracji konta w Portalu o2.pl i Komunikatorze Tlen.pl. Sprawdź ustawienia swojego programu pocztowego (Outlook, Thunder- bird lub inny). Zajmie Ci to dwie minuty. Zmiany w ustawieniach: - Serwer POP3: poczta.o2.pl - Serwer SMTP: poczta.o2.pl - Wymagane włączenie opcji 'Serwer SMTP wymaga uwierzytelnienia!' Zalecamy także włączenie szyfrowania - zwiększy to bezpieczeństwo Twojej poczty. Poniżej przedstawiamy 4 kroki zmian w ustawieniach Outlooka. Używasz innego programu pocztowego? Kliknij tutaj! Sprawdzenie konfiguracji programu pocztowego Outlook krok po kroku: Krok 1.: W menu 'Narzędzia' wybierz opcję 'Konta...' Krok 2.: Zaznacz konto pocztowe o2.pl i kliknij 'Właściwości' Krok 3.: W zakładce 'Serwery' w polach dla poczty wychodzącej i wychodzącej wpisz 'poczta.o2.pl'. Zaznacz opcję 'Serwer wymaga uwierzytelnienia'. Kliknij 'Zastosuj' Krok 4.: Ten krok jet opcjonalny. Zalecamy włączenie szyfrowania - zwiększy to bezpieczeństwo Twojej poczty. W zakładce 'Zaawansowane' zaznacz opcje 'Ten serwer wymaga bezpiecznego połączenia (SSL)' dla serwerów poczty wychodzącej i przychodzącej. Upewnij się, że dla serwera poczty wychodzącej (SMTP) jest ustawiony port 25, a dla serwera poczty przychodzącej jest ustawiony port 995. Kliknij 'OK' Gratulacje! Konfiguracja programu dobiegła końca. Pozdrowienia od zespołu Portalu.o2.pl i Komunikatora Tlen.pl! *UWAGA: Pamiętaj! Nikt ze strony Portalu o2.pl i Komunikatora Tlen.pl nigdy nie będzie prosił Cię o podanie hasła. Hasło jest informacją poufną i znane jest tylko Tobie. W żadnym wypadku nie możesz udostępniać hasła komukolwiek. Gdy ktokolwiek poprosi Cię o ujawnienie hasła, możesz być pewien, że masz doczynienia z próbą nielegalnego wejścia w posiadanie informacji poufnej. Ponosisz wyłączną odpowiedzialność za udostępnianie hasła innym podmiotom. Więcej na temat hasła, w tym na temat jego zmiany znajdziesz w Regulaminie korzystania z poczty elektronicznej.

Gość wkurzający problem
Dzięki wielkie spróbuję