Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarra

Szybko! Romantyczna historia miłosna.

Polecane posty

Gość polenta si
eee jak nie ma totera to lipa :( :p

Gość katarra
A ktoś mi powiedział, że tu wchodzą inteligentni ludzie. Chomiki? Świetne. Poza tym widzę, że pełno tu facetów dziwnej maści. Czy nie powinni siedzieć przy swoich korporacyjnych kompach i liczyć słupki liczb dla bossów? Sio, panowie!

Ktoś Ci powiedział wow!!! To znaczy, że jesteśmy sławni na salonach?? :P p.s. Kopnij go za to w dupę :) tu są sami przegrańcy :O

Gość polenta si
czy ktos juz wie o co chodzi autorce topiku?

Gość katarra
w przyszłym miesiącu jest do wygrania drylownica do wiśni, mam nadzieję że i wtedy mnie nie zawiedziecie

Ja potrzebuje wyciskacz do czosnku wiec jeszcze poczekam :P

Gość polenta si
a ja frytkownice do wlosow :)

Eeee to szybko możemy stworzyc wspólnie jakąś historję...ale zapraszasz na tosty! Dzień zaczął się leniwie jak każdy inny, filiżanka kawy wypita przed monitorem komputera, szybki prysznic i wyjscie do pracy.Leokadia(nasza bohaterka )jak każdego dnia wsiadła do tramwaju nr 150 i ruszyła w stronę pracy.W zajezdni inni kierowcy jak zwykle puscili w jej kierunku kilka pikantnych żartów w stylu\"Leoś jak tam?dopieścił cię ktoś dziś w nocy?\"Leokadia nie zwazała na ich docinki, od lat była sama i wszyscy o tym wiedzieli.

Gość katarra
Kurcze, ile gadania o niczym. A mogło być fajnie. Zastanówcie sie, ile czasu w życiu już straciliście przez takie chrzanienie. Całusy. Miłego popołudnia. Jestem rozczarowana, ale spoo, nie martwię się. Miłego bełkotania dalej, bo nie wątpię, że jeszcze sie tu różni inteligenci wykarzą.Zajrzę przez ciekawość za pół godziny. a ty mtudo jedna z dtugą pomyśl, jak cenne jesy yo pół godziny. Zadzoń do Mamy, dziewczyny, przyjaciela... Czas jest cenny.

a czy ktoś wie kiedy będzie praska do kartofli???

Gość polenta si
wszystkie opowiesci o milosci nie sa o milosci :o

wszystkie cudowne opowiesci o milosci to bjki tej samej rabgi co kopciuszek z dziecinstwa, tylko zamiast krolowej jest dorosla dziewczynka, ktora nadal wierzy w basnie. Dajcie spokoj. Chlopcow nie napaja sie glupimi opowiastkami, tylk odaje samochod do rozkrecenia, dlatego wiekszsci z nich jest latwiej w zyciu.

Wiem! Leokadia zasiadła za kierownicą trolejbusu i ruszyła jak codzień tą sama trasą.Na skrzyżowaniu ul.Wielkiegoo Edukatora z ul. Mistrza Blokad jak spod ziemi wyrósł biały koń w bordo kropki,. Leokadia nie zdazyła zahamować i roplaszczyła konia na miazgę:P

Gość a ja chce
chce tak kochac......do zadyszki..