Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarra

Szybko! Romantyczna historia miłosna.

Polecane posty

Gość katarra
Zahrzałam. Dla mnie bomba. Gdunt to zacząć! Dla "nie podpiszę się na czarno" specjalne pozdrowienia. Reszcie życze dobrej zabawy. Milego popołudnia. Prawdziwa katarra. PS Mogła dla sietego spokoju powiedzieć na początki, że toster już mam. Smacznego zazdrosnym.

Gość katarra
tak wiec toster mam, ale musze wygrac drugi bo moj brat sie zeni i nie mam co na prezent dac

Gość mloda kukurydza
moja milosc byla poprostu niemozliwa, a jednak :) histora, ktora sie NIGDY nikomu nie przydarzyla.

Gość katarra
Opowiesz? To autentyk., czy fikcja?

szedl chlopina z Niewiasta urwiskiem nad morzem. i jej nawija noca : widzisz kochanie ten księżyc , ktory widzial tyle ludzkich cierpien , niech zobaczy teraz nasze szczescie. Niewiasta spojrzala nań jak na glupka i poczela sie bardzo śmiac az wpadla z wysokości urwiska do morza i zaczęla tonąc . chlopina uratowal ją niebogą . i odtąd żyli dlugo i szczęsliwie i omijali wszelkie zbiorniki wodne.

Gość mloda kukurydza
autentyk- rok temu poznalam chlopaka, ktory pozniej pisal do mnie na gadu. umowilismy sie na spotkanie, ktore okazalo sie totalnym niewypalem :O ja mu po tym dalam kosza i wtedy sie zaczelo- zastraszanie, przesladowanie, zawalanie skrzynki smsami- chcial sie zemscic, a wyszlo tak, ze mnie pokochal mimo, ze go zlewalam, i zaczelo sie od nowa- tym razem ja nie chcialam miec z nim nic do czynienia, bo te przesladowanie bardzo mnie zranilo. poigrywalam sobie z nim, nie dawalam mu szans, mialam go dosc, przez kilka miesiecy totalnego olewania go, gdy on jednego dnia konczyl znajomosc, nastepnego- przepraszal i chcial zaczac od nowa bylam niewzruszona. nie dawalam mu najmniejszej szansy, a mimo tego nei rezygnowal,w koncu cos we mnie peklo.....jestesmy juz ze soba 5 miesiac i nei wyobrazam sobie zycia bez niego. opisalam bardzo ogolnie i moze malo ciekawie. ta historia dalej trwa, mielismy dobre i zle dni. ale sama dla sibie postanowilam, ze keidys sama dla siebie opisze ta historie.

Gość katarra
dzieki, mozesz opisac bardziej szczegolowo? naprawde zalezy mi na tej nagrodzie!

Gość katarra
Czy on jest ok? Kiedy piszesz, że straszył i szantażował, mam mieszne uczucia. Chyba, że - jak rozumim - to wszystko z szlonej miłości?

Gość mloda kukurydza
bardziej szczegolowo to musialabym napisac esej, jedno zdarzenei wynikalo z drugiego, jezeli ktos by sledzil nasza znajomosc od sroda nie zrozumialby.

Gość katarra
pisz pisz kochana, toster coraz blizej!

Gość katarra
Proszę cię, nie psuj mi tego tematu, podszywaczu. Daj sobie spokój. Poczytaj komiks, albo idź na kręgle, skoro i tak ci się nudzi. Wiesz, niektórzy ludzie chcą powaznie pogadać, Wiem, że trudno ci to zrozumieć, ale postaraj się. Jesteś nudy z tym tosterem, powaznie. Rozumiesz? Nie? Kurcze, co by tu jeszcze wymyślić, żeby cię zniechecić...

Gość katarra
znowu słyszę głosy...

Gość katarra
i cienie, wszędzie widzę cienie, to chyba ONI z planety Xarius237

Gość a z czym lubisz najbardziej
tosty?

Gość katarra
no tak mnie wkurzyl ten podszywacz , ze znów z sexu nici bo dostaje nerwicy pochwy.

Gość katarra
A jak zmienię nick, to też się podszyhesz? Libisz żerować na kiś, prawda? W życiu też? Biedni twoi bliscy.

Gość mloda kukurydza
hmm...czy jest ok, wychowal sie w patologicznej rodzinie i mial troche problemow, z jednej strony pomogl mi tym co do mnie wtedy pisal, w tych przesladowaniach potepial moje zachowania, to jaka kiedys bylam ( dowiedzial sie tego od kogos) i dzieki niemu stanelam na nogi,on teraz dzieki mnei tez, bo wrocil na studia i sie uklada. wiesz- jest cos takiego jak syndrom sztokholmski- ofiara azakochujaca sie w oprawcy. teraz leze w lozku i chora jestem i nawet nei za bardzo mam chec opisywac szcegpolowo.

Gość katarrra
opisuj! musze TO wygrać!

Gość mloda kukurydza
mloda ciupaska- to poczytaj sobie o syndromie sztokholmskim :O

Gość mloda kukurydza
znaczy sie zwariowana ciupaska:P ja nei wspominam tego z sentymentem, przeciez napisalam, ze mnie to bardzo zranilo.

Gość *katarra*
uwielbiam czyjes historie bo swoich nie mam. nikt mnie nie chce piescic. ni kochac. a tak jak sie naslucham Waszych to sobie przed snem palcowke zrobie i git. tylko mnie nie denerwujcie bo miewam nerwice pochwy.

Gość katarrra
no dawaj dawaj. musi byc ckliwie! może cię tłukł? gfyby cię chociaż szarpał byłoby fajnie...

Gość Iwona Katarra
Co Młodej Kukurydzy. To ja, zaczynałam z nickiem katara. Przypuszczam, że ktoś mnie zablokował, nie mogę wysyłać odpowiedż pod tym pseudonimem. Nie wiem, jak ro działa... Rozumiem Twoją sytuację, zdrowiej zatem spokojnie. Chętnie dałabym Ci prywatny adres, ale boję się kogoś, kto cały czas - jak widzisz - podszywa się pode mnie i psuje wszystko. Sprawa jest poważna, szukam mądrych, głębszych gistorii z zakocheniem w tle. Do naprawdę poważnego pisma. Daj znać, jeśli chciałabyś opowiedzieć więcej, jakoś się skontaktujemy. Pozdrawiam tymczasem.

Gość Iwona Katarra
jestem redaktorka z dzialu bravo girl "napisz do iwony". To naprawde powazne. czekam na wypowiedzi

Gość Karolina Katarra
ej, to ja jestem prawdziwa autorka 😠 i naprawde chodzi wlasnie o toster! prosze sie juz nie podszywac, bo to powazna sprawa - ja mam tylko bialy plastikowy, a do wygrania jest srebrny ze stali!

Gość Karolina Katarra
wlasnie, juz koniec podszywania :p

No przyznam .......... było fajnie :O A to co Ciupaska nazywa podszywaczem to jakaś marnota :O