Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarra

Szybko! Romantyczna historia miłosna.

Polecane posty

a z jego brzucha wyszedl usmarowany krwia ksiaze panstwa Pierdoleniabezsensu i wreczyl kwiaty, ktore zrwyal na lace podczas pozarcia go przez dziekiego konia w bordo kropki (okazalo sie, ze mial uczuclenie na te rosliny, stad ta wysypka).

Teraz lepiej...tylko daj wiecej o tym jak rozplaszcza sie ten kon...i co to za kon :D Tzn. czy duzy jest :D

Krew była wszędzie, ludzie wybiegli z trolejbusu, mała dziewczynka stała wpatrzona w w walające się po całej jezdni trzewia zwirzącia. Leokadia nie wysiadła, patrzła osowiałym wzrokiem przed siebie.

a ksiaze szedl w jej kierunku z kwiatami. Przyjechala stacja tvn24 i filomowala poczatek milosci. Ksiaze tak szybko szedl do Leokadii, ze dostal zadyszki.

Leokadia nie wysiadła??? Znaczy jedzie dalej na koniu?? bom się pogubiła :O

Ale buraki z was. Zepsuliście taki piękny topik o miłości. Szkoda dla was takich wzruszeń bo jesteście puści jak tykwy.:classic_cool:

Gość katarra
rany polinteligenci, trudno wam pojac? historyja milosna ma byc,a nie jaja se robicie. sama se wymysle! toster bedzie moj,. drylownica tez. I nagroda roku - stolnica - też!

Ona w trolejbusie jedzie na koniu?? Zmiłujcie się :O

Ktoś wezwał policję, karetkę(nie wiadomo po co).A tu.... z radiowozu wysiada koleś z pączkiem w jednej garsci w drugiej spluwa, tygrysim skokiem chowa się za radiowozem celujac pączkiem w Leokadie i krzyczy \"No wyłaź maszkaro przebrzydła, rece do góry, albo będę musiał Cię sam wywlec stamtad, a tego byś nie chciała, bo jestem bardzo silny i jedną reką mogę ci złamać palec serdeczny!\"

Gość polenta si
moze ona na ksieciu jedzie? :classic_cool:

Gość polenta si
"z pączkiem w jednej garsci w drugiej spluwa..." a dlaczego on splunal sobie do garsci, a fuj! :p :classic_cool:

coś historia kupy się nie trzyma!! A może trzyma?? :P

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

zwariowana, bo my tworzymy obraz przestrzenny, Ty piszesz co się dzieje z jednej strony a ja co z drugiej

Leokadia zniknęła. Dopiero następnej niedzieli zobaczyłem ja na Służewcu jak dynamicznie prowadziła w 3 gonitwie o Puchar Ministra Rolnictwa, wygrała w cuglach z przewagą 3 długości konia (jechała na ogierze). Okazało się jednak że wyczyn Leokadii był ze wszech miar niepowtarzalny i precedensowy. Otóż ogier któreg była dosiadła był slepy jak Mandaryna przed lustrem, a zapytany przez dziennikarza czy zamierza wziąć udział w Wielkiej Pardubickiej ze szczerym uśmiechem palnął: -panie redaktorze, yhmmm nie widzę przeszkód :)

Gość nie podpisze sie na czarno
romantycznie to moze nie bylo:D bylam z chlopakiem 3 lata,wiadomo do seksu wkradla sie rutyna i on zaproponowal zeby urozmaicia nasze pozycie seksualne trojkat:D zarejestrowal nas na sex randkach i odezwal sie pewien facet,ktory chcial sprobowac czegos nowego:) Tak wiec spotkalismy sie w trojke do typowego seksu nie doszlo,jedynie zabawy oralne itp.DO czego teraz zmierzam?? otoz stalo sie to co sie stac nie powinno:D Zakochalismy sie w sobie:D i tak oto zerwalam z chlopakiem (powodow bylo duzo-wreszcie przejrzalam na oczy) i jestem z tym drugim:) I wiecie co najlepsze? obojem czujemy ze to jest wlasnie to! 2 polowki wreszcie sie odnalazy:) ale daleczego w taki sposob?:P

Policjant widząc, ze Losia nie reaguje przeturlał się przez maskę radiowozu i zaczał biec w kierunku trolejbusu.Gdy był już u drzwi, te się zamknęły.Leosia widziała jak jego nos rozlał się na całą twarz , ale policjant ze stali nie zwrócił na to uwagi, wział wielkiego gryza pączka i rozsunał drzwi oburącz.

Gdy znalazł się wewnątrz trolejbusu i siegnąl po kajdanki .....babcia odziana w moherowy beret przylała mu torebką w garba i wydała z siebie demoniczny głos\"Ty mi tu porządków swoich nie będziesz wprowadzał, ja tą dziwczynę co niedzielę w kościele widzę, a Ty do nie z kajdankami?!\"Rzekłszy to znów poczęła go okładać, po czym gdy ten już leżał ledwie żywy na podłodze postawiła noge obuta w brązowy kozak na jego plecach i znów przemówiła\"Uciekaj dziecinko, a jak będziesz miała problemy to napisz do Radia M. tam pomagają wszystkim !\"

Leosia nie wiele myśląc wyskoczyła z pojazdu , depcząc wszechobecna flaki konia biegła w stronę ratusza.Wszystko to było lat temu 20, ale chodzą plotki,że wciaż ukrywa się w Ratuszu, ale nie sama, bowiem Dzwonnik z Notherdam wyemigrował i obecnie urząduje w tymże Ratuszu.A czy się kochaj tego nikt nie wie, ale gdzie by tam wytrzymał\"Goła baba w windzie i nic?!\"