Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FRY_nie_WOLNA 40-tka

nieSZCZĘŚLIWE 40-tki! Odchudzanie i uroda. Piękne grube babki! Razem raźniej!

Polecane posty

Gość mam 38 lat
czy nie macie tak ze mimo "starych, tlustych dupek", kilku kg za duzo i paru zmarszczek macie olbrzymie powodzenie u duzo mlodszych facetow?

Gość wresna_goryl
Co do kosmetyków. Stosowałam jakieś balsamy ujędrniające, jeśli już.Żadne tam drogie - to były balsamy naszych rodzimych firm. :)

Gość wresna_goryl
A co do tego powodzenia u młodszych, to tę tajemnicę wyjaśniono już dawno, więc nie ma co być takim dumnym ;) Młodzi mężczyźni lubią starsze, doświadczone już kobiety. I tyle. Z tym, że to raczej na krótką metę, bo jak praktyka dowodzi, chcą się związać z młodymi, zgrabnymi laskami. Smutne, ale prawdziwe ;)

Gość wresna_goryl
Rezultaty takie, że nie mam rozstepów :) Zresztą, bez gimnastyki nie osiągniesz sukcesu. Sama wiem po sobie, że musiałam wypocić hektolitry potu, i sporo się napracować, żeby spalić nadmiar tłuszczu.

Gość mam 38 lat
bez obawy te starsze nie chca sie wiazac z mlodszymi...chodzi tylko o sex.... a propos bywsz czasem na watkach o ciazy, dzieciach i porodzie? tam wlasnie takie zjadliwe babsztyle bywaja, moze to problem hormonalny?- to do wresna_goryl

Gość jopiadga
Witwm drogie panie! Właśnie wróciłam z zakupów i mogę porozmawiać.Kupiłam warzywa,jogurt naturalny i otręby.Ale będzie uczta! Co do orbitreka-nie wiem bo u mnie w domu się takie urządzenie nie mieści.Ale własnie mam zamiar kupić chociaż steper no dużo chodzę szybkim tempem.Jeśli chodzi o preperaty antycelulitowe to też stosowałam i muszę przyznać, że to pic na wodę. Może pomaga szczupłym, u których są pierwsze objawy celulitu...Ale dzisiaj chciałam Was zapytać nie o odchudzanie ale o jakiś dobry podkład, który nie uczula, nie ściąga twarzy, a dobrze kryje.Bardzo proszę o radę.Zyczę miłego dnia.

ja używam bardzo lekkiego podkładu, bardziej kremu koloryzującego, bo nie lubię mięć \"nic na twarzy\". jesytem bardzo zadowolona z tego jaki poleciła mi kosmetyczka - hiszpńska firma \"capuccini\" cena ok. 80 zł za 30 ml polecam

Gość jopiadga
Dziękuję,FRY, ale proszę powiedz gdzie można go kupić.

no ja kupuje u kosmetyczki, wiem że to utrudnia sprawę ten nie jest taki bardzo kryjący ale mają też super kryjące to zalezy czego potrzebujesz, ja akurat nie mam problemów z cerą więc stosuję taki naprawdę lekki

Gość wresna_goryl
Do mam 38 lat - nie jestem zjadliwa. Jestem realistką, ale wiem, że to się nie podoba. nic nie poradzę. A tak na marginesie - warto zdać sobie sprawę z własnej niedoskonałości. Mnie po prostu śmieszą starsze kobiety, które twierdzą, że lecą na nich młodzi panowie. Nic nie poradze, już tak mam ;)

Gość wresna_goryl
A ja po prostu myślę, że jeśli sama się nie uszanuję, to nikt mnie nie uszanuje. Wystarczy poczytać opinie młodszych facetów, co sądzą później na temat takiej jednorazowej przygody ze "starszą panią". Dziękuję, postoję. Mnie cieszy zainteresowanie panów w moim przedziale wiekowym. :)

Gość mam 38lat
wresna_goryl jesli niedoskonaloscia nazywasz nasz wiek to wybacz ale ludzie zyja jeszcze duzej nie ma nic gorszego niz takie realistyczne podejscie do wszystkiego, na pewno masz duzo przyjaciol

Gość jopiadga
DO Fry! Dzięki za link, bo to chyba było do mnie.I jeszcze mam prośbę do MAM43 żeby się odezwała jak znajdzie dzisiaj trochę czasu.

Gość wresna_goryl
Do mam 38 lat Zastanów się kobieto co piszesz!!! Mam 39 lat, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

Gość jopiadga
Jestem FRY tego samego zdania co Ty.Myślę, że po prostu te Panie powinny utworzyć swoją własną grupę skoro chcą się kłócić.Ja w każdym razie mam ochotę miło pogadać w sympatycznym gronie pań, które mają podobne problemy.

jopiadga - ja nie lubie kłótni, staram się z kazdym rozmawiać nawet jak zupełnie inne zdanie jak ja, bo uważam z kazdej rozmowy można wyciągnąć cos dla siebie. Nie będę brała udziału w słownych \"zapasach\" Ja chcę schudnąć i potrzebuję porad i wsparcia. Chcę też bardziej zdbać o siebie i to jest moja \"myśl przewodnia\". Każda dobra rada mile widziana!!!

Gość jopiadga
No właśnie, można całkiem normalnie porozmawiać. Osobiście znam osoby, które mają w wielu sprawach całkiem odrębne zdanie od mojego, ale nigdy nie dążyłam do kłótni, wręcz przeciwnie-bardzo się szanujemy i lubimy.

jopiadga - to znaczy jesteśmy dojrzałymi kobietami a ja chcę jeszcze do tego być szczuplejsza i piekniejsza na \"złość\" wszystkim, którzy mnie tu będą besztać :-)

Gość jopiadga
No to będziesz! A uwierz mi, że nawet jak Ci się nie uda to świat będzie się kręcił dalej i każda z nas powinna znać swoją wartość i wiedzieć, że nie kilogramy są najważniejsze. A wiesz widuję często w sklepie taką babkę, która ma jeszcze więcej kilogramów niż ja i Ona sprawia wrażenie jakby nic sobie z tego nie robiła. Zawsze wydekoltowana, w makijażu, na obcasach a koło niej taki niepozorny facet i aż się rzuca w oczy, że On ją kocha szalenie.

to nie jest tak że siedzę i płacze na sobą lubie siębie i nie zamartwiam się zbytnio ale wiem że dla jeszcze lepszego samopozucia powinnma coś zrobić nie jetsem smutasem lubie zycie, lubie ludzi i z uśmiechem mi do twarzy Pozadrawiam

Gość głowy do góry

Gość jopiadga
Cześć GŁOWY DO GÓRY! Napisz coś więcej! Im więcej nas będzie-fajnych babek po 40ce i nie tylko tym lepiej.Możemy pogadać o czymkolwiek zadajcie tylko jakiś temacik a ja jestem chętna w miarę wolnego czasu.

Gość mam43
czesc jopiadga jestem.witam tez reszte pan.cos mi dzisiaj wszystko powoli idzie i z niczym sie wyrobic nie moge.chyba pogoda tak na mnie dziala,bo leje kolejny dzien.