Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FRY_nie_WOLNA 40-tka

nieSZCZĘŚLIWE 40-tki! Odchudzanie i uroda. Piękne grube babki! Razem raźniej!

Polecane posty

Gość mam43
co za ludzie jacys w tym kraju zyja?jakas nudzaca sie smarkula chyba,bo nie wierze zeby dorosla osoba sie tak zachowywala,chociaz doroslych durni tez wielu.sama kilku znam.jak tam wieczor u ciebie mija?juz po gimnastyce?co masz jeszcze w planach na dzis?

Gość jopiadga
Nie, gimnastykę to dopiero zrobię jak wyjdę spod prysznica żeby mięśnie były rozgrzane. Bo to takie specjalne ćwiczenia na kręgłosłup lędźwiowy, więc się przy nich nie spocę no ale chodzi o wzmocnienie mięśni brzucha i kręgosłupa.Ale syn ogląda teraz Shreka więc może popatrzę z nim. Bo jak nie mam zajęcia to ciągle tylko myślę o przykrych sprawach.

Gość Marlena D
Witam, mam 36 lat, 168 i jakieś 15 kg za dużo, siedze z dziećmi mąż pracuje, najpewniej kończy jakiejś ryczącej potrzeboskiej pani rmontować mieszkanie. Nie użalam się, nigdzie nie wyjdę, nie zostaię dzieci samych a w nocnym lokalu prędzej zobaczę zdziwione miny bywalców niż konkretnych ludzi. Sądzę że na wejściu usłyszę że córki tu nie ma, albo jakaś stara k... przyszła, no cóż nie wierzę w równouprawnienie. Mój mąż usłyszy że żona go nie rozumie, albo że może ma tyle kasy żeby sobie laskę wyrwać... no i co Wy na to???

Gość Marlena D
Aha, narazie się nie odchudzam, lubię się taka jaką jestem, może pomyślę o tym za kilka tygodni. Nic na siłę.

Gość mam43
witaj marlena!co ty taka ostra i samokrytyczna wzgledem siebie jestes?ja tez jestem zona i matka,ciut starsz od ciebie i nawet mi do glowy nie przyszlo ,ze moglabym cos takiego w knajpie uslyszec ,a co to lokale sa tylko dla mlodych ,pieknych i zgrabnych.ja nie chodze , bo mnie rachunki zjadaja,a jak cos tam zostanie po zaplaceniu wszystkiego to wole synowi dac niech ma chlopak ucieche.nie mozesz tak byc nastawiona.ja nie pozwalam.dziewczyny poprzyjcie mnie!!!

Gość jopiadga
Cześć Marlena! Coś czuję, że tak jak ja masz dzisiaj gorszy dzień.Nie martw się ja też wiecznie siedziałam z dzieckiem sama. W nocnym lokalu w życiu nie byłam i wcale za tym nie tęsknię. Na szczęście jak widać chociaż w interniecie jest równouprawnienie i możemy sobie pogadać o czym chcemy. Niekoniecznie o odchudzaniu!

Gość mam43
musimy troche marlene rozruszac,bo nam dziewczyna w depresje wpadnie.no ide troche sie na jakis film pogapic.zycze wszystkim paniom dobrej nocy i slodkich snow.

Gość jopiadga
Marlena, ja na razie też idę na Shreka, ale jak masz ochotę to się jeszcze odezwij to Ci potam odpiszę. No i pamiętaj, że jest więcej życzliwych ludzi niż myślisz.

Gość mam43
witam ,witam i o zdrowie pytam.hej dziewczyny! jestescie?

Gość mam43
cos dzisiaj mialam problem zeby wejsc na strone.nie wiem co sie dzialo.dziewczyny jak bedziecie -odezwijcie sie

Gość JOPIADGA
Cześć! Właśnie przyjechałam od mojej mamy i włączyłam komputer. Jak masz problem, żeby wejść na stronę to pewnie dla tego, że dzisiaj sobota i dużo osób korzysta, więc maszyny padają.U mnie dzisiaj okropnie-szaro, buro i pada.

Gość mam43
u mnie tez pada,zaskoczona bede jak nie bedzie padac w jakis dzien.troche ponura sobota.tez odwiedzilam dzisiaj rodzicow.syn caly dzien znajomych odwiedza,bo w tygodniu mu czasu brakuje(szkola),a moj maz przed telewizorkiem na kanapie.

Gość mam 15 lat i jestem chłopakiem
Czesc. Kocham sex. Chociaz tego nigdy nie robilem. Uwielbiam nagie panie. Szczególnie po 30.