Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcieeeee

DZIEWCZYNY TO TRIUMF NASZEJ BLADOŚCI ..SLICZNEJ BLADOSCI KTÓA MOZE BYC SEKSOWNA!

Polecane posty

Gość nareszcieeeee

oto najseksowniejsza laska wg playboya.. zobaczcie same jakie ma cialo...czy opalone?? scralet zawsze byla blada ..i piękna..nauczcie sie ze era solarium juz mija.. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,60935,3940781.html?i=21

Gość pani pracująca w szkolnictwie
fajna tylko ta trupia cera blee. Jak się opali to bedzie cud lasia.

Gość BZDURY GADASZ JKSSS
NIEPRAWDA BO NAJPIEKNIEJSZA SCARLET JEST TYLKO WG PLAYBOYA A WG MNIE TA DZIEWCZYNA OPALONA MULATA JEST NAJLEPSZA. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,60935,3940781.html?i=14

Gość podejrzewam ze czytelnicy
Playboya nie zwracają uwagi na to czy ktoś jest opalony czy nie, tylko na inne walory...

Gość ładne jest to
co sie komus podoba. mojego faceta cholernie kreci to ze ejstem blada. nioe pozwala mi chodzic do solarium

Gość blade jest piekne
bo naturalne w zimie. Ewentualnie jakies musniecie sloncem w lecie.

Gość BZDURY GADASZ JKSSS
SCARLET JOHANSSON JEST NA SZCZYCIE LISTY A ALBA W PIERWSZEJ 20STCE DOPIERO:( NUMER JEDEN TO SCARLET .

Gość hgjgbhgbjh
na rozdaniu oskarów duzy lasek było bladych i wygladały cool

Eh..a ja i tak wolę być opalona...tylko, że ja tak nie specjalnie sie opalam :(

Gość HAHEHEE
SLICZNA TA SCARLET ALE MA PIERSI TAK MALE ZE CALY JE JSEKSAPIL ZNIKA..

Gość Obawy obawy
A jaka blada jest Nicole Kidman, mąka, bardzo mi sie podobala na rozdaniu oskarkow, ach

Gość sssssssssselaa
a po co na siłe przekonujecie ze blade jest super? ci ktorzy tak usilnie przekonuja do czegos, maja zwykle małe poczucie wartosci i w ten sposob chca je sobie podniesc:) a ja np zle sie czuję kiedy jestem blada i bede sie opalac:) i moga sobie wszystkie gazety mowic kto jest sexy a kto nie, a ja i tak bede robic to z czym sie dobrze czuje:)

Gość Męski gust...
Opalona czekoladka, duży biust, krótka spódniczka i wyłażące zza paska stringi z brokacikiem. Pospolitość. Ale przecież część ciała, którą myślą chłopcy nie grzeszy inteligencją ;) "a po co na siłe przekonujecie ze blade jest super? ci ktorzy tak usilnie przekonuja do czegos, maja zwykle małe poczucie wartosci i w ten sposob chca je sobie podniesc" Często mają dobry gust i rażą je tlenione włosy, tipsy i opalenizna z solarium. Setki plastikowych panien, z których jedna niewiele różni się od drugiej, i które nie potrafią podkreślić swojej naturalnej urody, a tylko upodobnić do Pameli Anderson i Barbie - śmieszą :P

Gość koteczka-----------
wiekszosc znich jest jasna nawet lindsah a carmen elektra ma nawet perfidne odrosty! i jest blada !! i wyglad super@@

Gość Obawy obawy
Nie jestem blada, niestety Mam sniada cere od zawsze, nawet opalac sie nie musze Ale czesto tak jest, ze jak masz krecone wlosy to chcesz proste Jak ejstem blada to chociaz sie opalisz A Ja przeciez sie nie wybiele ;)

Gość frenchaffair
Dziewczyny o jasne karnacji, nie miejcie kompleksow!! Ja mam bardzo jasna skore i odkad traktuje ja jako swoj atut i nie boje sie jej pokazywac , to nie moge opedzic sie od adoratorow. A mieszkam w kraju, gdzie opalone cialo to standard:)

Gość oliol
wstydzic sie bladej cery, jasne skory ? To bylby blad wstydzic to sie mozna pryszczy, cellulitu, rozstepow

Gość przesada jest zawsze
nieelegancka. Dlatego spalone solarium cialo wyglada kiepsko, pomijajac fakt, jak to niezdrowo.

Gość linelines
oliol, mam rozstepy i sie ich nie wstydze. Kiepskie porownanie:)

Gość fghgfhb
BLADOSC TERAZ JEST ZAJEBISCIE MODNA..

Gość nie moze byc
linelines - napisz ze sie jeszcze szczycisz nimi :D rozstepy sa ohydne, gorsze od cellulitu

Gość ta opalona mulata
wyglada jakby wlasnei z pola wrocila, uwazam ze naseksowniejsze sa biale laski. S.Johanson super tu wyglada , uwielbiam tez N.Kidman, zawsze elegancka,. z klasa, Naostatnik rozdaniu oskarow tez wygladala najlepiej. Te wszystkie laski w tych kiczowatych kreacjach -makabra :o Ona mialam prosta czerwona suknie, i jej cialo idealnie pasowalo do niej, tzn ta suknia pasowala idelanie do Nicole

Gość ta opalona mulata
no i nie oszukujmy sie, blade zawsze symbolizowalo arystokracje :P

zgadzam się, opalony zawsze był plebs... a w dzisiejszych czasach głównie tipsiary... Scarlett i Nicole wyglądają pięknie i seksownie. Alba po prostu pospolicie.

hehehe przyznaję, chociaż ja się nie łapię, bo mam taką trochę śniadą karnację. Ale biała cera bardzo mi się podoba. Zwłaszcza w połączeniu ze zdecydowanym kolorem włosów, bardzo ciemnym, rudym albo blondem. Najlepiej naturalnym :)

Gość IDIOTKI Z WAS ZE HOHO
ale mi was zal ..zazdroscicie albie ze jest najladniejsza na swiecie i dlatego te komentraze ze wyglada pospolicie.. zycze wam zebycie kiedys w polowie wygladaly jak ona..wiesniary!!

Gość ja tez jestem mloda ale starsz
moda na spalone idiotki po solar sie skonczyla.(no ale skoro solar tez dowartosciowuje ...:() ich juz nikt nie traktuje powaznie nic dziwnego:) w lato to jeszcze mozna zrozumiec ale w zime?? hmm?? oczywsicie ze alba wyglada pospolicie i scarlet albo carmen nie dorasta do piet. takich jak ona jest cale masy,figure ma dobra jak trenuje,widzialam tez kiedys jej fokti jak sie "zapuscila" twarz ma pospolite,wiele kolezanek odemnie ma ladniejsza. ona jest jakas taka pusta ,nie ma nic sobie. a ta fotka ktora tu zamiescili jest tragiczna reasumujac--sexy blondynki gora!!!:-))))

Gość Kendra_1984
hmm kelly monaco mo nawet wlosy na rekach!!! ato juz lekka przesada! najfajniejsz typ kobiety to nie spalona od solar blondyneczka,z delikatnymi rysami i sliczna buzka,fajna zgrabna figurka ale nie anorektyczna!!!! ladnie ubrana,.zadbana czyli taka jaj JA :-))) pozdr!