Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska27

ciagle jestem sama,dlaczego????

Polecane posty

Gość aska27

Odkad pamietam zawsze bylam sama,Nawet jak bylam z kims to i tak czulam sie sama,brzydka nie jestem glupia tez nie,moze za biedna?? bo i kto by chcial miec biedna zone.wychodzic mi sie nie chce nigdzie bo i nie mam za co,,,,ehh nie takl mialo byc....

Cześć aska27 Czy znasz powiedzenie, że nie wszystko zloto co się świeci ? Najważniejsze co w sercu nosisz a ciuchy zawsze można kupić :)

aska27 ja Ci odpowiem dlaczego. Bo jeszcze mnie nie poznałaś, proste :) Pozdrówka

Musisz poczuc do siebie szacunek - tego nikt za Ciebie nie zrobi :) A problem może być związany też z wymaganiami. Mam koleżankę, która postawiła tak wysoko poprzeczkę, że baaardzo nieliczni zdołali ją pokonać... I nawet oni zostali z miejsca skasowani :)

Gość Agusia81
Amoze zamiast rozczulac sie nad soba i swoja samotnoscia warto by bylo cos zrobic ze soba.Znalesc dobre tego strony.Czasami nie mozemy rozwiazac problemu bo sie za bardzo na tym skupiamy i to nie jest kwestia pieniedzy.Tutaj one nie maja nic do rzeczy.Wyjdz do ludzi oni nie przyjda do ciebie.Idz na spacer,zauwarz ze slonce swieci,ze trawa zielenieje itd.Popatrz na problemy kobiet ktore sa lub mecza sie w zwiazkach.Lepiej byc samotna niz samotna z facetem.A jesli odejdziesz troszeczke od tego i skupisz sie na tym co najwazniejsze dla Ciebie ten problem rozwiaze sie sam.Jest tyle rzeczy ktore morzesz robic i ktore malo lub nic nie kosztuja.Rusz glowa.Jak wiekszosc ludzi sama jestes powodem swojej samotnosci ale nie dlatego ze jestes brzydka lub biedna ale dlatego ze widzisz problem tam gdzie go niema.Siemka