Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aassiiaa

grecja-ile trzeba gotowki!! bardzo wazne

Polecane posty

Gość aassiiaa

czesc mam pytanie jade do grecji i nie wiem ile mam nazbierac na wakacje . ile mam wziazc gotowki na dwa tygodnie dla pary w wakacje, nie mam za duzo kaski i prosze o podpowiedz

Oj Kobieto! Najpierw się robi rozeznanie a później rezerwuje wakacje. Wszystko zależy w jaki rejon jedziesz, co chcesz zobaczyć (lub nie) jakie masz wyżywienie wykupione.

Gość aassiiaa
jade z facetem. nie mam wyzywienia wykupionego nie jade do jakiegos mega centrum tylko raczej do spokojnego miejsca kolo olimpic beach. prosze o pomoc to wazne

Gość aassiiaa
up

Gość aassiiaa
nie wieze ze nikt mi nie pomoze

Gość aassiiaa
pytam powaznie naprawde

Gość aassiiaa
pytam powaznie naprawde

Gość aassiiaa
na osobe?

Gość aassiiaa
upup

Gość aassiiaa
ale jestescie

Gość aassiiaa
plissssssssss

Gość aassiiaa
podnosze i ide na kolacje bardzo prosze o odp

Nie rozumiem za bardzo pytania chyba. Pytasz o kieszonkowe czy o cały koszt wycieczki? Jeśli samo kieszonkowe i jedziesz bez wyżywienia to weź najmniej ok. 250 E ale to bedzie z zaciskaniem pasa i bez szalenstw. Same wycieczki na meteory itp to koszt ok. 50-60 E (jesli bedziesz zainteresowana). A koszt wycieczki zależy o biura podróży. Jeśli chcesz bardzo tanio to poszukaj czegoś w studenckich biurach podróży. Oczywiście ceny są wyższe w sezonie. POza sezonem czyli czerwiec -druga połowa września, pażdziernik jest taniej.

Gość za wycieczki u rezydenta
na : skiathos, ateny, meteory - zapłacisz okolo 150 euro (poza sezonem) za osobe. a warto jechac wierz mi, bo w takiej malej miescinie jak Olym. Beach czy te sasiednie juz po 4 dniach nie masz co robic chyba ze masz swietna pogode i interesuje cie tylko i wylacznie lezenie na plazy :) na miejscu wystarczy wam ze 250 euro, bez szalenstw.

masz przykładową ofertę do hotelu z wyżywieniem na tydzień: http://www.triada.pl/symetria/prezentacja.php?SID=1172603662x230402277&AKCJA=HOTEL&IdObiektu=&IdTurnusu=601743&TypWypoczynku=&Krok=3&ERR=&X=1838376858 1500 zł to niewiele na tydzień do Grecji i z posiłkami. Wierz mi. Wycieczek u rezydenta nie kupuj, lepiej skorzystać z biur miejscowych- oszczędzisz kilkadziesiąt euro :)

Gość aassiiaa
do stranger jestes wyjatkowo nimily. wezme ile dowiem sie ze jest rozsadnie.chce mniej wiecej dowiedziec sie ile. jak nie masz jakies odpowioiedzi to nie wiem po co te teksty

Gość aassiiaa
do stranger jestes wyjatkowo nimily. wezme ile dowiem sie ze jest rozsadnie.chce mniej wiecej dowiedziec sie ile. jak nie masz jakies odpowioiedzi to nie wiem po co te teksty