Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta prawda

tęsnie za miłością bo nie umeim kochać albo jestem wariatką

Polecane posty

Gość święta prawda

Gość święta prawda
za duzo kłótni i pretensji powoduje zwątpienie w miłośc

Gość święta prawda
denerwujące ...........ale trudno nawet muza się nie chce wklejać

Gość święta prawda
teledyski.onet.pl

Gość święta prawda
bóg jest miłością mą..............

Gość święta prawda
połóz się na mym ramieniu❤️

Gość święta prawda
JAk sie pokłocimy to dopada mnie taka chandra:( ale wiem że po burzy jest słonce

Gość święta prawda
Miałeś przyjaciela przez tyle długich lat Z przyjaźnią tak serdeczna, że mogliście konie kraść O przyjaźni można dużo powiedzieć ciepłych słów Lecz kiedy sprawi zawód może zwalić cię z nóg Ref.: To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Bo za miast dobrem przegnać zło, dali się splątać jakąś grą To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Więc za miast w swojej dumie trwa, spytaj sumienia jak się ma Miałeś tez dziewczynę, przez wiele długich lat W miłości zagubiony, obracał się wasz świat Lecz stała się rzecz dziwna przepadł miłości sens Dziś szukasz winy w sobie i nie możesz znaleźć jej… Ref.: To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Bo za miast dobrem przegnać zło, dali się splątać jakąś grą To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Więc za miast w swojej dumie trwa, spytaj sumienia jak się ma

Gość święta prawda
Kiedy widzi twój uśmiech Już zna twoje myśli Nie przerywa w pół zdania, choć wie, co chcesz powiedzieć Przeżył wszystko, o czym marzysz, każdą z chwil Oddałby wspomnienia byś zrozumiał, w końcu, że To, co w życiu ważne, czuje każdy z nas To, co w życiu ważne, to w sobie masz od lat W jego oczach, tyle radości, co w Twych niepokoju Wciąż cię peszy jego szczerość On wie, kim naprawdę jesteś Gdybyś przeżył to, co on nie trwoniłbyś tych słów Miał byś więcej czasu na to by naprawdę żyć To, co w życiu ważne, czuje każdy z nas To, co w życiu ważne, to w sobie masz od lat Świat się ciągle zmienia już go nie dogonisz Ale wiem, że możesz być szczęśliwy tu Znów powietrze cieple tuli nas do snu Zobacz przyszła wiosna lepiej chodźmy gdzieś A ty wysłuchaj mnie To, co w życiu ważne, czuje każdy z nas To, co w życiu ważne, to w sobie masz od lat Świat się ciągle zmienia już go nie dogonisz Ale wiem, że możesz być szczęśliwy tu Bądź szczęśliwy tu....

Gość dobranocccccccccc

Gość Robi kocham Cie

Gość jak to czytam
to dziwie się sama sobie że kilka dni temu to napisalam faktycznie jestem odchylona:(:( ale nie mam gdzie sie wynaturzyc więc Ciebie KAFETERIO uzywam do tego WYBACZ