Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.n.a.35

po 14 latach malzenstwa doszlam do wniosku, ze jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość o.n.a.35
Maciek podpowiedz mi taka terapie, bo ja juz raz nawet rozwodem grozilam. Przynioslo to poprawe na tydzien.

nigdy wcześniej nie spędzaliście razem aktywnie czasu? (tak że on tego chciał)

hmm... kurcze, jak strasznei rozwodem nie pomogło to sam nie wiem, moze by tak powiedzieć mężowi czy niemiałby nic przeciwko gdybyś \"zapisała się na kurs tańca z kolega z pracy, no wiesz z tym który rozstał się z żoną 3 lata temu, a może Ty chciałbyś się ze mną na coś zapisać ?\" :-) a masz jakiś pomysł jak wymusić na swoim facecie zainteresowanie się waszym życiem na dłużejj niż tydzień ?

Gość o.n.a.35
kurde wywalilo mnie, ale juz jestem

Gość o.n.a.35
Ostatnio to ja bylam prowadyrka. On jest tylko chetny na imprezki sobotnie u nas w domu albo u znajomych, co mnie juz totalnie nudzi. Musze sie przyznac, ze nie mieszkamy w Polsce i moze stad takie domatorskie zachowanie. Tylko, ze latka leca, zycie przeplywa przez palce, a atrakcji mase przepada. A ja w tym zwiazku nic nie zobacze i tego mi szkoda. Maciek ten pomysl z tancami jest niezly, ale tu nie mam mozliwosci. Za malo znajomych zeby znalezc kolege :) nawet jako przyklad.

moje pomysły są zawsze dobre hehehe ;-) no a teraz, pomyśl co by można było jescze wykombinować, spróbuj pogadać z męzem czego on chce, czego Ty chcesz i spróbujcie sobei ustalić taki wasz kodeks życia w cudownym związku będę trzymać kciuki, a tymczasem znikam do spania, dobranoc

Gość o.n.a.35
Dobranoc Macku, dzieki za pomoc :)

Gość o.n.a.35
Jest jeszcze jedna sprawa, ktora mnie niepokoi. Sex. Ostatnio moj facet zasypia o 21, zero inicjatywy z jego strony. Pomimo wieku wygladam ponoc na 10 lat mniej i naprawde staram sie urozmaicic nasze zycie w tej sferze. Mam mase seksownych ciuszkow z Victoria's Secret na specjalne okazje. Co z tego kiedy nie mam ich kiedy wykorzystac.

eee.. przemęczony jest po prostu po ostatniej sesji jak pojechałem z dziewczyną nad morze, za głowe sie łapała ze ja o 20 chrapałem i przez tydzień 2,5 piwa wypiłem, ale co zrobic jak człowiek wypompowany na max tak ze nic mu sie nie chce. Zrobcie sobei fajne wakacje, ale takie bez dzieci i znajomych :-)

Gość o.n.a.35
moze rzeczywiscie to przemeczenie bede probowac, bo nadal go kocham