Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoss

Skuteczne preparaty na wypryski !!!!!!!

Polecane posty

Gość ktoss

Piszcie jakie preparaty wam pomogly. Jaka firma jest najlepsza i wzglednie tania.... Ja uzywam serii tradzikowej z avonu i dziala srednio na jeza..... najlepsze efekty sa jak uzywa sie kosmetykow jednej firmy, wiec prosze o wasze opinie

Gość ktoss
No pomozcie....

Gość Brevoxyl

Gość kjndcibfv8oyqgfnc
Brevoxyl,Brevoxyl i jeszcze raz Brevoxyl!Do tego jeszcze stosuje żel do mycia Nivea Visage Young,pilling Lirene i tonik Benzacne...Dodatkowo połykam tabletki Lewitan.To jest taki suplement diety,który reguluje działanie układu pokarmowego.Efekty widoczne po trzech tygodniach,ale warto!

Mi bardzo pomogła pianka oczyszczająca do mycia twarzy Clean & Clear :) ... a dodatkowo całkowita rezygnacja z kremów i podkładów :)

Gość isotrex

Gość a mnie unidox + Isotrex

Gość ktoss
ile kosztuje BREVOXYL??? i co to jest?? tablek\tki, zel ,masc, krem??

Gość Acnefan
Acnefan, 7 zł. Do kupienia w aptece

Gość ktoss
Dziekuje bardzo i prosze piszcie cos wiecej, co to jest, jak sie stosuje

Gość Jakastakasobie
;-) brewoksyl i bezacne sa to masci, stosuje sie je punktowo na wypryski, lub jako maseczke na cala twarz ----- dzialaja bardzo skutecznie, ale ma jedna wade --- wysusza olejek herbaciany -- swietny do wysuszania wypryskow -- lepszy niz jakikolwiek zel punktowy --- mozna go dodawac do wszystkich stosowanych przy tradziku kosmetykow -- jest silnie aktybakteryjny maseczka z aspiryny --- przeciwzapalna --- 2 aspiryny rozpuszczasz w 1 lyzcze jagurtu lub kefiru, nakladasz na cala twarz, po 10 min splukujesz --- mozesz tez jedna aspiryne rozpuscic w kilku kroplach wody i nakladac na poszczegolne syfy. tonik z octu jablkowego --- robisz mocny napar z nagietka lub rumianku i mieszasz z octem jablkowym -- jakies 20% octu ---- przecierasz twarz po kazdym myciu

Gość fanzlalka
Czesc weszłam na to forum bo widze jaki masz problem..szczerze Ci powiem ze mam 24 lata i tradzik był zmora moja ale juz w zasadzie niejest stosowalam bardzo rózne preparaty reklamowane przez telewizje...i naprawde niesa skuteczne no moze troszke..zacezłam wiec chodzic do dermatologa tobie też polecam zaczeła mi przepisywac jakies mascie..smierdzace nawet ale naprawdepomogłooczywiscie na efekty trzeba poczekac nawet 2 miesiace ale naprawde warto..jednka polecam tabletki na pryszcze przepisuje je wyłacznie lekarz dermatolog ale przepisuje je niechetnie bo w pelni przechodz przez nerki!!!!!!!!!!! a sa skuteczne bo oczyszczaja krew z toksyn zktórych powstaja pryszcze..

Gość fanzlalka
jezeli chodzi o Brevoksyl..to nawet dosyc dobry..chyba on kosztuje 40zl...teraz o ile sie orjentuje mozna juz go kupic bez recepty..i moze jest juz tanczy..ale Brevoksyl stosuje sie u osob które maja mało pryszczy i którzy niemja ropnych ..bo na takie to one jest malo skuteczny

Gość Oooohmmm
O co chodzi z tymi tabletkami na tradzik tez tak ostatnio myslałam o tabletkach bo czesto chodze na solarium i nie chciałabym zadnych masci itp?

Gość fanzlalka
hmm no własnie niewolno uzywac tych tabletek i jednoczesnie chodzic na solarium...te tabletki sa bardzo skuteczne ale jak napisalam lekarz przepisuje je niechetnie.i zapisuje je tylko gdy jest dosc duzo pryszczów

Gość ale jakie to tabletki
????

a, co z wągrami (czarnymi kropkami) na nosie, macie jakies skuteczne sposoby badz preparaty??

Gość fanzlalka
no niepamietam nazwy własnie..dexotylinium..jakos tak

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
clindacin T, choc na racepte, ale jak sie dobrze pogada z pania w aptece, badz sie ma znajomosci to i bez recepty sprzeda :) a lek jest cudoooo ;P moja twarz byla okropna, a odkad uzywam tego mam taka jak pupka niemowlaka;) polecam z czystym sercem, bo wiem co to znaczy...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kosztuje ok 30 zl, to jakis antybiotyk tak w ogole ;)

Gość Oooohmmm
A bardzo wybiela cere?

Gość andakos
Zdecydowanie najbardziej pomaga iqface, tutaj faktycznie widać sporą poprawę po kilku tygodniach. Po 2 tygodniach nie miałam już widocznych pryszczy, eliminowanie przebarwień to było kolejne kilka tygodni, ale faktycznie od tamtej pory udało się wyeliminować wszelkie ślady.

Gość pampos
Przez jaki czas trzeba stosować ten kosmetyk HB dla trwałego efektu i usunięcia śladów? Jak to wyglądało u Ciebie? Przyznam, że miałam już kilka cudownych środków i tak na prawdę żaden mi nie pomógł - cały czas to samo.

Przy pojedynczych wypryskach kosmetyki drogeryjne mogą się sprawdzić, jeśli jednak ktoś ma większe problemy z trądzikiem niezbędne będą preparaty lecznicze z apteki, wypisane przez dermatologa.

Gość arkasos
Aplikator na trądzik HB, zakładając systematyczne stosowanie. Wiem jak to u mnie wyglądało - powiedzmy, że wszelkie ślady zostały wyeliminowane, nie zostało absolutnie nic i docelowo wygląda to teraz faktycznie super.

Gość kermolan
jak działa ten aplikator? To się nakłada na pojedyncze miejsca, czy na całą skórę, całą okolicę problemu? Po jakim czasie można się spodziewać wyeliminowania zaczerwienień, zakładając, że sklaa problemu jest przeciętna?

Gość urlett
mi na trądzik najbardziej pomogły tabletki iqface.. stosowałam je 3 miesiące, tyle ile zalecają na opakowaniu i efekt to oczyszczona skóra bez żadnych wyprysków. nie była to moja ostatnia deska ratunku bo trądzik nie był bardzo poważny ale miałam go sporo więc kupiłam i zdecydowanie nie żałuję :D