Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie zdalam

Rekord zdawanego prawka. Znacie rekordzistów, którzy zdawali więcej niż 5 x??

Polecane posty

Gość ja nie zdalam

baaaaaaaaaaaardzo daleki znajomy 9 razy a ja zdawalam z dziewczyną ktora podchodzila 8 raz, oblala :O i ani razu nie wyjechala na miasto

Gość ssmmmmmesw
Mnie s.u.k.i.n.s.y.n oblal za to, ze kiedy juz skonczylam robic rekaw, to zatrzymalam sie 20cm przed linia, a nie 10cm.

Gość motylek85
moja najstrasza siostra zdawała 7 razy ( za 8 zdała ) a druha zdała za pierwszym :)

Gość jestem weterenką
w tej dziedzinie. Oblałam 6 razy. Za 3 dni zdaję kolejny egzamin. Jeździłam na egzaminy z dziewczynami, które też wielokrotnie zdawały, jedna zdała za 7 a druga za 10. Słyszałam od znajomych o przypadkach, że za 8, 11, 14, 20. Ciekawe ile podejść będzie normą jak wejdą nowe zasady egzaminów teoretycznych po 1 stycznia 2008?

Mój chłopak zdał za 7 razem. Wujek też :) Może siódemka jest szczęśliwa?

Moja mama zdawała 5 razy a najlepsze jest to , że nigdy potem nie jeździła samochodem:classic_cool:

Gość jestem weterenką
liczę na to, że za 7 razem szczęście mi dopisze. Jeździć już kurna potrafię to i zdać bym w końcu mogła to prawko

Gość 13 raz jest za darmo
przynajmniej był :D

10. Wolę nie liczyć ile pieniędzy straciłam.:(( Każdy kolejny egzamin to 120 zł+dodatkowe godziny i za 6 razem trzeba zdawać od nowa+1500 zł. Chyba z 5 tys. wydałam.:( Gdybym wiedziała, że tyle razy będę zdawać w życiu nie przystąpiłabym do egzaminu. Na 15 egzaminatorów ja 5 x trafiłam na stanowisko nr.5- jedyna, wredna baba. Gdybym tyle razy na nią nie trafiła już dawno bym zdała. Najlepsze, że z tej baby jest taka siekiera, że nie znam żadnej żyjącej osoby, która by u niej zdała. Teraz kiedy jadę samochodem widzę te $ przed oczyma.

moja siostra zdala za 6 razem i ciagle ta jazde oblewala ja zdalam jazde za 2 a testy za 1 :D

a ja myślałam, że to ja zdawałam dużo razy... ale jak czytam to moje 4 egzaminy to nic w porównaniu z tym :P Oczywiście zdałam i od 4 miesięcy sobie jeżdżę :)

Gość jaaaaak to
Lena 20 10. Wolę nie liczyć ile pieniędzy straciłam. Każdy kolejny egzamin to 120 zł+dodatkowe godziny i za 6 razem trzeba zdawać od nowa+1500 zł. Chyba z 5 tys. wydałam. to teorii tez nie zdawałas, ze 120 zł za każdym razem? nie wiem ile teraz kosztuje ale 10 to chyba komplet= teoria i praktyka?

Teorię zdałam za 1 razem. 120 zł musiałam płacić za każde kolejne przystąpienie do jazdy. Na samym początku zapłaciłam 120 zł za teorię i jazdę, zdałam teorię, ale za jazdę musiałam płacić tyle samo.:( Wiem, że logiki nie ma w tym żadnej. Najwięcej razy oblałam na łuku i nawet dodatkowe godziny mi nie pomogły. Wybrałam sobie złą porę na zdawanie (zima) oblałam bo pod śniegiem nie widziałam pasów, śnieg zasypał znak i wjechałam w drogę jednokierunkową itd.