Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufka

K L U B N I M F O M A N E K

Polecane posty

Gość BeruZadra
Jak powszechnie wiadomo kobieta zawsze może tylko nie zawsze chce ;mężczyzna zaś zawsze chce, tylko nie zawsze może. :P Stąd te wszystkie kontrowersje i nieporozumienia różne. Kilkuminutowe "numerki" które mają rozerotyzować i roznamiętnić ...(kogo???) to chyba żart jakiś niesmaczny? Bo może taki facet po milionie 30-sekundowych stosunków będzie usatysfakcjonowany, ale ja zdecydowanie nie!No bo jak to w praktyce będzie wyglądać?! Zastanawiał się ktoś?

Gość niewyzytta
fajny klubik , dzieńdobry . Lubie dobry seks, czy do klubu wpuszczamy tez ogierów ?

Gość ufka
mamy juz Casanove jednego i paru innych członków tez sie znajdzie...ale jestesmy bardzo otwarte na kolejnych panów z "potencjałem"

Gość niesmiała i młoda
a czy mozna w tym klubie miłym odbyć staż? chce zdobyć doświadczenie

Gość ufka
to jest klub , w którym rozdajemy "legitymacje członkowskie". Jedna jest dla ciebie "nieśmiała".O odbycie nie będziemy przy stołach rozmawiać...przecież klub jest elitarny i zapisuja sie do niego same damy..Niestety , na razie muszę Was drogie Panie i Panowie opuścić, gdyż udaję się ku mojemu narzeczonemu , zeby zapoznać sie " jak stoja jego nieruchomości". Czyńćie za mnie honory lokalu.. Na do widzenia STAWIAM WSZYSTKIM!

Gość tiriririri
dajcie linka do topiku tego antysexa jeśli możecie ;)

Gość zoola
na adresie po p=3420381 reszte musisz wykasować

Gość BeruZadra
Czyli co? od antyseksów własne palce lepsze? A co z przyszłością ludzkości, czy jakoś tak....?

Gość ufka
i co to juz wszystkie nimfy?

:( dziś sie dowiedziałam że nie będę nimfomanką przez najbliższe miesiące:( Jak ja wytrzymam bez sexu z moim chłopakiem:(

Kłania się nimfomanka teoretyczna. Bo w praktyce nie mam z kim tego nimfomaństwa uprawiać. Ale chciałabym tak często jak Wy! :D

Gość sexi lala
UP

Gość puszczam się na prawo i lewo
:P :P 🖐️

Gość ufka
anonimek, Ty tez jestes nimfomanką ? no super - nimfomania kwitnie... ja tez nie mam z kim przez chwile uprawiac nimfomanii, ale w dzień kobiet odrobimy ....z nawiązka do nastepnej srody...buuu...po co ja mam takiego podrózującego faceta ?

Gość szczypawka
...a może empirowi "toto" służy do płodzenia dzieci, powinien się szybko z tym uwinąć a potem do kasacji :-D

Gość ufka
ja myśle , że on mysli , ze" toto " słuzy wyłącznie do siusiania

a mnie się wydaje że to dlatego ze chłopak jeszcze młody jest i nie potrafi zadowolić starszej laski :)

A mam takie pytanie :) CZY NIMFOMANKI ZARZYWAJĄ TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE CZY ZABEZPIECZAJĄ SIĘ INACZEJ ;D

Gość aguilla BEZBŁĄDNA
SORY ZA BŁĄD ORT

Moja dziewczyna bierze pigułki antykoncepcyjne. Dzięki temu mamy pewność i komfort psychiczny (głównie ona), że uprawiamy \"bezpieczny\" seks i dzięki temu nie musimy niczym się rozpraszać. :)

Gość ufka
a w dupie mam tabletki... niech kaftany bezpieczeństwa zakładają...ale kiedyś uzywałam Hormonet- faktycznie daje 100% skuteczności. Nic sie nie chce!!!!!!!!!! To tak jakby ktoś chciał najedzonego człowieka karmic na siłę. Super uczucie. W ogóle nie wiedziałam, co ten facet chce ode mnie, bo mi sie nic nie chciało. W ciąże nie zaszłam, ale tabletki odstawiłam zeby nadal korzystać z mojej nieograniczonej nimfomanii

Hehehe....... to i ja cos dorzuce od siebie. Jak facetowi wystarczy raz w tygodniu to chyba ma problem...;) Mój rekord przez 24 h. to 9 razy. Później byla grana woda z sodą, ale było warto!!;) Ale i tak po dwóch dniach, jak doszedł do siebie mój Najlepszy Przyjaciel, musialo byc znowu!! Może to ja jestem jakiś najaraniec nienormalny??;););)

Gość przystojnymąż
aż się płakać chce;] moja żona po ślubie okazała się że ma potrzebę może z raz ale w miesiącu..zapewne jak są dni płodne nie wiem nie znam się..ale wy chore raczej nie jesteście poprostu umiecie cieszyć się życiem w 'dany 'sposób;] ciekawe ile było by w klubie takich jak moja żona... ;[

Gość gość
w TYM klubie, to chyba by takich jak Twoja żona:P nie było...:D

Gość gość
Ja mam taką żonę, naście lat. Powiem wam, że ja już nie widzę w niej człowieka tylko jakieś zwierzę bliżej nieokreślone z jakimś błędem genetycznym. Jest zawsze, ale to zawsze napalona. Przerobiła wszystko łącznie z sikaniem na siebie. Jak się uparła na własne wytryski to dotąd mnie maglowała, aż jej się udało. Teraz chce tak zawsze. Nie wiem czy jest facet, który wyprodukował więcej spermy niż ja. Marzę o spokojnym przytuleniu się bez jej ręki na moim fiucie. To małżeństwo to jedna wielka orgia. Chodzę jak automat tak mi się to udzieliło, że wszędzie czuję jej zapach soki, orgazmy, śni mi się to w koszarach i o dziwo jestem wciąż sprawny. Nawet jak śpię to będzie dotąd majstrowała przy moim fiucie,aż go postawi. Mówię,że mi się nie chce. To ona..chciałam się tylko pobawić. I zawsze mnie nakręci. Zawsze mokra, spacer sex, kłótnia sex zły chumory sex dobry sex, kłopoty sex. Zanim coś zrobimy sex po też sex i najlepiej w trakcie. Czuję się oblepiony jej sokami, całe życie to jej soki i napalona c**a. Patrzę na nią i widzę że rozmawiam z napaloną c**ą, nie z człowiekiem. Gra wstępna, czegoś takiego nie ma. Wystarczy, ze mi stanie bo ona już gotowa.jestem nią tak przesiąknięty, że wydaje mi się, że mamy te same płyny ustrojowe. Tylko rżnie mnie, pieprz mnie jestem twoją d****** Głowa mnie boli..jak to zrobimy to ci przejdzie. Sex. Istna apteka na wszystko. Dzwoni teraz do mnie...już wracam. Normalnie wszystko by było ok. Ale ona wraca i to szybko bo..i do cholery sam wpadłem w ten rytm. To zajmuje nam pół życia. Chore to jest. Ale ją kocham, co zrobić. Wydaje mi się, że gdybym jej nie zaspokajał to zg****iłaby drzewo lub kogokolwiek w pobliżu. Rozmawiałem..nic nie dało, podobną ją kręcę. Nadawałaby się do klubu, ale nie ma czasu na internet bo lepiej ten czas wykorzystać na wiadomo co. Zaraz będzie, idę spać, może tym razem nie.

Gość gość
O, matko